Fém félkész termékek

VMZINC hengerelt horgany-, vörösréz- és horganyzott tekercsek, lemezek
 
VMZINC® hengerelt horgany-, vörösréz- és horganyzott tekercsek, lemezek

A VM Building Solutions a hengerelt horgany legszélesebb termékskáláját kínálja kisebb és nagyobb tekercsek, szalagok, lemezek formájában, szabvány vagy egyéni méretekben, tetőfedéshez, homlokzatburkoláshoz és egyéb elemek gyártásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PREFA alumínium szalagok és lemezek
 
PREFA alumínium szalagok és lemezek

A PREFA alumínium szalagok és lemezek jól formálható alumíniumötvözetből készülnek. A könnyű és biztonságos megmunkálásért – ideális oromzat- és vápakiképezésekhez, kémény- és tetőtéri ablakok kereteihez, valamint padlásablak-borításokhoz, stb. De homlokzatoknál is (pl. ablakpárkányoknál és szegleteknél) alkalmazzák a PREFA alumínium szalagokat és lemezeket.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az építőiparban előforduló fém félkész termékek közvetlenül felhasználhatók, további ipari feldolgozás nélkül. A hideg-és meleghengerléssel készített fém féltermékek alakjuk szerint lehetnek rúdacélok, idomacélok, hengerhuzalok, lemezek és szalagok, valamint varrat nélküli csövek. A kör, négyzet, hatszög keresztmetszetű rúdacélok és laposacélok egyszerű szelvények. Fém lapostermékek a finom- és durvalemezek, fóliák. Csőhengerléssel készülnek a varrat nélküli csövek. A nyíl- és csavarbordázott betonacélok a vasbetonszerkezetek kialakításánál nélkülözhetetlenek. A hegesztett síkhálók vagy betonhálók például aljzatok, födémek, mellvédek vasalására alkalmasak. Az acélszálak (acélhaj) acélhálót helyettesítő, szerkezeti megerősítésre szolgáló termékek. A feszítőhuzalok és feszítőbetétek betonszerkezetekbe megfeszítve beépített acélok. Járófelületek, lépcsők, korlátok, térelválasztó elemek alapanyagai lehetnek a változatos szemméretben kapható expandált lemezek, hullámrácsok és ponthegesztett rácsok, valamint a lyukasztott perforált és a mintázatos struktúrlemezek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...