Utcabútor családok

Stulwerk ívelt és szögletes utcabútorok
 
Stulwerk ívelt és szögletes utcabútorok

A Stulwerk utcabútorcsaládjai tartósak, kiváló minőségűek, kopásállók és strapabírók, nyáron szellősek, és a legnagyobb téli fagyban sem jegesednek. Sokféle, jól variálható elemből állnak, számtalan színben készülhetnek, a kövezethez rögzíthető vagy szabadonálló változatban is rendelhetőek. Anyaguk tüzihorganyzott acél, illetve kültéri porszórású, akár fa hatásúra felületkezelt aluminium. Feltűnő formájuk meglepő kényelemmel párosul.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Buglo Urbaniq utcabútorok - pad
 
Buglo Urbaniq utcabútorok

Az Urbaniq család termékei a játszóterek és parkok kiegészítői. A rendhagyó megjelenésű padok, szemetesek, kerékpártárolók, fedett pihenők és pelenkázók a legjobb és legtartósabb anyagokból készülnek, mellyel hosszú élettartamot és biztonságot garantálnak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A közterületek egységes, esztétikus berendezését és megjelenését szolgálják azok az utcabútor családok, melyekre azonos formavilág, anyaghasználat és szerkezeti felépítés jellemző. Ilyen termékcsaládokban vegyesen megtalálható több utcabútor típus: ülőpad, hulladékgyűjtő, növénytartó, kerékpártároló, poller vagy más is. Az utcabútorok fontos jellemzői a tartósság (időjárásállóság, vandálbiztosság), a helyhez rögzített kivitel, a funkcionalitás és esztétikum. Leggyakoribb anyaghasználat a fa és a fém, de gyártanak bútorokat betonból, műkőből, műanyagból is. Az utcákon, sétányokon, parkokban elhelyezett támlás vagy támla nélküli padok, ülőbútorok lehetőséget nyújtanak a szabadban a beszélgetésre, a pihenésre és a szemlélődésre. Az épített környezet tisztántartását teszik lehetővé a közösségi tereken elhelyezett hulladékgyűjtők. A beépített vagy fixen rögzített növénykazettákkal a nehezen növényesíthető közterületeken is lehetséges a fás- és lágyszárú növényzet telepítése. A fák gyökere és törzse nagyforgalmú városi tereken favédő rácsokkal óvható. A kerékpártárolók a gazdaságos helykihasználás mellett a biciklik megtámasztását és lezárhatóságát biztosítják. A forgalomterelő oszlopok a sétáló övezetek, a parkolók és a forgalmas útszakaszok mentén egyértelműen lehatárolják a közlekedés különböző szintjeit, fizikai korlátot állítva a gyalogosforgalom és gépkocsiforgalom közé.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...