Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok

VMZ kettős állókorcos homlokzatburkolat VMZ Flatlock panel (beakasztókorcos panel) VMZ Adeka kiselemes homlokzatburkolat VMZ Overlapping panel (zsalus takarású horizontális panel)
 
VMZINC homlokzatburkolatok
8 termék

A VMZINC kezdetben horgany tetőfedési rendszereiből származó megoldásokat kínált: hagyományos lécbetétes vagy állókorcos rendszereket (amely lehetővé teszi a tetőfedés illesztéseinek folytonosságát a homlokzaton is), valamint kiselemes fedési rendszerek felhasználását, mint például VMZ Adeka. Manapság a VMZINC széles skálát kínál speciális rendszerekből, előre gyártott elemekkel, amelyek teljesen felöltöztetik a homlokzatot, legyen szó akár új vagy felújítandó, szolgáltató, vagy akár lakóépületről.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
PREFA Siding homlokzatburkolat
 
PREFA Siding homlokzatburkolat

A PREFA Siding lemezekkel a kreatív homlokzati elképzelések tökéletesen megvalósíthatók. A változtatható beépítési szélességgel, árnyékfugával vagy anélkül kialakítható megoldások, a sima, stukkó vagy hullámos felületi hatás, valamint a széles színpaletta végtelen számú lehetőséget kínál az alumíniumhomlokzatok egyedi és hosszú életű megvalósításához. Épület-felújításnál vagy új épületnél - a PREFA Sidings lemezek intelligens homlokzati megoldásokat tesznek lehetővé.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Plano porfestett fém homlokzatburkoló lemez
 
Plano porfestett acél homlokzatburkoló lemez

A Plano egy karbantartást nem igénylő homlokzat modern, letisztult stílusú homlokzatburkoló lemez. A a 0,5 mm vastag ZM250, cinkkel, alumíniummal és magnéziummal védett, acéllemezt rendkívül tartós, stílusos, karcálló és ultra UV-álló porfestett bevonat borítja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Renson Linarte homlokzatburkolat Renson Linius vízszintes, folyamatosan szellőző homlokzatburkolat és dekorfal
 
Renson homlokzatburkolat és dekorfal
2 termék

Egyedi, extrudált alumínium profilokból építhető, folyamatosan szellőző homlokzatburkolati falrendszerek. Klipszek segítségével láthatatlan rögzítéssel kapcsolódnak az alsó tartószerkezethez. Természetes szellőzés, dekorációs funkcióval. Hő- és hangszigetelési, valamint építészeti szempontból is optimális megoldást nyújtanak a megnövekedett méretű és számú gépészeti kivezetések (befúvó, elszívó) homlokzati integrálására. Új és felújítandó létesítmények elengedhetetlen részei. A profilok típustól függően vízszintes vagy függőleges kivitelben állnak rendelkezésre. Típusok: homlokzati fix lamellás, nyílászáróba vagy falba épített rendszerek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Polmetál tálcás homlokzati kazetták Polmetál Omega és Omega F sávos homlokzatburkoló panelek Polmetál sinuslemezek Polmetál PS sávos homlokzatburkoló panelek
 
Polmetál homlokzatburkolatok
5 termék

Minden építkezésnél óriási szerepe van az anyagok esztétikájának, funkcionalitásának és ellenálló képességének. Ezeknek a céloknak kiválóan megfelelnek az acélból készült homlokzatburkolati megoldások, melyek tálcás és kazettás kialakításban, illetve lamellák és design profilok alakjában is elérhetőek, ráadásul a traverzek, horganyzott szelemenek és falkazetta rendszerek segítségével beépítésük is egyszerű és pontos. A formák, anyagok és színek kombinációjával mind az ipari létesítményeknek, mind az irodaházaknak, mind a lakóépületeknek különleges, modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Liberta tálcás homlokzatburkolatok
 
Ruukki Liberta tálcás homlokzatburkolatok

A négy oldalukon meghajlított elemek, típustól függően álló vagy fekvő formátumban építhetőek be.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Lamella sávos homlokzatburkolatok
 
Ruukki Lamella sávos homlokzatburkolatok

Két oldalukon meghajlított elemek, jellemzően fekvő formátumú megjelenéshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ruukki Primo homlokzatpanelek
 
Ruukki Primo homlokzatpanelek

A Ruukki prémium homlokzatburkolati megoldásai az alumínium kompozit lemeznek köszönhetően még nagyobb méretekben érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trespa Meteon homlokzatburkolati panelek
 
Trespa Meteon homlokzatburkolati panelek

A Trespa Meteon lemezeket speciálisan kültéri használatra fejlesztették ki. A Trespa Meteon hét olyan felületet kínál, amely a fizikai tartósságon kívül természetes megjelenéssel és tapintással rendelkezik. Minden felületet a Trespa® Meteon® termék tökéletesítése érdekében alakítottak ki, legyen az Uni Color, Natural, Wood, Focus, Metallic vagy Lumen termék. A sokféle felület lehetővé teszi a színekkel, mintákkal és textúrákkal való játékot, ezáltal segítve az építészeti elképzelések megvalósulását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PREFA Siding.X homlokzatburkolat
 
PREFA Siding.X homlokzatburkolat

A PREFA Sidinghoz hasonlóan a PREFA Siding.X is egy homlokzatburkolati termék, melyet szerelt, átszellőztetett szerkezetként kell szerelni. Az új PREFA Siding.X homlokzatburkolat összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz épületének, valamint kiváló műszaki és funkcionális megoldásokat kínál.

CAD
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

A kazettás, vagy más néven tálcás homlokzatburkolatok téglalap vagy négyzetes kiosztású felületeket eredményeznek, a sávos homlokzatburkolatok pedig, hosszabb, sávszerű elemekből állnak, melyek pozicionálása a homlokzaton lehet vízszintes, függőleges vagy ferde. Anyaguk színes bevonatos (például porfestett) acéllemez, rozsdamentes acél, Cor-Ten speciális ötvözetű acél, tűzihorganyzott acéllemez, alumínium lemez vagy rézlemez lehet. Formájukat élhajlításos technológiával érik el. Rögzítésük látszó, vagy rejtett elhelyezésű kötőelemekkel, C, Z illetve kalapprofilokból álló, statikailag méretezett tartóvázra történik. A kazettás és sávos homlokzatburkolatok előnyei a kis súly, a gyors és pontos szerelés, a nagy ellenálló képesség, a gyárilag előállított végleges felületkezelés, az alapanyag újrahasznosíthatósága. A panelek és lamellák esztétikus, elegáns és egységes külsőt biztosítanak az épületek megjelenésében. Az elemek mérete, formai és felületi változatossága, színbeli sokfélesége kiváló lehetőségeket nyújtanak a tervezés során. A kazettás és sávos homlokzatburkolatok mind új építéshez, mind felújításhoz jól alkalmazhatók. Jellemzően középületek, szállodák, irodaépületek, raktárak és ipari csarnokok homlokzati burkolataként jelennek meg.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...