Schüco

Schüco alumínium függönyfal rendszerek

A Schüco olyan egyedülálló moduláris alumínium függönyfal rendszereket kínál például lizénás-osztóbordás szerkezetre, melyekkel az építészek, tervezők, és gyártók a legmagasabb követelményeket is teljesíteni tudják az energiahatékonyság, a biztonság, az automatizálás és a formatervezés tekintetében. Mindezt kiegészíti a függönyfalba építhető nyitható elemek széles palettája, számtalan variációra adva lehetőséget.

Termékcsalád tagjai

Schüco FWS 50 látszóbordás alumínium függönyfal
 
Schüco FWS 50 látszóbordás alumínium függönyfal

A Schüco FWS 50 egy osztóbordás-lizéna szerkezet 50 mm-es belső és külső látszó szélességgel. A Schüco FWS 50 átlátszó homlokzatszerkezeteket tesz lehetővé nagyméretű üvegfelületekkel. 50-250 mm-es beépítési mélységű lizéna- és osztóborda-profilok állnak rendelkezésre. Ez a profilrendszer Schüco FWS 50.SI változatban is szállítható (Super Insulation) fokozott hőszigeteltséggel.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Schüco FWS 50 SG strukturális alumínium függönyfal
 
Schüco FWS 50 SG strukturális alumínium függönyfal

Elegáns strukturális üveg függönyfal, alacsony hőátbocsátási tényezővel, passzívház szabványszinten. A függönyfal profilok csak belülről láthatók, üveg-megjelenéssel síkban zárt filigrán fugákkal. A fokozott hőszigetelésű izolátorok és a 3-rétegű üvegezés biztosítják a passzívház szerinti legalacsonyabb Ucw-értékeket.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...