Fém trapézlemezek, hullámlemezek

Polmetál trapézlemezek
 
Polmetál trapézlemezek

A trapézlemezeket bordázatuk teszi strapabíróvá és erőssé. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók: nemcsak otthonok, garázsok és gazdasági épületek tetőfedésére, de homlokzati burkolatként, egyes esetekben szerkezeti elemként, zsaluzatként, vagy mennyezetként is használhatók, de akár kerítésként is beépíthetjük ezeket. Több mint 30-féle változatban, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek a trapézlemezek; festett, horganyzott és alucink, illetve PURLAK®, PURMAT® és PURMAX® bevonattal egyaránt. A TH jelölésű lemezek gyártása Magyarországon történik, így rövidebb a rendelés átfutási és szállítási ideje, ezáltal a termékek gyorsabban juthatnak el a felhasználóhoz, mint a Lengyelországban készültek. A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá, és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható, és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk. A 0,5 mm vastagságú trapézlemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetősége könnyű és gyors, illetve tárolása, szállítása is egyszerű.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
PREFA préselt profilok és hullámprofilok
 
PREFA préselt profilok és hullámprofilok

A préselt profilok (profilhullám, ill. fogazott profil) és a hullámprofil az épület homlokzatának különleges mélységet adnak. Esztétikai előnyeik, például a rejtett rögzítés mellett magas minőségük,és ebből adódóan hosszú élettartamuk is meggyőző.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab trapézlemez
 
Lindab trapézlemez

A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és falburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
BILKA WOOD festékbevonatos trapézlemezek
 
BILKA WOOD festékbevonatos trapézlemezek

A WOOD a BILKA termékcsalád legújabb tagja melynek rendeltetése, hogy az elegáns, fa hatású, de ugyanakkor színállósággal rendelkező építményeknek – homlokzatoknak, burkolatoknak vagy kerítéseknek – egyszerű felszerelést, minimális karbantartási igényt, az acél időállóságát és a fáénál jobb tűzállóságot biztosítson. A WOOD 2 színváltozata érhető el hullámlemezekhez, több profilmagasságban, mind a tetőzetek, mind a falak esetében.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál sinuslemezek
 
Polmetál sinuslemezek

A trapézlemezhez hasonló, de a hullámos kialakításnak köszönhetően attól eltérő esztétikájú, lágyabb megjelenést kölcsönző burkolat, amely ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnoképületek kedvelt homlokzati burkolata, amely akár tetőfedésre, kerítésként, garázskapuként is használható. A 25 mm profilmagasságú PF25 sinuslemez felszerelése történhet függőleges vagy vízszintes, de akár átlós tájolással is, illetve ezek kombinációjában, anyagvastagságtól függően akár 6-7 folyóméteres hosszig.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VMZ Sinus hullámlemez
 
VMZ Sinus hullámlemez

Másodlagos fa- vagy fémszerkezetre rögzíthető, sinusgörbét formázó és profilokból álló burkolati rendszer. Hullámzó geometrikus forma, amellyel dinamikusabbá tehetjük a síkfelületeket, 3 fajta hullámhossz választható, vízszintes vagy függőleges felhelyezéssel, szabvány QUARTZ-ZINC és ANTRHA-ZINC profilokkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fém trapézlemezek elsősorban ipari épületek, tárolók, garázsok tetőszerkezetének és oldalfalának burkolatai, de kerítések és álmennyezetek építőanyagai is lehetnek. Falburkolatként és tetőburkolatként egyrétegű vagy kétrétegű szerkezet kialakítására van lehetőség. A bordázat kialakítása szerint megkülönbözthető magas és alacsony bordás, valamint egyenletes és változó osztású trapézlemez burkolatokat. A hullámlemezek felhasználási területe a trapézlemezekéhez hasonló. A trapéz és hullám fémlemezek változatos keresztmetszeti kialakítása lehetővé teszi az alkalmazásnak leginkább megfelelő termék kiválasztását. Alapanyaguk eloxált, lakkozott, esetleg műanyag bevonatos alumíniumlemez vagy tűzihorganyzással és műanyag lakkbevonattal ellátott acéllemez.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...