Fém trapézlemezek, hullámlemezek

PREFA fogazott profil
 
PREFA préselt profilok és hullámprofilok

A préselt profilok (profilhullám, ill. fogazott profil) és a hullámprofil az épület homlokzatának különleges mélységet adnak. Esztétikai előnyeik, például a rejtett rögzítés mellett magas minőségük,és ebből adódóan hosszú élettartamuk is meggyőző.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Metál-Sheet T75 teherhordó trapézlemez
 
Metál-Sheet teherhordó trapézlemezek

A Metál-Sheet teherhordó trapézlemezek, száraz építésű zárófödémek szerelése esetén, elsődleges teherhordó szerepet töltenek be. A rétegrend kialakításában a lemezprofil felett hő- és vízszigetelést alakítanak ki.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál trapézlemezek tetőre Polmetál szerkezeti trapézlemezek Polmetál trapézlemezek homlokzatra
 
Polmetál trapézlemezek
3 termék

A Polmetál trapézlemezei több mint 20 féle méretben, 6-200 mm-ig terjedő bordamagassággal készülnek. A lemez a gyártás során mindkét oldalán horganyzásra kerül, ami a korrózió ellen nyújt hatékony védelmet, majd egy passziváló és egy alapozó réteget hordanak fel rá és erre kerül a festékréteg. Végeredményként egy magas minőségű, rugalmasan felhasználható és a környezeti hatásoknak ellenálló építőanyagot kapunk, ami fényes és matt poliészter, poliuretán (PURLAK, PURMAT), hibrid (PURMAX), valamint horganyzott és alucink bevonattal egyaránt elérhető. A 0,5 mm induló vastagságtól elérhető lemezek tömege mindössze 5 kg körül alakul folyóméterenként, így szerelhetőségük könnyű és gyors, illetve tárolásuk, szállításuk is egyszerű. A TH jelölésű lemezek gyártása Magyarországon történik, így megrendelés esetén rövidebb átfutási és szállítási időre számíthatunk.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab trapézlemez
 
Lindab trapézlemezek

A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és falburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Metál-Sheet T8 trapézlemez
 
Metál-Sheet trapézlemezek

Homlokzatok, térelhatároló falak, tetők, kapuk és kerítések. Hideg raktárak, ipari, állattartó és mezőgazdasági épületek, garázsok, színek valamint tárolók, előtetők vagy a házunk újra fedése. Felsorolni is nehéz, mi mindenre nyújthatnak megoldást a Metál-Sheet trapézlemezei.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Design profilok
 
Ruukki Design profilok

A Ruukki egyedi hullámprofiljaival izgalmas megjelenést kölcsönözhet az épületeknek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VMZINC Sinus hullámlemez
 
VMZINC® Sinus hullámlemez

Másodlagos fa- vagy fémszerkezetre rögzíthető, sinusgörbét formázó és profilokból álló burkolati rendszer. Hullámzó geometrikus forma, amellyel dinamikusabbá tehetjük a síkfelületeket, 3 fajta hullámhossz választható, vízszintes vagy függőleges felhelyezéssel, szabvány QUARTZ-ZINC és ANTRHA-ZINC profilokkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Polmetál sinuslemezek
 
Polmetál sinuslemezek

A trapézlemezhez hasonló, de a hullámos kialakításnak köszönhetően attól eltérő esztétikájú, lágyabb megjelenést kölcsönző burkolat, amely ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi csarnoképületek kedvelt homlokzati burkolata, amely akár tetőfedésre, kerítésként, garázskapuként is használható. A 25 mm profilmagasságú PF25 sinuslemez felszerelése történhet függőleges vagy vízszintes, de akár átlós tájolással is, illetve ezek kombinációjában, anyagvastagságtól függően akár 6-7 folyóméteres hosszig.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki trapézlemezek tetőre és falra
 
Ruukki trapézlemezek tetőre és falra

Az alacsony-bordás trapézlemezek ipari és mezőgazdasági épületek tetőihez, oldalfal burkolataihoz alkalmazhatók.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A fém trapézlemezek elsősorban ipari épületek, tárolók, garázsok tetőszerkezetének és oldalfalának burkolatai, de kerítések és álmennyezetek építőanyagai is lehetnek. Falburkolatként és tetőburkolatként egyrétegű vagy kétrétegű szerkezet kialakítására van lehetőség. A bordázat kialakítása szerint megkülönbözthető magas és alacsony bordás, valamint egyenletes és változó osztású trapézlemez burkolatokat. A hullámlemezek felhasználási területe a trapézlemezekéhez hasonló. A trapéz és hullám fémlemezek változatos keresztmetszeti kialakítása lehetővé teszi az alkalmazásnak leginkább megfelelő termék kiválasztását. Alapanyaguk eloxált, lakkozott, esetleg műanyag bevonatos alumíniumlemez vagy tűzihorganyzással és műanyag lakkbevonattal ellátott acéllemez.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...