Hulladékgyűjtők, tároló ládák

mmcité hulladékgyűjtők
 
mmcité hulladékgyűjtők

Horganyzott kosártest sztenderd árnyalatú lakkráfúvással. A szemétkosár az acélból, vagy simabetonból készült talapzathoz, vagy acéllábhoz, esetleg hozzá van erősítve az oszlophoz, a belehelyezett edény horganyzott pléhből van. A horganyzott acélból készült tartóváz rozsdamentes acéllemezből készült köpenyt tart.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Metalco STILE köztéri hulladékgyűjtők
 
Metalco STILE köztéri hulladékgyűjtők

Az utcabútorok piacán Európában piacvezető olasz Metalco egyedi formavilágú szemetesei úgy vonzzák a hulladékot, mint a mágnes. Nem véletlen, hiszen a gyár közismerten nagy figyelmet fordít az öko-tudatosságra, termékeinek minden része újrahasznosítható, energiaszükségleteit pedig saját napfénytető rendszerén keresztül fedezi.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Benito hulladékgyűjtők
 
Benito hulladékgyűjtők

Fém és fa hulladékgyűjtők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hulladékgyűjtők
 
Hulladékgyűjtők

Álló, fali, fal mögötti és mosdóra akasztható hulladékgyűjtők, kiegészítők szemetesekhez

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fém hulladékgyűjtők Kutyaürüléktartók
 
Alma-Rend hulladékgyűjtők
2 termék

Fém és kő hulladékgyűjtők, valamint kutyaürüléktartók

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közterületeken, közösségi tereken elhelyezett hulladékgyűjtők épített környezetünk tisztán tartását szolgálják. Megtalálhatók utcákon, tereken, parkokban, vagy fedett helyek illetve épületek berendezéseként aluljárókban, pályaudvarokon, repülőtereken, bevásárlóközpontokban, gyors éttermekben, ügyfélterekben, közintézményekben. Talajon oszlopra, keretre állítva vagy falra szerelve jelennek meg. Alapvető követelmény velük szemben az egyszerű és higiénikus használhatóság, a könnyű üríthetőség és tisztíthatóság, valamint ellenállóság időjárási hatásokkal és vandalizmussal szemben. A változatos formák, anyagok lehetővé teszik, hogy ez az utcabútor típus a környezetébe jól illeszthető legyen. A tömör falú, hálós, rácsos, perforált, drótfonatos szemétgyűjtők anyaga például tűzihorganyzott, szinterezett illetve rozsdamentes acél, alumínium. Gyakori a műanyag (üvegszálas poliészter, HDPE típusú polietilén) használata, de előfordul akár műkő, festett vagy pácolt fa is. A nyitott tetejű, fedéllel takart, oldalt helyezett bedobó nyílású vagy billenőajtóval takart hulladékgyűjtők készülhetnek reklámfelülettel is. A dohányosok részére léteznek hamuzóállványok, vagy kombinált hulladék- és csikkgyűjtők.

A szelektív hulladék gyűjtést teszik lehetővé a papír, a fehér és színes üveg, a műanyag és az alumínium italos dobozok gyűjtésére kihelyezett kék, fehér, zöld, sárga és szürke színű tárolók és gyűjtőszigeteken látható konténerek. A veszélyes hulladékok elkülönített begyűjtése is fontos erre a célra szolgáló hulladékgyűjtőbe. Ilyen például a szárazelem, elhasználódott fényforrások, elektronikai hulladék, fáradt olaj, egészségügyi hulladék, kutyaürülék.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...