Burkolatok rögzítőszerkezetei

EJOT CROSSFIX nemesacél konzolrendszer
 
EJOT CROSSFIX nemesacél konzolrendszer

Az EJOT CROSSFIX a függesztett, hátulról szellőztetett homlokzatok (VHF) tartószerkezeti rendszere. A CROSSFIX az első korrózióálló nemesacél alépítmény, amely vízszintes és függőleges profilokhoz is használható. Növeli a rugalmasságot, megkönnyíti a szerelést, időt takarít meg és csökkenti a tárolási költségeket is. A CROSSFIX konzol 100%-ban korrózióálló nemesacélból készül, így jelentősen csökkenti a rendszerben lévő hőhídhatást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HALFEN FPA falpaneltartó elemek
 
HALFEN FPA falpaneltartó elemek

A falpaneltartó rendszerek részei egy felső rész állítható magasságú menetes rúddal, egy, a falpanelbe bebetonozott alsó rész oldalsó állítással vagy anélkül, valamint egy távtartó csavar a faltávolság szabályozásához. A rendszer minden eleme rozsdamentes acélból készül.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
FZP II R Zykon panelhorgony FZP II-T PA Zykon hátsókúpos panelhorgony vékony szálcement és HPL homlokzati panelekhez FZP II T D40 Zykon-panelhorgony kerámia homlokzati panelekhez Zykon FZP G Z ESG hátsókúpos dübel egyrétegű homlokzati üvegpanelek rögzítéséhez
 
fischer homlokzati rögzítő rendszerek
8 termék

Az ACT rendszerrel (Advanced Curtain Wall Technique) a fischer építészeknek és tervezőknek kínál innovatív, magas színvonalú, all-inclusive rendszert átszellőztetett homlokzati rendszerekhez. A műszaki és gazdaságossági előnyökön túl az ACT rendszer különösen nagy lehetőségeket rejt magában a kreatív építészeti tervezéshez. Lehetővé teszi akár 20 mm vastag homlokzati terméskő panelek és 8 mm vastagságtól szálcement, vagy HPL, 10 mm-től kerámialapok, illetve 10 mm-es vastagságú ESG és VSG üvegtáblák rögzítését is. A dübel, az anyagtól függő minimális peremtávolságon belül, bárhol szabadon elhelyezhető a panel hátoldalán. Így nagyobb méretű, akár vékonyabb panelek is elhelyezhetők, mint perem rögzítés esetén. A burkolati lapok cseréje egyszerű, mert a fedőpanelek is könnyen és sokféleképpen csatlakoztathatók.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MOSO® rögzítőrendszerek falazott homlokzatokhoz
 
MOSO® rögzítőrendszerek falazott homlokzatokhoz

A MODERSOHN vállalat által kínált széles választékú, magas minőségű, rozsdamentes acél MOSO® rögzítőelemek a kéthéjú, falazott homlokzatokhoz.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

A száraz technológiával történő burkoláshoz jellemzően rögzítőszerkezetek (gyámolítás, megtámasztás) közbeiktatására van szükség, valamint vizes technológia alkalmazása során előfordulhatnak a megerősítést szolgáló rögzítőelemek. A szerelt homlokzatburkolatok - anyaghasználatuktól és formai kialakításuktól függően - pontszerűen vagy vonalszerűen rögzíthetők. A függőleges burkolatok vízszintes, a vízszintes burkolatok függőleges alátámasztást igényelnek. A kétirányú váz kiegészítő hőszigetelés alkalmazása esetén indokolt. Az átszellőztetett homlokzatburkolat a teherhordó szerkezet, hőszigetelés, tartószerkezet és szerelt homlokzatburkolat együttes rendszere. A fémből, ritkább esetben műanyagból gyártott burkolattartó vázszerkezet hőhídmentes alátétből, távtartókból, tartóprofilokból és rögzítőelemekből épül fel. A fa, fém, kerámia, műanyag alapanyagú és a különböző kötőanyagú építőlemez könnyű homlokzatburkolatok rögzítése hasonló elven történik: alátámasztó szerkezetre rögzítő elemekkel szerelik fel. A kerámia burkolatok látszó és rejtett rögzítéssel is rögzíthetők a tartószerkezethez. A nehéz burkolatok (tégla, kő, műkő, előregyártott beton kéregpanel) hátfalhoz szerelése huzalkapoccsal, fix vagy állítható rögzítőtüskével, bekötő horgonyelemmel, fém konzol kiváltó elemekkel, sínes rögzítéssel kerülhetnek fel. A nagyméretű, előregyártott beton kéregpanelek vasbeton hátszerkezethez történő rögzítését csuklós függesztővel és csavaros távtartóval oldják meg.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...