Termékcsalád:  Gewiss világítástechnika
Gewiss

Gewiss utcai világítás

Manapság a közvilágítási rendszereknek magas energiahatékonyságot, gyors telepítést/karbantartást és kiváló fényminőséget kell biztosítaniuk, valamint be kell tartaniuk a meglévő útvilágítási előírásokat. Ezen túlmenően a készülékek kialakításának tökéletesen illeszkednie kell a környezetbe. A Gewiss utcai világítás mindenben megfelel ezeknek a követelményeknek.

Termékcsalád tagjai

ROAD [5] sorozatú utcai közvilágítási LED lámpatestek
 
ROAD [5] sorozatú utcai közvilágítási LED lámpatestek

A ROAD[5] LED-es, oszlopra és oldalfalra szerelhető térvilágító eszközök termékcsaládját úgy alakítottak ki, hogy jobb világítási teljesítményt nyújtson, leegyszerűsítse a világítóberendezések telepítését és karbantartását, és elősegítse a maximális energiamegtakarítást. A ROAD[5] ideális közvilágításokhoz, nagy kültéri iparterületekhez és parkolókhoz, új és már meglévő létesítményeknél egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STREET [O3] sorozatú utcai közvilágítási LED rendszer
 
STREET [O3] sorozatú utcai közvilágítási LED rendszer

A Street [O3] egy utcai közvilágítási termékcsalád amely kiválóan alkalmas közutak és magánutak, nagy közterek és gépkocsi parkolók megvilágítására. A moduláris LED elemek és a különböző optikai megoldások különböző szintű megvilágítást biztosítanak a különböző igények kielégítése érdekében. Az [O3] optikai kimenet optimalizálási technológia nagyfokú sokoldalúságot kínál és garantálja a készülék magas teljesítményét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...