Drénlemezek, drénmatracok

DELTA-MS DRAIN felületszivárgó lemez DELTA-GEO DRAIN QUATTRO felületszivárgó lemez DELTA-TERRAXX felületszivárgó lemez DELTA-FLORAXX és DELTA-FLORAXX TOP víztározó drénlemezek zöldtetőkhöz
 
DELTA dombornyomott lemezek
7 termék

A szigetelésvédelem és a felületi szivárogtatás témakörben a DELTA termékek különleges minősége széles körben elismert. A száraz pince tökéletes alapja a komfortérzetnek az egész házban. A DELTA szigetelésvédelmi program mindig a helyes megoldást kínálja a különböző követelmények figyelembe vételével.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA drénlemez Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez Schlüter®-TROBA-LINE-TLR/-TLR-E dréncsatorna Schlüter®-TROBA-STELZ-DR alátétgyűrű
 
Schlüter® drén-rendszerek
6 termék

A nedvességnek a célirányos elvezetése a lefolyóhoz azon lényeges feladatok egyike, amelyet a balkonok és teraszok konstrukciójának kialakításakor meg kell oldani. A Schlüter-Systems a Schlüter®-TROBA program révén a legkülönbözőbb konstrukciók számára kínál drén-megoldást. Mindegyik közös tulajdonsága, hogy tartósan is jól működik és terhelhető. A Schlüter®-DITRA-DRAIN az első és egyetlen kapilláris-passzív többrétegű szigetelés a csempe- és természetes kőburkolatokhoz.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Büsscher szűrő-, elválasztó- és védőfátylak
 
Büsscher szűrő-, elválasztó- és védőfátylak

PP fehér színű polipropilén fátyol, hőre keményedő, átfúródás mentes. PES újrahasznosított poliészter fátyol, zöld színű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A drénlemezek feladata a szigetelések védelme, a talajszint alatti épületszerkezeteket érő vízréteg elvezetése, a zöldtető rétegeiben pedig a víz megtartása. A dombornyomott felületszivárgó műanyag lemez az alapozások, oldalfalak, pincefalak, támfalak mellett a talajban összegyűlt vizet felületi kialakításának köszönhetően elvezeti és dréncsőbe juttatja. Lapostetőknél és a nedvességhatásoknak kitett helyiségeknél a burkolat alatt, a vízszigetelést védő rétegként fektethető. Gyökérálló, rothadásmentes, baktériumok, gombák nem károsítják, a szélsőséges időjárási viszonyokat jól bíró anyag. A megfelelő teherbírású drénréteg a szerelőbetont is kiválthatja. A különböző dombornyomás-mélységű drénlemezek megtalálhatók geokasírozott és perforált kivitelben is. A lemezeket függőleges felületen szegecsekkel vagy dübelekkel rögzítik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...