Síküvegek, hajlított üvegek

Stopray lágybevonatos síküveg Sunergy hő- és napvédő síküveg Stopray Ultra üveg Stopray Smart üveg
 
AGC multifunkciós síküveg
4 termék

Nap- és hővédő bevonatos üvegek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stratobel ragasztott biztonsági üveg Stratobel Colour színes laminált üveg Stratobel Strong laminált üveg Stratophone hanggátló fóliás biztonsági üveg
 
AGC laminált biztonsági üveg
5 termék

Kettő, vagy több réteg üveg, egy vagy több réteg fóliával laminálva; kombinálható az AGC termékskálájának szinte minden tagjával, így a biztonságon túl, napvédelmet, hővédelmet, esztétikus megjelenést kapunk.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Clear víztiszta üveg Planibel Clearsight anti-reflexiós üveg Planibel Clearvision csökkentett vastartalmú üveg Linea Azzurra vastag, kékes csillogású float üveg
 
Planibel Clear színtelen float üveg
4 termék

Színtelen float üveg, számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Planibel színezett float üveg
 
Planibel színezett float üveg

Anyagában színezett float üveg – zöld, bronz, szürke, azur, privablue, sötétkék (darkblue), sötétszürke (dark grey); számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Stopsol reflexiós síküveg
 
Stopsol reflexiós síküveg

Napvédő, keménybevonatos reflexiós síküveg. Köszönhetően az anyagában színezett üvegek széles színválasztékának és a háromféle bevonattípusnak, a Stopsol család több, mint 10 féle esztétikai megoldást kínál. Az üveg végső megjelenése függ az alapszíntől (clear, szürke, bronz, zöld, PrivaBlue, Dark Blue), a bevonat típusától (Classic, Supersilver, Silverlight) és a bevonat pozíciójától. Edzhető, hajlítható, laminálható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Planibel Low-E Anti-Fog üveg Planibel G keménybevonatos Low-E üveg Planibel G Fast keménybevonatos edzhető Low-E üveg iplus 1.0 lágybevonatos Low-e üveg
 
Planibel Low-E síküveg
9 termék

Alacsony emissziójú síküveg, lágy- és keménybevonatos változat, edzhető- és nem edzhető típusok.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rákosy Glass edzett üvegek Rákosy Glass hajlított edzett üveg Helio Heating fűtő üveg Rákosy Glass laminált üvegek
 
Rákosy Glass síküvegek, hajlított üvegek
4 termék

Hajlított edzett üvegek, edzett üvegek, laminált üvegek és Helio Heating fűtő üvegek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Halio okos üveg
 
Halio okos üveg

A Halio az első okos elszíneződési technológiával készült termék, amelyet valóban nem lehet megkülönböztetni a hagyományos transzparens üvegtől. Egységes elsötétülése és valós idejű reagálása révén a Halio az építészek és a tervezők számára egy sokoldalú terméket kínál, amely használatával pompásabb belső tereket és külső megjelenést lehet létrehozni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A síküvegek vagy float üvegek úgynevezett „úsztatott” üveggyártási módszerrel készülnek. A folyamat során a forró üveget olvasztott ónon úsztatják, így rendkívül precíz felszín, sima felület és tökéletesebb optikai, torzításmentes, rugalmas adottságú üveg jön létre. Az üveglap vastagsága a szilárduló üvegszalag húzásának sebességével változik, mely 2-19 mm (alkalmazásuktól függően), ennél vastagabb az építőiparban nem jellemző. Felhasználása alapvetően olyan felületeknél jellemző, ahol a térelválasztás, a fényátbocsátás, átláthatóság fontos, úgymint: nyílászárók, üveg elválasztó vagy határoló szerkezetek, homlokzatépítés, előtetők, üvegfalak. Az átlátszó, víztiszta síküvegek főbb típusai: hőszigetelő (Low-E bevonatos), edzett, biztonsági ragasztott, fóliázott, tükröződő (reflexiós), optiwhite (nagy tisztaságú, optikailag teljesen átlátszó, zöld árnyalat nélküli). Tükröződő üvegek a fényvisszaverő hatása csak addig tartható fenn, míg a kültéren világosabb van, mint beltérben. A fólia befolyásolhatja az üvegfelületek fényáteresztését, infrasugárzást visszatartó hatásával a helyiség felmelegedését, a szerkezet hőszigetelését.

Exkluzív építészeti megoldások születhetnek hajlított üveg alkalmazásával. Felhasználási területei építészetben és belsőépítészetben például homlokzati üveg, portálok, liftek, kirakatok, üvegkorlátok, pultok, térelválasztók. A hajlított üveget speciális technológiával állítják elő például edzett hajított üveg (ESG), előfeszített hajlított üveg (TVG), laminált ragaszott biztonsági üveg (VSG) formájában, egy vagy két rétegben, akár hőszigetelt kivitelben is. Nagyobb táblaméretek sablonos technológiával készülnek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...