Kültéri lámpatestek

Mureva Lights LED reflektorok
 
Mureva Lights LED reflektorok

Az új Mureva Lights LED reflektorok elegáns, ultravékony dizájnú, nagy fényerejű lámpák. A mozgásérzékelős reflektorok kiegészítő biztonsági funkciót nyújtanak, és visszatartó erőként szolgálnak a behatolók ellen. A reflektoron könnyen állítható az érzékelési távolsága, a környezeti fény érzékenysége, illetve a bekapcsolt időtartam, bármilyen szerszám nélkül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity kültéri forgatható fali és mennyezeti lámpatestek Trinity kültéri forgatható fali lámpatestek Trinity kültéri fali lámpatestek Trinity kültéri mennyezeti lámpatestek
 
Schrack Trinity kültéri világítás
7 termék

A Schrack Trinity lámpatestek stílusos és energiatakarékos kültéri világítást biztosítanak különböző célokra. A letisztult, elegáns kialakítás megfelel minden alkalmazási területre. A Trinity kültéri lámpákat modern formavilág, kiváló minőség jellemzi és a legújabb világítási technológia alkalmazása.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A helyileg vezérelhető kültéri lámpatestek házak bejáratainál, homlokzatain, árkádok alatt, illetve kertekben alkalmazva segítik a tájékozódást, növelik a biztonságérzetet és akár hangulatvilágításra is alkalmasak. A kültéri lámpacsaládokban előfordulhatnak állólámpák, falra-mennyezetre szerelhető vagy függesztett lámpák. Több típus együttes alkalmazása az azonos formavilágnak és anyaghasználatnak köszönhetően hozzájárul egy egységes, harmonikus kép kialakításához. A különböző fénypontmagasságú kültéri lámpatestekkel az adott funkciónak megfelelő fényhatásokat lehet elérni. Az oldalra és lefelé világító kültéri állólámpák, kerti utak menti világítótestek a lépésbiztonságot növelik. A felülről világító lámpatestek, függesztékek és mennyezeti lámpák a teraszok, kerti pihenők közvetlen környezetének megvilágítását célozzák. Az épülethomlokzatra szerelt falikarok a fényt lefelé, felfelé irányítva akár jelzőfényként, illetve kiemelő világításra is alkalmasak. A járófelületbe, oldalfalba vagy talajba süllyesztett tapósólámpákkal a közlekedőutak, a burkolatok textúrája és a növénycsoportok megvilágítása is lehetséges. Kerti medencék, szökőkutak hangulatvilágítására víz alatti lámpatesteket használnak. A szabadtéri, kertvilágításra a szilárd testek és víz behatolásának ellenálló, megfelelő IP védettségű világítótesteket kell alkalmazni. A LED fényforrások nagy fényerejüknek, energiatakarékos működésüknek köszönhetően a kültéri világításnál is egyre jobban elterjednek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...