Fém félkész termékek

Sorst expandált lemez - gyémánt
 
MEISER-Sorst expandált lemezek

A MEISER-Sorst expandált lemez ideális megoldás a perforált fémlemez és egyéb fémtermékek helyettesítésére. Az expandált lemez alkalmazása a költségmegtakarításon túl számos egyéb előnyt is kínál. Külső megjelenése háromdimenziós optikai hatást is kelthet, ennek köszönhetően a Sorst expandált lemez a modern építészeti stílus egyik meghatározó és praktikus építőeleme lehet. Az expandált lemezek az építőiparban is széles körben felhasználhatóak, alkalmazhatók például árnyékolóként, tetőelemek, zsaluk, homlokzatok vagy mennyezetek kialakításánál, de kerítések, lépcsők vagy korlátok betétanyagaként is megállják a helyüket. Az expandált lemezek nagyon stabilak, ugyanakkor átengedik a fényt és a levegőt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VMZINC hengerelt horgany-, vörösréz- és horganyzott tekercsek, lemezek
 
VMZINC® hengerelt horgany-, vörösréz- és horganyzott tekercsek, lemezek

A VM Building Solutions a hengerelt horgany legszélesebb termékskáláját kínálja kisebb és nagyobb tekercsek, szalagok, lemezek formájában, szabvány vagy egyéni méretekben, tetőfedéshez, homlokzatburkoláshoz és egyéb elemek gyártásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PREFA alumínium szalagok és lemezek
 
PREFA alumínium szalagok és lemezek

A PREFA alumínium szalagok és lemezek jól formálható alumíniumötvözetből készülnek. A könnyű és biztonságos megmunkálásért – ideális oromzat- és vápakiképezésekhez, kémény- és tetőtéri ablakok kereteihez, valamint padlásablak-borításokhoz, stb. De homlokzatoknál is (pl. ablakpárkányoknál és szegleteknél) alkalmazzák a PREFA alumínium szalagokat és lemezeket.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
COR-TEN® acél durvalemezek, melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek
 
COR-TEN® acél durvalemezek, melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek

A COR-TEN® portfólió durvalemezek, valamint melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek széles választékát tartalmazza. A COR-TEN® kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az alakításhoz, a forgácsoláshoz és hegesztéshez. Az COR-TEN® termékportfólió a mechanikai tulajdonságok és mérettűrések széles körével rendelkező acélminőségeket tartalmaz, amelyek általában meghaladják az EN 10025-5 és az ASTM szabványok szerinti acélminőségekre vonatkozó előírásokat. Az eredeti COR-TEN® acélt az SSAB gyártja a US Steel Corporation acélipari vállalat engedélye alapján.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acéllemezek
 
GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acéllemezek

A GreenCoat® a tetőkhöz, épülethomlokzatokhoz és esővíz-elvezető rendszerekhez készült innovatív, fenntartható, színes festékbevonattal rendelkező acéltermékek márkája. A fenntartható építészetben széles körben alkalmazott, svéd repceolaj felhasználásával készült GreenCoat® termékek kiterjedt szín- és bevonat választékot kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az építőiparban előforduló fém félkész termékek közvetlenül felhasználhatók, további ipari feldolgozás nélkül. A hideg-és meleghengerléssel készített fém féltermékek alakjuk szerint lehetnek rúdacélok, idomacélok, hengerhuzalok, lemezek és szalagok, valamint varrat nélküli csövek. A kör, négyzet, hatszög keresztmetszetű rúdacélok és laposacélok egyszerű szelvények. Fém lapostermékek a finom- és durvalemezek, fóliák. Csőhengerléssel készülnek a varrat nélküli csövek. A nyíl- és csavarbordázott betonacélok a vasbetonszerkezetek kialakításánál nélkülözhetetlenek. A hegesztett síkhálók vagy betonhálók például aljzatok, födémek, mellvédek vasalására alkalmasak. Az acélszálak (acélhaj) acélhálót helyettesítő, szerkezeti megerősítésre szolgáló termékek. A feszítőhuzalok és feszítőbetétek betonszerkezetekbe megfeszítve beépített acélok. Járófelületek, lépcsők, korlátok, térelválasztó elemek alapanyagai lehetnek a változatos szemméretben kapható expandált lemezek, hullámrácsok és ponthegesztett rácsok, valamint a lyukasztott perforált és a mintázatos struktúrlemezek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...