proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Hadrianus-ház helyreállítása, Manhattan, New York


2019. január 30.

A 67 m hosszú ornamentikát a VMZINC Bray-et-Lu-i gyárában gyártották

New Yorkban a 20. század elején épült Hadrianus-ház visszanyerte korábbi dicsfényét miután helyreállították a homlokzatát és főpárkányát.

Az épületet egy gigászi méretű, 67 m méter hosszú rézből készített tagozat koronázza meg, ami ellenáll a szélnek és a légköri nedvességnek, miközben aktív mementója az ókori építészet szépségének.

Az eredetileg horganyzott acélból készült 67 m hosszú ornamentikát a VMZINC Bray-et-Lu-i gyárában, időtálló rézlemezből gyártották le, majd hajóval Manhattanbe szállították.

A projektről bővebben olvashat a VMZinc legújabb magazinjában: The Hadrian, New York

Hadrianus-ház Manhattan, New York Hadrianus-ház Manhattan, New York Hadrianus-ház Manhattan, New York Hadrianus-ház Manhattan, New York

A VMZinc termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti céglogóra. Amennyiben további információra vagy árajánlatra van szüksége a VM Building Solutions munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
Kulcsszavak:  VMZINC  VM  Building  Solutions  Hadrianus-ház  VMZINC  Bray-et-Lu  ornamentika