Pala és szálcement tetőburkolatok és homlokzatburkolatok

Swisspearl nagy formátumú szálcement lapok Swisspearl mart és perforált szálcement lapok Swisspearl 5. homlokzat Swisspearl egyedileg formázott szálcement lapok
 
Swisspearl szálcement burkolatok
4 termék

A Swisspearl tábla szerelt burkolat elve alapján működik. Az így szerelt homlokzat védelmet biztosít a csapóeső ellen, a környezeti zajok ellen és segíti a nyári állapotban a hővédelmet. A táblák hátoldalukon vízlepergető bevonattal, míg a vágott szélek impregnálással rendelkeznek. Az épületek homlokzatának megalkotásakor a Swisspearl gazdag színpalettája ad segítséget a látványos hatások, a környezettel való harmónia létrehozására. A CARAT, REFLEX, AVERA és VINTAGO sorozat mellett egyedi színek is kikeverhetők a RAL és az NCS színeiből. A színpalettát a NOBILIS sorozat teszi teljessé.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

A természetes pala és a műpala magastetők fedésére, valamint homlokzatok burkolására használható anyagok. Tűzálló, saválló és fagyálló, valamint részben hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságúak. A kőzetből síklapok mentén hasított, majd formázott természetes pala rendkívül hosszú élettartamú. A műpala cement, homok, víz és természetes, vagy műanyag rostszálak felhasználásával állítható elő, melyek elegye formára préselés után nyeri el végleges alakját. A természetes pala szürke. A műpala viszont a gyártás során anyagában színezhető. Palafedésnél a deszkázatra, lécezésre vagy szerelt alumíniumvázra rögzítőkapcsokkal, szegezéssel erősíthetők a kiselemes vagy nagyelemes burkolatok. A strukturált vagy sima felületű lapok ácsolt fa vagy mérnöki tetőszerkezetekre, illetve helyszíni betonozású koporsófödémre, koporsótetőre építhetők. A leggyakrabban használt pala tetőfedés típusok a szabvány vagy francia fedés, a szabályos kettős vagy angol fedés, a vízszintes rombusz vagy magyar fedés, a szabályos kettős téglány fedés, az egyszeres téglány vagy svájci fedés, az átlós palafedés vagyis német fedés, valamint a dinamikus fedés. A sík palák mellett műpala hullámlemezek is alkalmazhatók tetőfedésre.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...