Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek

LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer
 
LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer

Az LVS2 (Legrand Vision System) egy központi vezérlő interfész autoteszt/címezhető lámpatestekhez, mely felügyeli a címezhető tartalékvilágítási lámpatestek működési állapotát. A kommunikáció a címezhető lámpatestek és a vezérlő interfész között BUS-vonalon történik. A vezérlő interfész 250 címezhető lámpatesttel tud közvetlen kapcsolatot létesíteni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss fényerő szabályozó aktuátorok
 
Gewiss fényerő szabályozó aktuátorok

Az univerzális fényerőszabályzó – DIN sínre szerelhető, két változatban (1 csatornás 500 VA és 2 csatornás 300 VA) –, lehetővé teszi az izzólámpák és a 230 V AC halogén lámpák, induktív terhelések (kisfeszültségű halogén lámpák, tekercs transzformátorokon keresztül) irányítását és beállítását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss Smart Lighting interaktív világításvezérlő rendszerek
 
Gewiss Smart Lighting interaktív világításvezérlő rendszerek

A Gewiss intelligens rendszerek és megoldások Smart Lighting interaktív világításvezérlő termékcsaládja egyszerű és intuitív módon teszi lehetővé a hatékonyság, a biztonság és a rugalmasság javítását a telepítés minden szakaszában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az automatizált világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek a fénymérők által észlelt megvilágítási értékek függvényében, enrgiatakarékossági szempontokat is figyelembe véve szabályozzák a fényerőt. A rádiós vezérlők által kiadott, erősáramú hálózaton keresztül érkező parancsokat a külön-külön utasítható vevőmodulok fogadják. A vevőmodulok lehetnek konnektorba dughatók, kapcsoló helyére vagy kapcsoló mögé építhetők, C-sínre pattinthatók. A vevőmodulok a rádiójeleket kézi kapcsolással, időzített beállítással, távirányitó eszközzel vagy egyéb számítógépes segédprogrammal vezérelve is fogadni tudják. A parancsok a fény be- és kikapcsolására, a fényerő növelésére és csökkentésére, minden lámpa felkapcsolására és minden modul kikapcsolására vonatkoznak. A központilag vezérelt világítás igénye minden olyan helyen felmerül, ahol a szükséges fényerőt energiahatékony módon szeretnék biztosítani, például irodaházak, közintézmények, iskolák, előadótermek, családi házak esetén.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...