Schlüter-Systems KG<br>Magyarországi Képviselet

Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

A Schlüter®-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető. A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

Letöltések

Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 342.7 kB
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek
 
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 822.6 kB
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

Schlüter®-TROBA-LEVEL tartókorongok segítségével az önhordó járólapok lerakhatók – gyorsan, precízen és biztonságosan. A rendszer néhány elemének a kombinálásával milliméter pontossággal kiegyenlíthetők az eltérő lejtésszögek és kialakíthatók az eltérő burkolóanyagok találkozási pontjai. Mivel a járólapok szabadon, kötőanyag nélkül kerülnek lerakásra, így azok gyorsan kicserélhetők, utólag a burkolat kiigazítható, például akkor, ha esetleges megsüllyed, és bonyodalom nélkül hozzá lehet férni az alatta lévő vízszigeteléshez vagy a rétegrend vízelvezető eleméhez. A TROBA-LEVEL termékek úgy kerültek kifejlesztésre, hogy amennyiben átszellőztetéssel kombinálva alkalmazzuk őket, akkor a burkolat nem lesz fagyérzékeny.

Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

Schlüter®-TROBA-LEVEL-PL 10 alátétlap

A TROBA-LEVEL központi elemét az egymásra rakható alátétlapok képezik; ezek szolgálnak a járólapoknak a tartókorongokra fektetéséhez és az eltérő aljzatoknak és lejtésszögeknek a kiegyenlítéséhez. A járólapok alakjától és vastagságától függetlenül alkalmazhatók, hangcsillapító hatásúak és közvetlenül a vízszigetelésre lehet őket rakni. A fugatávtartó pöckök homogén fugaképet tesznek lehetővé, és képesek felvenni a burkolat mozgását.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLA 30 tartókorong

Amennyiben 50 mm vastagságnál nagyobbra van szükség, úgy az egymásra rakható tartókorongokat magasító adapterrel egészítjük ki. Ilyenkor egy vagy több PLA 30 adaptert helyezünk két PL 10 alátétlap közé. A PLA 30 adapterek akár 300 mm magasan egymásba rakhatók és kombinálhatók a PLV 60, valamint az LV 3 alátétlapokkal.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-AP 1 kiegyenlítő lapocska

Amennyiben a járólapok vastagsága eltérő, egyenetlen az aljzat és enyhe a lejtésszög, úgy az egyes járólapok sarkainál finom beállításra van szükség. A PL10, PLV 60 és az LV 3 alátétlapoknál a TROBA-LEVEL-AP 1 kiegyenlítő lapocskák segítségével akár 10 mm eltérés is kiegyenlíthető.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLV 60 állítható magasságú tartókorong

Nagyobb alátámasztási magasság is elérhető az állítható magasságú tartókorongokkal. A kívánt magasság egy racsnis beállító gyűrű segítségével szerszám nélkül gyorsan és precízen beállítható. Mivel a járólap-befogadó tárcsák azonosak, így ezek is egymásra sorolhatók a PL 10 alátétekkel, a PLA 30 adapterekkel és további PLV 60 alkalmazásával akár 520 mm lerakási magasságot is el lehet érni. Itt is fugatávtartó pöckök biztosítják a homogén fugaképet.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLA 70 magasító adapter

Amennyiben olyan nagy a szerkezetvastagság, hogy az állítható magasságú alátétkorongok nem elegendőek, akkor ezek kiegészíthetők a TROBA-LEVEL-PLA 70 magasító adapterrel. Az állítható magasságú PLV 60 szintező alátétlábakba csavarjuk be és így megnöveljük annak a kapacitását.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-LV 3 alátétkorong

Gondoskodni kell az érzékeny aljzatok és a vízszigetelések védelméről. A TROBA-LEVEL-LV 3 olyan alátétkorong, amely nagyobb átmérőjénél fogva nagyobb területen osztja el a járólapok által okozott terhelést. Kombinálható a PL 10 alátétlappal, a PLA 30 magasságbeállító adapterrel és az AP 1 szintező lapkával. Csekély vastagsága révén alkalmas a vékonyabb szerkezet-magasságok kialakításához is. Az LV 3 vágható és a fugakép kialakításához fugatávtartókkal rendelkezik.

Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLS 6 védőkorong

Amikor a vízszigetelést nem kell teljes felületén védeni, hanem csak pontszerűen, akkor a PLV 60 vagy az LV 3 alátétkorongok lábai alá egy TROBA-LEVEL-PLS 6 védőkorongot helyezünk.

Kapcsolódó hírek
Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
Schlüter®-TROBA-LEVEL burkolatszintező rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
Teraszok és erkélyek rendszermegoldása szabadon lerakott burkolólapokhoz
Schlüter®-TROBA-LEVEL burkolatszintező rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
További termékek a cégtől
Schlüter®-RONDEC profil
 
Schlüter®-RONDEC záróprofil

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-DILEX-AKWS dilatációs fugaprofil
 
Schlüter®-DILEX-AKWS dilatációs fugaprofil

A Schlüter®-DILEX-AKWS alumínium oldalsó rögzítőszárakkal és puha műanyagból készült dilatációs zónával rendelkező dilatációs profil.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-DITRA feszültségmentesítő, burkolható vízszigetelés
 
Schlüter®-DITRA feszültségmentesítő, burkolható vízszigetelés

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polietilén lemez, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemez
 
Schlüter®-KERDI-BOARD vízszigetelő építőlemezek

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni. Extrudált keményhab-tábla, aminek a felületén mindkét oldalon speciális merevítő anyag és a csemperagasztóba való hatékony belerögzítés érdekében fátyolszövet is van.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA vízelvezető drénlemez Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez Schlüter®-TROBA-STELZ-MR zsalugyűrű Schlüter®-TROBA-STELZ-DR alátétgyűrű
 
Schlüter®-TROBA drénrendszerek
7 termék

A nedvességnek a célirányos elvezetése a lefolyóhoz azon lényeges feladatok egyike, amelyet a balkonok és teraszok konstrukciójának kialakításakor meg kell oldani. A Schlüter-Systems a Schlüter®-TROBA program révén a legkülönbözőbb konstrukciók számára kínál drén-megoldást. Mindegyik közös tulajdonsága, hogy tartósan is jól működik és terhelhető. A Schlüter®-DITRA-DRAIN az első és egyetlen kapilláris-passzív többrétegű szigetelés a csempe- és természetes kőburkolatokhoz.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Drénlemezek, drénmatracok
Drénlemezek, drénmatracok
Homogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Linóleum burkolatok
Linóleum burkolatok
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Fa-műanyag kompozit burkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...