Hulladékgyűjtők, tároló ládák

mmcité hulladékgyűjtők
 
mmcité hulladékgyűjtők

Horganyzott kosártest sztenderd árnyalatú lakkráfúvással. A szemétkosár az acélból, vagy simabetonból készült talapzathoz, vagy acéllábhoz, esetleg hozzá van erősítve az oszlophoz, a belehelyezett edény horganyzott pléhből van. A horganyzott acélból készült tartóváz rozsdamentes acéllemezből készült köpenyt tart.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Karsai komposztáló láda
 
Karsai komposztáló láda

A Karsai komposztáló láda egy stabil, hosszú élettartamú termék, 21 kg-os masszív szerkezet, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, fedele védi a komposztot a csapadéktól és az UV sugárzástól. Optimális oxigénellátást biztosít, lyukacsos falai pedig jól szellőznek

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Benito hulladékgyűjtők
 
Benito hulladékgyűjtők

A masszív és időjárásálló Benito hulladékgyűjtők ideális megoldást jelentenek parkok, sétányok, utcák és egyéb közterek számára. Széles méret, anyag (fém, fa, beton) és típus választékban érhetők el. Egyedi megjelenésüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármilyen környezetbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közterületeken, közösségi tereken elhelyezett hulladékgyűjtők épített környezetünk tisztán tartását szolgálják. Megtalálhatók utcákon, tereken, parkokban, vagy fedett helyek illetve épületek berendezéseként aluljárókban, pályaudvarokon, repülőtereken, bevásárlóközpontokban, gyors éttermekben, ügyfélterekben, közintézményekben. Talajon oszlopra, keretre állítva vagy falra szerelve jelennek meg. Alapvető követelmény velük szemben az egyszerű és higiénikus használhatóság, a könnyű üríthetőség és tisztíthatóság, valamint ellenállóság időjárási hatásokkal és vandalizmussal szemben. A változatos formák, anyagok lehetővé teszik, hogy ez az utcabútor típus a környezetébe jól illeszthető legyen. A tömör falú, hálós, rácsos, perforált, drótfonatos szemétgyűjtők anyaga például tűzihorganyzott, szinterezett illetve rozsdamentes acél, alumínium. Gyakori a műanyag (üvegszálas poliészter, HDPE típusú polietilén) használata, de előfordul akár műkő, festett vagy pácolt fa is. A nyitott tetejű, fedéllel takart, oldalt helyezett bedobó nyílású vagy billenőajtóval takart hulladékgyűjtők készülhetnek reklámfelülettel is. A dohányosok részére léteznek hamuzóállványok, vagy kombinált hulladék- és csikkgyűjtők.

A szelektív hulladék gyűjtést teszik lehetővé a papír, a fehér és színes üveg, a műanyag és az alumínium italos dobozok gyűjtésére kihelyezett kék, fehér, zöld, sárga és szürke színű tárolók és gyűjtőszigeteken látható konténerek. A veszélyes hulladékok elkülönített begyűjtése is fontos erre a célra szolgáló hulladékgyűjtőbe. Ilyen például a szárazelem, elhasználódott fényforrások, elektronikai hulladék, fáradt olaj, egészségügyi hulladék, kutyaürülék.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...