Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok

VMZINC kettős állókorcos homlokzatburkolat VMZINC Flatlock panel (beakasztókorcos panel) VMZINC Adeka kiselemes homlokzatburkolat VMZINC Overlapping panel (zsalus takarású horizontális panel)
 
VMZINC® homlokzatburkolatok
8 termék

A VMZINC kezdetben horgany tetőfedési rendszereiből származó megoldásokat kínált: hagyományos lécbetétes vagy állókorcos rendszereket (amely lehetővé teszi a tetőfedés illesztéseinek folytonosságát a homlokzaton is), valamint kiselemes fedési rendszerek felhasználását, mint például VMZ Adeka. Manapság a VMZINC széles skálát kínál speciális rendszerekből, előre gyártott elemekkel, amelyek teljesen felöltöztetik a homlokzatot, legyen szó akár új vagy felújítandó, szolgáltató, vagy akár lakóépületről.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
PREFA Siding homlokzatburkolat
 
PREFA Siding homlokzatburkolat

A PREFA Siding lemezekkel a kreatív homlokzati elképzelések tökéletesen megvalósíthatók. A változtatható beépítési szélességgel, árnyékfugával vagy anélkül kialakítható megoldások, a sima, stukkó vagy hullámos felületi hatás, valamint a széles színpaletta végtelen számú lehetőséget kínál az alumíniumhomlokzatok egyedi és hosszú életű megvalósításához.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
PREFA Siding.X homlokzatburkolat
 
PREFA Siding.X homlokzatburkolat

A PREFA Siding elemek továbbfejlesztett változata hosszanti és keresztirányú törésekkel rendelkezik, a még egyedibb és modernebb megjelenés érdekében. Ugyanakkor nagyon jó konstruktív és funkcionális tulajdonságokkal is bír. A 18 standard szín széles választéka révén minden épület teljes felületével a kívánt színben pompázhat, vagy egyedi színekkel emelheti ki megjelenését. A PREFA Siding elemhez hasonlóan a PREFA Siding.X elem is átszellőztetett formájában került kialakításra, és a homlokzatburkolat, az alátétszerkezet, a szigetelés és falazat teljes rendszerében kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokat biztosít a házban.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Renson Linarte homlokzatburkolat Renson Linius vízszintes, folyamatosan szellőző homlokzatburkolat és dekorfal
 
Renson homlokzatburkolat és dekorfal
2 termék

Egyedi, extrudált alumínium profilokból építhető, folyamatosan szellőző homlokzatburkolati falrendszerek. Klipszek segítségével láthatatlan rögzítéssel kapcsolódnak az alsó tartószerkezethez. Természetes szellőzés, dekorációs funkcióval. Hő- és hangszigetelési, valamint építészeti szempontból is optimális megoldást nyújtanak a megnövekedett méretű és számú gépészeti kivezetések (befúvó, elszívó) homlokzati integrálására. Új és felújítandó létesítmények elengedhetetlen részei. A profilok típustól függően vízszintes vagy függőleges kivitelben állnak rendelkezésre. Típusok: homlokzati fix lamellás, nyílászáróba vagy falba épített rendszerek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Ruukki Primo homlokzatpanelek
 
Ruukki Primo homlokzatpanelek

A Ruukki prémium homlokzatburkolati megoldásai az alumínium kompozit lemeznek köszönhetően még nagyobb méretekben érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Lamella sávos homlokzatburkolatok
 
Ruukki Lamella sávos homlokzatburkolatok

Két oldalukon meghajlított elemek, jellemzően fekvő formátumú megjelenéshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Liberta tálcás homlokzatburkolatok
 
Ruukki Liberta tálcás homlokzatburkolatok

A négy oldalukon meghajlított elemek, típustól függően álló vagy fekvő formátumban építhetőek be.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trespa Meteon Lumen homlokzatburkolati lemezek Trespa Meteon Metallics homlokzatburkolati lemezek Trespa Meteon Focus homlokzatburkolati lemezek Trespa Meteon Wood homlokzatburkolati lemezek
 
