Hulladékgyűjtők, tároló ládák

Új
 
Temptation vandálbiztos hulladékgyűjtők

A Temptation hulladékgyűjtő amellett, hogy vandálbiztos kialakítású, még tűzálló és önoltó funkcióval is rendelkezik. Ideális választás olyan forgalmas helyeken, mint repülőterek, vasútállomások, buszmegállók, stadionok, illetve kórházak.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
mmcité hulladékgyűjtők

Horganyzott kosártest sztenderd árnyalatú lakkráfúvással. A szemétkosár az acélból, vagy simabetonból készült talapzathoz, vagy acéllábhoz, esetleg hozzá van erősítve az oszlophoz, a belehelyezett edény horganyzott pléhből van. A horganyzott acélból készült tartóváz rozsdamentes acéllemezből készült köpenyt tart.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Metalco STILE köztéri hulladékgyűjtők

A Metalco termékei innovatív formákat öltenek, amellyel világszerte elismert stílust teremtenek. A luxus, a színek, a szépség, az egyediség, és az otthon érzete egyaránt tükröződik termékeiben. Ökológiai, az energetikai és a termelékeny öko-fenntarthatóságra összpontosít, így termékeiknek minden része újrahasznosítható, valamint a vállalat arra is külön figyelmet fordít, hogy energiaszükségleteit saját napfénytető rendszerén keresztül fedezze. A Metalco csoport, mint Olaszország első számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztő vállalata a Bellitalia s.r.l. (a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezető cég) közötti megegyezéssel a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezik a világon, 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött. Sikere egy folyamatos kutatás és kísérletezés eredményének köszönhető, amihez hozzájárultak a nemzetközileg elismert építészek és tervezők, valamint a figyelemmel kitermelt nyersanyagok, mint a gránit, márvány, melyek kérhetőek antigraffiti felületkezeléssel is, a trópusi fa, valamint kiváló minőségű Corten acél, WPC, HPC, UHPC anyagok.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Hulladékgyűjtők

Álló, fali, fal mögötti és mosdóra akasztható hulladékgyűjtők, kiegészítők szemetesekhez

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Alma-Rend hulladékgyűjtők
2 termék

Fém és kő hulladékgyűjtők, valamint kutyaürüléktartók

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Benito hulladékgyűjtők

Fém és fa hulladékgyűjtők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közterületeken, közösségi tereken elhelyezett hulladékgyűjtők épített környezetünk tisztán tartását szolgálják. Megtalálhatók utcákon, tereken, parkokban, vagy fedett helyek illetve épületek berendezéseként aluljárókban, pályaudvarokon, repülőtereken, bevásárlóközpontokban, gyors éttermekben, ügyfélterekben, közintézményekben. Talajon oszlopra, keretre állítva vagy falra szerelve jelennek meg. Alapvető követelmény velük szemben az egyszerű és higiénikus használhatóság, a könnyű üríthetőség és tisztíthatóság, valamint ellenállóság időjárási hatásokkal és vandalizmussal szemben. A változatos formák, anyagok lehetővé teszik, hogy ez az utcabútor típus a környezetébe jól illeszthető legyen. A tömör falú, hálós, rácsos, perforált, drótfonatos szemétgyűjtők anyaga például tűzihorganyzott, szinterezett illetve rozsdamentes acél, alumínium. Gyakori a műanyag (üvegszálas poliészter, HDPE típusú polietilén) használata, de előfordul akár műkő, festett vagy pácolt fa is. A nyitott tetejű, fedéllel takart, oldalt helyezett bedobó nyílású vagy billenőajtóval takart hulladékgyűjtők készülhetnek reklámfelülettel is. A dohányosok részére léteznek hamuzóállványok, vagy kombinált hulladék- és csikkgyűjtők.

A szelektív hulladék gyűjtést teszik lehetővé a papír, a fehér és színes üveg, a műanyag és az alumínium italos dobozok gyűjtésére kihelyezett kék, fehér, zöld, sárga és szürke színű tárolók és gyűjtőszigeteken látható konténerek. A veszélyes hulladékok elkülönített begyűjtése is fontos erre a célra szolgáló hulladékgyűjtőbe. Ilyen például a szárazelem, elhasználódott fényforrások, elektronikai hulladék, fáradt olaj, egészségügyi hulladék, kutyaürülék.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...