proidea.hu online termékinformációs katalógus

stack ülőbútorok az mmcité-től


2019. augusztus 28.

Időtlen termékdesign, mely ötvözi a retrót a modernnel

A stack egy finom alternatívája a bútornak, amely alkalmas kültéri használatra is. A termékcsalád részét képezik a rakásolható rövid kanapék és kényelmes fotelek, valamint a praktikus székek és asztalok. Az összes változat elérhető fa lamellás vagy acélrácsos kivitelben, emellett a székek és asztalok készülhetnek HPL-ből is. A nagyobb komfort érdekében különböző színű vízálló párna is kapható hozzájuk. A termékdesign időtlen, mely ötvözi a retrót a modernnel. A közterületen szolgálhatnak pihenőelemeként, kiegészítve a klasszikus utcabútorokat, illetve lehetnek teraszok, hotelek, iskolák, recepciók berendezései bel- és kültéren egyaránt.

Kivitel:
Könnyű, horganyzott acélváz. Az ülőke készülhet fa lamellákból vagy gömbacélból. Az asztallap és az ülőke készülhet HPL-ből is.

mmcité stack ülőbútorok

mmcité stack ülőbútorok

mmcité stack ülőbútorok

 

Cég
Székhely: H-2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 151.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Kulcsszavak:  mmcité  stack  szék  ülőke  asztal  fotel  pad  kültéri  ülőbútor  kanapé  Köztéri  ülőbútorok  rakásolható