Trespa Meteon homlokzatburkolati lemezek
6 termék

A Trespa Meteon lemezeket speciálisan kültéri használatra fejlesztették ki. A Trespa Meteon hét olyan felületet kínál, amely a fizikai tartósságon kívül természetes megjelenéssel és tapintással rendelkezik. Minden felületet a Trespa® Meteon® termék tökéletesítése érdekében alakítottak ki, legyen az Uni Color, Natural, Wood, Focus, Metallic vagy Lumen termék. A sokféle felület lehetővé teszi a színekkel, mintákkal és textúrákkal való játékot, ezáltal segítve az építészeti elképzelések megvalósulását.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál tálcás homlokzati kazetták Polmetál Omega és Omega F sávos homlokzatburkoló panelek Polmetál sinuslemezek Polmetál PS sávos homlokzatburkoló panelek
 
Polmetál homlokzatburkolatok
5 termék

Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának és ellenálló képességének. Ezeknek a céloknak kiválóan megfelelnek az acélból készült homlokzatburkolati megoldások, melyek tálcás és kazettás kialakításban, illetve lamellák és design profilok alakjában is elérhetőek, ráadásul a traverzek, horganyzott szelemenek és falkazetta rendszerek segítségével beépítésük is egyszerű és pontos. A formák, anyagok és színek kombinációjával mind az ipari létesítményeknek, mind az irodaházaknak, mind a lakóépületeknek különleges, modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trespa Pura NFC sávos homlokzatburkolat
 
Trespa Pura NFC sávos homlokzatburkolat

A Pura® NFC prémium sávos burkolat speciális tervezésének köszönhetően tartós, kevés karbantartást igényel és könnyen felszerelhető. Zárt felülete minimálisra csökkenti a szennyeződés felhalmozódását, és megkönnyíti a burkolat tisztítását. Amellett, hogy az épület évekig kitűnő megjelenésű marad, a rendszer csökkentheti a tulajdonos költségeit azáltal, hogy megóvja a falat a külső nedvesedéstől és a belső klímát a külső hőmérséklettől. A könnyen kezelhető burkolat előkészített, és hozzáillő kiegészítőkkel, például profilokkal és rögzítőelemekkel érkezik. Viszonylag alacsony súlyának köszönhetően könnyen mozgatható és a helyére emelhető. A minimális rendelhető mennyiség 40 m².

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Vertiline alumínium homlokzatburkolat
 
Vertiline alumínium homlokzatburkolat

A Vertiline egy alumínium profilokból álló burkolati rendszer, amely alkalmazható külső homlokzatburkolatként, modern külsőt adva ezzel az épületnek, de beltéren is használható falra vagy mennyezetre szerelve. Korlátlan szín- és dekorációs lehetőségeket nyújt, modern dizájnt és harmonikus megjelenést kölcsönöz az épületnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kazettás, vagy más néven tálcás homlokzatburkolatok téglalap vagy négyzetes kiosztású felületeket eredményeznek, a sávos homlokzatburkolatok pedig, hosszabb, sávszerű elemekből állnak, melyek pozicionálása a homlokzaton lehet vízszintes, függőleges vagy ferde. Anyaguk színes bevonatos (például porfestett) acéllemez, rozsdamentes acél, Cor-Ten speciális ötvözetű acél, tűzihorganyzott acéllemez, alumínium lemez vagy rézlemez lehet. Formájukat élhajlításos technológiával érik el. Rögzítésük látszó, vagy rejtett elhelyezésű kötőelemekkel, C, Z illetve kalapprofilokból álló, statikailag méretezett tartóvázra történik. A kazettás és sávos homlokzatburkolatok előnyei a kis súly, a gyors és pontos szerelés, a nagy ellenálló képesség, a gyárilag előállított végleges felületkezelés, az alapanyag újrahasznosíthatósága. A panelek és lamellák esztétikus, elegáns és egységes külsőt biztosítanak az épületek megjelenésében. Az elemek mérete, formai és felületi változatossága, színbeli sokfélesége kiváló lehetőségeket nyújtanak a tervezés során. A kazettás és sávos homlokzatburkolatok mind új építéshez, mind felújításhoz jól alkalmazhatók. Jellemzően középületek, szállodák, irodaépületek, raktárak és ipari csarnokok homlokzati burkolataként jelennek meg.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...