Függönyfalak, fémhálós homlokzatok, üvegtetők

MB-SR50N HI/HI+ látszóbordás függönyfal MB-SR50N EFEKT strukturális üvegezésű függönyfal MB-SR50N A fára és acélra szerelhető függönyfal
 
Aluprof függönyfal rendszerek
3 termék

Az Aluprof függönyfal rendszerei ideális megoldások bankok, hotelek, hivatalok, irodaházak, autószalonok, sportcsarnokok, stb. üvegezett homlokzatainak építésére.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Schüco FWS 50 látszóbordás alumínium függönyfal Schüco FWS 50 SG strukturális alumínium függönyfal
 
Schüco alumínium függönyfal rendszerek
2 termék

A Schüco olyan egyedülálló moduláris alumínium függönyfal rendszereket kínál például lizénás-osztóbordás szerkezetre, melyekkel az építészek, tervezők, és gyártók a legmagasabb követelményeket is teljesíteni tudják az energiahatékonyság, a biztonság, az automatizálás és a formatervezés tekintetében. Mindezt kiegészíti a függönyfalba építhető nyitható elemek széles palettája, számtalan variációra adva lehetőséget.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
MC-Wall függönyfal rendszer MC-Passive + fokozott hőszigetelésű függönyfal rendszer MC-Glass függönyfal rendszer MC-Fire EI 60 függönyfal rendszer
 
Aliplast függönyfal rendszerek
5 termék

Kínálatukban megtalálható látszóbordás (MC-Wall), valamint strukturális (MC-Glass) függönyfal rendszer egyaránt. Az MC-Passive fokozott hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, az MC-Fire pedig egy EI60 tűzállósági osztályba sorolt változat. Mind a négy rendszer azonos lizénákból és bordákból épül fel, és csak kiegészítő elemekben tér el, ami biztosítja az egységes megjelenést.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Yawal FA 50N homlokzati rendszer Yawal FA 50N HI homlokzati rendszer Yawal FA 50N SL homlokzati rendszer Yawal FA 50N HL/VL homlokzati rendszer
 
Yawal homlokzati rendszerek
8 termék

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LAMILUX PR60 üveg tetőszerkezet LAMILUX MS78 moduláris üvegtető
 
LAMILUX üvegtetők
2 termék

A LAMILUX üvegtetőivel szinte minden esztétikus és műszakilag igényes bevilágító szerkezet megvalósítható.

2 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
LAMILUX PR60 üveg tetőszerkezet
 
LAMILUX PR60 üveg tetőszerkezet

A LAMILUX PR60 üvegszerkezet profiljai alapot adnak egy nagyon alkalmazkodóképes rendszerhez. A tartóelem kiváló minőségű alumínium. A profilrendszerek felettébb hatékony hőszigeteléssel rendelkeznek (választható passzívház-sztenderdben). A beépített nyílószárny rendszerek nagyban hozzájárulnak a természetes szellőztetéshez és a helyiség levegőjének optimalizálásához. A megelőző tűzvédelem értelmében a hő- és füstelvezető berendezések (RWA) biztosítják az épület biztonságát.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
AKRIPOL ALUX homlokzati panelek
 
AKRIPOL ALUX homlokzati panelek

Az AKRIPOL ALUX Multiwall polikarbonát klipszes rendszer ideális homlokzati megoldás új építésnél vagy felújításnál mindenféle építészeti projektek, tornatermek, iskolák, irodák, ipari épületek, üzlet- és raktárhelyiségek esetén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A függönyfalak tartószerkezet elé függesztett homlokzati épületszerkezetek. Az esztétikus megjelenés biztosítása mellett burkoló, hőszigetelő, napvédő, páraszabályzó, tűzgátló és merevítő feladatokat látnak el. Fém – leggyakrabban alumínium profilokból alkotott – vázszerkezetből és transzparens (átlátszó) vagy transzlucens (áttetsző) üvegezésből, szükség esetén más anyagú betétekből állnak. Nagy felületi kialakításuk miatt az önsúly mellett a szélteher igénybevételeit és a szerkezeti mozgásokat is fel kell venniük. Látszóbordás, félstrukturális, strukturális változatai ismertek. A klímafalak olyan belső üveghéjjal rendelkező függönyfal rendszerek, ahol a két üvegfal közötti rész átszellőztethető, és így a köztes levegőréteg szigetelőrétegként funkcionálhat. A változatos szövési módban készült fémhálós homlokzatok az épületeknek egyedi megjelenést, a belső tereknek pedig változatos fényhatásokat biztosítanak. Az üvegtetők áttetsző vagy átlátszó határoló szerkezetek. Tartószerkezetük általában fém váz, esetenként kábel feszítőrendszerrel. Kisebb felületeknél állhat csak az üvegsoroló bordákból, illetve az üveg önmaga, mint tartószerkezet is funkcionálhat. Mind a függönyfalak, mind az üvegtetők, üvegkupolák fix üvegezésű felületeiben ablakos mezők is kialakíthatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...