Fém trapézlemezek, hullámlemezek

PREFA préselt profilok és hullámprofilok
 
PREFA préselt profilok és hullámprofilok

A préselt profilok (profilhullám, ill. fogazott profil) és a hullámprofil az épület homlokzatának különleges mélységet adnak. Esztétikai előnyeik, például a rejtett rögzítés mellett magas minőségük,és ebből adódóan hosszú élettartamuk is meggyőző.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál trapézlemezek
 
Polmetál trapézlemezek

Trapézlemez burkolatok leginkább mezőgazdasági, ipari és kereskedelmi épületek tetőfedő anyagaként ismert. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint 20 féle méret kapható, festett, horganyzott és alucink kivitelben. Minél nagyobb a trapézlemez bordamagassága, annál nagyobb a teherbíró képessége.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab trapézlemez
 
Lindab trapézlemez

A Lindab trapézlemezek gazdaságos és biztonságos megoldást, fedést kínálnak új épületek és felújítások tető- és falburkolataihoz, valamint homlokzatokhoz és válaszfalakhoz egyaránt. A fedések rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acéllemezből készülnek, amelynek alapja tűzihorganyzott acél a korrózió megelőzése érdekében.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
VMZ Sinus hullámlemez
 
VMZ Sinus hullámlemez

Másodlagos fa- vagy fémszerkezetre rögzíthető, sinusgörbét formázó és profilokból álló burkolati rendszer. Hullámzó geometrikus forma, amellyel dinamikusabbá tehetjük a síkfelületeket, 3 fajta hullámhossz választható, vízszintes vagy függőleges felhelyezéssel, szabvány QUARTZ-ZINC és ANTRHA-ZINC profilokkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fém trapézlemezek elsősorban ipari épületek, tárolók, garázsok tetőszerkezetének és oldalfalának burkolatai, de kerítések és álmennyezetek építőanyagai is lehetnek. Falburkolatként és tetőburkolatként egyrétegű vagy kétrétegű szerkezet kialakítására van lehetőség. A bordázat kialakítása szerint megkülönbözthető magas és alacsony bordás, valamint egyenletes és változó osztású trapézlemez burkolatokat. A hullámlemezek felhasználási területe a trapézlemezekéhez hasonló. A trapéz és hullám fémlemezek változatos keresztmetszeti kialakítása lehetővé teszi az alkalmazásnak leginkább megfelelő termék kiválasztását. Alapanyaguk eloxált, lakkozott, esetleg műanyag bevonatos alumíniumlemez vagy tűzihorganyzással és műanyag lakkbevonattal ellátott acéllemez.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...