Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek

 
Legrand Program Mosaic érzékelők világításvezérléshez

Mozgásérzékelővel, fényérzékelővel, áthaladás érzékelővel, és egyéb érzékelő kapcsolóval ellátott világításvezérlők, mennyezeti, falon kívüli vagy süllyesztett szereléssel. Természetes világítás nélküli helyeken átjárókba, kültérre és párás helyiségekbe telepíthetők. Természetes fénnyel megvilágított helyeken irodákba, átjárókba, kültéri és nedves környezetbe egyaránt elhelyezhetők. utóbbi esetben az automatikus fel- és lekapcsoláson, mozgásérzékelésen kívül kézi-, automatikus és kettős vezérlés is lehetséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tracon világításvezérlők
4 termék

A világítás vezérléséhez a TRACON infravörös és radaros (mikrohullámú) mozgásérzékelőket, alkonykapcsolókat, LED meghajtókat, tápegységeket, valamint fényerő szabályzó modulokat kínál.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer

Az LVS2 (Legrand Vision System) egy központi vezérlő interfész autoteszt/címezhető lámpatestekhez, mely felügyeli a címezhető tartalékvilágítási lámpatestek működési állapotát. A kommunikáció a címezhető lámpatestek és a vezérlő interfész között BUS-vonalon történik. A vezérlő interfész 250 címezhető lámpatesttel tud közvetlen kapcsolatot létesíteni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az automatizált világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek a fénymérők által észlelt megvilágítási értékek függvényében, enrgiatakarékossági szempontokat is figyelembe véve szabályozzák a fényerőt. A rádiós vezérlők által kiadott, erősáramú hálózaton keresztül érkező parancsokat a külön-külön utasítható vevőmodulok fogadják. A vevőmodulok lehetnek konnektorba dughatók, kapcsoló helyére vagy kapcsoló mögé építhetők, C-sínre pattinthatók. A vevőmodulok a rádiójeleket kézi kapcsolással, időzített beállítással, távirányitó eszközzel vagy egyéb számítógépes segédprogrammal vezérelve is fogadni tudják. A parancsok a fény be- és kikapcsolására, a fényerő növelésére és csökkentésére, minden lámpa felkapcsolására és minden modul kikapcsolására vonatkoznak. A központilag vezérelt világítás igénye minden olyan helyen felmerül, ahol a szükséges fényerőt energiahatékony módon szeretnék biztosítani, például irodaházak, közintézmények, iskolák, előadótermek, családi házak esetén.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...