Fa és fa kompozit homlokzatburkolatok

Fundermax Max Compact Exterior kompaktlemezek Fundermax m.look Exterior kompaktlemezek
 
Fundermax Exterior kompaktlemezek
2 termék

Nagynyomású laminált HPL lemezek homlokzati és balkonborításhoz , a legmagasabb követelményekhez. A rendszer nagy szabadságot biztosít a kialakítás terén, rendkívül időjárásálló, karcálló, ütésálló, alaktartó, oldószer- és graffitiálló, fagyra és hőre nem érzékeny, valamint optimálisan színtartó (10 év garancia).

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Gentas G-Ext kültéri kompaktlemez
 
Gentas G-Ext kültéri kompaktlemez

A G-Ext termékcsalád magas fokú ellenállósággal rendelkezik a különböző -sok esetben- extrém időjárási körülményekkel szemben, mint például: direkt napsugárzás, eső, savas eső, valamint a szél (homokot illetve egyéb finom frakciókat szállít pl. tengerpartok közelében) koptató hatása ellen. A speciális felület bevonás és a kikeményítési technológia biztosítja a felület UV sugárzás elleni ellenálló képességét, valamint a színstabilitást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A megfelelő kezeléssel ellátott faanyagok hatékonyan ellenállnak az időjárási igénybevételnek, ezért épülethomlokzatok burkolatai is lehetnek. A fa hőkezelése során thermowood jön létre. Ez az építőanyag gyantamentes és felületi repedésektől mentes, megakadályozza a gombák és farontó rovarok megtelepedését. A thermowood anyagok felületkezelő bevonat nélküli is ellenállnak az időjárásnak, de színük kifakul, patinás szürkévé válnak. A vékonylazúros bevonat a faburkolatok szerkezetét átitatva növeli felületük víztaszító képességét. A korszerű rugalmas rétegelt lemezek könnyen megmunkálható és szerelhető burkolóanyagok. Erre a fenyő, vörösfenyő, vörös cédrus, kőris és okoume fafajok a leginkább alkalmasak. A WPC (wood plastic composite) fakompozitok olyan tartós homlokzatburkolatok, melyeket természetes farost szálakból és újrahasznosított műanyagból, magas hőmérsékleten és nagy nyomáson extrudációs technológiával állítanak elő. Szintén kompozit burkolóanyagok a változatos színű és mintázatú, balkon- és homlokzatburkolatként alkalmazható laminált dekorfelületű HPL lapok. Ezek karcálló, oldószerálló, graffitiálló, időjárással és kártevőkkel szemben ellenálló, UV-stabil, nyomásálló és ütésálló, karbantartást nem igénylő, könnyen megmunkálható dekoratív anyagok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...