Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer

Az LVS2 (Legrand Vision System) egy központi vezérlő interfész autoteszt/címezhető lámpatestekhez, mely felügyeli a címezhető tartalékvilágítási lámpatestek működési állapotát. A kommunikáció a címezhető lámpatestek és a vezérlő interfész között BUS-vonalon történik. A vezérlő interfész 250 címezhető lámpatesttel tud közvetlen kapcsolatot létesíteni.

  • központi vezérlő interfész autoteszt/ címezhető lámpatestekhez
  • mobil infravörös konfigurátor
  • 3,5" érintőképernyős vezérlő, felügyeleti szoftver PC-re

Letöltések

LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer <br>
(Legrand katalógus 2020-2021. / 839-840. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 506.1 kB
LVS2 címezhető és felügyeleti rendszer
(Legrand katalógus 2020-2021. / 839-840. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Netatmo okos termosztát
 
Netatmo okos termosztát

A Netatmo okos termosztát a Netatmo Energy alkalmazás segítségével üzemelhető be és vezérelhető. Helyben, távolról vagy hangvezérléssel (hangvezérlő asszisztens segítségével) vezérelhető. Kompatibilis a Legrand Home + Control alkalmazással, ha a Legrand kezdő csomagot (központi egység) előzetesen telepítette. Wi-Fi csatlakozás és internet-hozzáférés szükséges az eszköz helyes működéséhez. Kompatibilis a legtöbb háztartási (fa, olaj vagy gáz égetésű) kazánnal, hőszivattyúval és boiler típussal. Kompatibilitással kapcsolatban a www.netatmo.com oldalon informálódhat. Starck design. E-papír (e-ink) képernyő az optimális olvashatóság érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
B66<sup>LED</sup> vízálló tartalékvilágítási lámpatestek
 
B66LED vízálló tartalékvilágítási lámpatestek

A B66LED nagy fényerejű LED-ekkel felszerelt, állandó/készenléti üzemmódú időjárásálló, önálló vészvilágító lámpatestek Ni-MH akkumulátorokkal. Mindegyik lámpatest átlátszó burával és töltésszint kijelző zöld LED-el rendelkezik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DLPlus mini kábelcsatorna rendszer DLP ECO mini kábelcsatorna rendszer DLPlus padlószegély-csatorna rendszer DLP gyors rögzítésű mini kábelcsatornák
 
DLP minicsatornák, padlószegély-csatornák, taposócsatornák
5 termék

A DLP minicsatornák ideális és diszkrét megoldást nyújtanak a kábelvezetésre. A minicsatornák választékában több család is megtalálható, a szerelvényezéshez a Legrand DLPlus mini- és padlószegély-csatornák, kábelvezetéshez a Legrand ECO vagy Legrand disztribúciós csatornák.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Áramváltók és átkapcsolók
 
Legrand áramváltók és átkapcsolók

Ampermérőkhöz, fogyasztásmérőkhöz és multifunkcionális mérőkhöz kapcsolható egyfázisú és háromfázisú áramváltók (Ti). Az átkapcsolók a mérőáramkörök kézi kapcsolására alkalmasak, és lehetnek 4 állású árammérő átkapcsolók, 4 állású feszültségmérő átkapcsolók vagy 7 állású feszültségmérő átkapcsolók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Valena Allure szerelvények
 
Valena Allure szerelvények

A Valena Allure szerelvénycsalád egy innovatív ötletből született: a szerelvények mechanizmusa ugyanaz, mint a Valena Life szerelvényeké, ezáltal a szerelés során a beépített Valena IN'MATIC mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők. Míg a Valena Life családot a szögletes formavilág jellemzi, addig a Valena Allure családot kerekítettebb formák és merészebb, sokrétűbb anyagválaszték. A hagyományos funkciók mellett lehetőség van MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzést teszi lehetővé. A szerelvénycsalád 150 funkcióból nyújt választási lehetőséget, ezen kívül a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben forgalmazzák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek
Világításvezérlő és világítás-távvezérlő rendszerek
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Fényforrások
Fényforrások
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...