Linóleum burkolatok

Gerflor DLW linóleum burkolat - Marmorette Gerflor DLW Sport linóleum burkolatok
 
Gerflor DLW linóleum burkolatok
2 termék

A kizárólag természetes összetevőkből álló linóleum burkolat továbbra is kiemelten ajánlható oktatási, egészségügyi, iroda és sport fejlesztésekhez, illetve minden beruházáshoz, felújításhoz, ahol a természetes alapanyagú burkolatok használata, a pvc mentesség kiemelten fontos. A kollekciók: Colorette, Marmorette, Granette, Uni Walton, Linodur, Linoart, Naturcore.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Linoleum xf2 padlóburkolat Linoleum SD padlóburkolat Tarkett Lino termékcsalád
 
Tarkett linóleum burkolóanyagok
3 termék

A linóleum, a legelső "modern", ipari méretekben előállított burkolóanyag reneszánszát éli. Természetes, újra termelődő alapanyagainak - a lenolajnak, falisztnek, fenyőgyantának, jutának - köszönhetően sok felhasználó választja, a műanyag termékek helyettesítésére. Baktériumölő, asztatikus tulajdonságai, élénk színei, tartóssága közkedveltté tette az intézményekben. A Tarkett új, "XF" felületkezelése az alábbi előnyöket nyújtja: kiemelkedő kopásállóság, vegyszerállóság, burkolás után nincs szükség felületkezelésre, 30% karbantartási költség megtakarítható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A linóleum egy természetes anyag, melynek felépítésében szerves és ásványi alapanyagok vesznek részt. Linóleum burkolatok gyártásánál a lenolaj, gyanta, parafa és faliszt, mészkő liszt és természetes festék keverékét nagy nyomással zsákvászon vagy jutarost alapra préselik. Az így készült burkolat felülete sima, a felhasznált parafa miatt rugalmas és jó hőszigetelő. A linóleum könnyen és egyszerűen tisztán tartható, vegyszerálló, antisztatikus és baktériumölő, nem tartalmaz szervezetre káros összetevőt. Nem gyúlékony, égése során nem keletkeznek mérgező anyagok. A linóleum nagy igénybevételnek kitett helyiségekben is alkalmazható, így kiváló padlóburkolat konyhában, előszobákban, irodai helyiségekben, bölcsődékben, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, sportlétesítményekben és egyéb közintézményekben is. Kopásálló, görgős székek alatt is használható. Padlófűtés esetén is alkalmazható. A linóleum padlóburkolatot általában tekercses formában állítják elő, de modul formában is kapható. Nagy szín- és mintaválasztékban érhető el, könnyen és sokoldalúan építhető be.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...