Fém félkész termékek

 
VMZINC hengerelt horgany-, vörösréz- és horganyzott tekercsek, lemezek

A VMZINC a hengerelt horgany legszélesebb termékskáláját kínálja kisebb és nagyobb tekercsek, szalagok, lemezek formájában, szabvány vagy egyéni méretekben, tetőfedéshez, homlokzatburkoláshoz és egyéb elemek gyártásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
PREFA tekercsek és lemezek

A PREFA alumínium szalagok és lemezek jól formálható alumíniumötvözetből készülnek. A könnyű és biztonságos megmunkálásért – ideális oromzat- és vápakiképezésekhez, kémény- és tetőtéri ablakok kereteihez, valamint padlásablak-borításokhoz, stb. De homlokzatoknál is (pl. ablakpárkányoknál és szegleteknél) alkalmazzák a PREFA alumínium szalagokat és lemezeket.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az építőiparban előforduló fém félkész termékek közvetlenül felhasználhatók, további ipari feldolgozás nélkül. A hideg-és meleghengerléssel készített fém féltermékek alakjuk szerint lehetnek rúdacélok, idomacélok, hengerhuzalok, lemezek és szalagok, valamint varrat nélküli csövek. A kör, négyzet, hatszög keresztmetszetű rúdacélok és laposacélok egyszerű szelvények. Fém lapostermékek a finom- és durvalemezek, fóliák. Csőhengerléssel készülnek a varrat nélküli csövek. A nyíl- és csavarbordázott betonacélok a vasbetonszerkezetek kialakításánál nélkülözhetetlenek. A hegesztett síkhálók vagy betonhálók például aljzatok, födémek, mellvédek vasalására alkalmasak. Az acélszálak (acélhaj) acélhálót helyettesítő, szerkezeti megerősítésre szolgáló termékek. A feszítőhuzalok és feszítőbetétek betonszerkezetekbe megfeszítve beépített acélok. Járófelületek, lépcsők, korlátok, térelválasztó elemek alapanyagai lehetnek a változatos szemméretben kapható expandált lemezek, hullámrácsok és ponthegesztett rácsok, valamint a lyukasztott perforált és a mintázatos struktúrlemezek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...