Schlüter-Systems KG<br>Magyarországi Képviselet

Schlüter®-TROBA drénrendszerek

A nedvességnek a célirányos elvezetése a lefolyóhoz azon lényeges feladatok egyike, amelyet a balkonok és teraszok konstrukciójának kialakításakor meg kell oldani. A Schlüter-Systems a Schlüter®-TROBA program révén a legkülönbözőbb konstrukciók számára kínál drén-megoldást. Mindegyik közös tulajdonsága, hogy tartósan is jól működik és terhelhető. A Schlüter®-DITRA-DRAIN az első és egyetlen kapilláris-passzív többrétegű szigetelés a csempe- és természetes kőburkolatokhoz.

Termékcsalád tagjai

Schlüter®-TROBA vízelvezető drénlemez
 
Schlüter®-TROBA drénlemez

A Schlüter®-TROBA ágyazó zuzalék alatti,szigetelésre helyezett védő-elválasztó- és víz-elvezető egyrétegű drainlemez. Egydréncsatornákhoz vezető lyukakkal ellátott, nyomásálló polietilén, csúszásgátló mintázatú drainlemez. Alkalmazható természetes kő, vagy nagyelemes beton térkőelemekkel való burkoláshoz. Ha esztrich rétegre burkolnak közvetlenül, elválasztó és szigetelő anyagként Schlüter®-DITRA 25-t kell használni a hidegburklat alatt.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez
 
Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez

A Schlüter®-TROBA-PLUS egy biztonságos és tartósan hatékony, egész felületen alkalmazható drénlemez, lejtésben kialakított szigetelések feletti alkalmazásra. Erős polietilén lemezből áll, amely egyik oldalán bütykös kialakítású, amelyre egy szűrő fátyol van kasírozva. A Schlüter-TROBA-PLUS 8G-nél fátyolszövet helyett 2 x 2 mm-es rácsszövet kasírozás van.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-STELZ-MR zsalugyűrű
 
Schlüter®-TROBA-STELZ-MR alátétgyűrű

A Schlüter®-TROBA-STELZ-MR műanyagkarikák nem rothadó polietilénből, amelyek nagy formátumú burkoló-lapok teraszokon és balkonokon való lerakásához nyújtanak segítséget. A 25 milliméter magas műanyag karikákat a burkolólapok fugáinak metszéspontjaiba rakjuk le bennmaradó tartóelemekként, azt követően pedig kitöltjük őket habarccsal. A Schlüter®-TROBA-STELZ-MR gyűrűk teleszkóp- szerűen egymásba dughatók, így a burkolat magassága probléma-mentesen beállítható, függetlenül az alépítmény lejtési viszonyaitól.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-STELZ-DR alátétgyűrű
 
Schlüter®-TROBA-STELZ-DR alátétgyűrű

A Schlüter®-TROBA-STELZ-DR olyan tartós polietilén alátétgyűrű, amely erkélyek és teraszok, a megfelelő vastagságú gres vagy természetes kő, továbbá a nagyelemes térkőlapokkal történő burkolásához készül és amelyet a Schlüter®-TROBA-PLUS 8G drenázslemezre ragasztanak kültéri csemperagasztóval.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-LEVEL PLV 60 szintező alátét
 
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

A Schlüter®-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető. A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-LINE-TLR/-TLR-E dréncsatorna
 
Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E dréncsatorna

Az erkélyek és teraszok szigetelésénél sokszor kevés a rendelkezésre álló beépítési magasság pl. az ajtóknál és falcsatlakozásoknál. A Schlüter®-TROBA-LINE beépítésével gondoskodhatunk az alacsony csatlakozási magasság mellett is a víz elvezetéséről. Lehetőség van továbbá különleges megoldásokra, lépcsőzetmentes átmenetek kialakítására is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E vízköpő
 
Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E vízköpő

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E nemesacélból készült vízköpő olyan erkélyek és teraszfelületek vízelvezetésére, amelyeket mellvéd szegélyez. A nagy ragasztási peremre kerül felragasztásra a Schlüter®-KERDI szigetelő gallér, aminek következtében biztosított a többrétegű szigetelésekhez történő egyszerű és biztonságos csatlakozás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...