Termékcsalád:  Tarkett objekt burkolóanyagok
Tarkett Polska Mo-i. Fióktelepe

Speciális rendeltetésű PVC padlók

Egyes speciális területek az átlagos környezettől eltérő igényeket támasztanak a burkolatokkal szemben. Ajánlott termékeink: elektrosztatikai kisülés (ESD) ellen védő padlók: minden olyan területre, ahol az elektromos kisülés gondot okozhat. Wetroom (vizes helyiségek): teljesen vízzáró, rendkívül tartós padló- és falburkolatok, amelyek teljesítik a legszigorúbb vízzárósági követelményeket is. Csúszásgátlás: "Komoly padlók komoly helyzetekre" - a Safe.T termékkínálat. A Safe.T kollekció teljesíti a valóban csúszásmentes felület követelményeit.

Termékcsalád tagjai

Toro SC homogén PVC burkolóanyag Granit SD homogén PVC burkolóanyag
 
ESD (elektrosztatikus kisülés ellen védő) homogén PVC burkolóanyagok
2 termék

Az elektrosztatikus kisülés elleni védelem alapvető fontosságú az egészségügy, elektronika, távközlés területén. A TORO EL vezetőképes PUR felületnemesítése az ilyen helyeken mindig kritikus karbantartást könnyíti meg. A TORO EL és Granit AS vezetőképes hátoldala a fektetési munkákat teszi egyszerűbbé, és állandó levezető ellenállási értékeket hoz létre a teljes felületen.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Safetred Universal PU csúszásgátló PVC burkolóanyag Safetred Universal Plus PU csúszásgátló PVC burkolóanyag Safetred Spectrum PU csúszásgátló PVC burkolóanyag Safetred Ion csúszásgátló PVC padlóburkolat
 
Csúszásgátló PVC burkolóanyagok
5 termék

A csúszásgátló PVC burkolóanyagok főleg olyan ipari környezetben szükségesek, ahol a padlóra kerülő szennyezőanyagok, folyadékok elesést, balesetveszélyt okozhatnak. Mezítlábas igénybevételre ajánlott speciális változatukat zuhanyozókba, öltözőkbe ajánljuk.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Excellence Genius 70 PVC burkolóanyag iD Square heterogén PVC burkolóanyag
 
Tarkett lazán fektethető heterogén PVC burkolóanyagok
2 termék

Lazán ragasztás nélkül (fektethető) heterogén PVC burkolóanyagainkat olyan helyekre ajánljuk, ahol az aljzatot valamilyen okból szellőztetni kell, vagy a helyiségeket gyakran átrendezik. A felület takarítását a PUR felületnemesítés teszi egyszerűbbé.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...