Rézsükövek, támfal elemek

Flori rézsűkő
 
Flori rézsűkő

Ez a rézsűkő könnyű és egyszerűen kezelhető. Ennek köszönhetően ideális a saját kezű beépítéshez. Kellemesen feltűnő, kiegyensúlyozott dizájnja, speciális, rekeszes felépítése jó vízfelszívódást biztosít és ezzel a növényzet dús fejlődését teszi lehetővé. A Flori rézsűkövek alkalmasak az automatikus öntözőberendezések beépítésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Steelvent gabion támfalak
 
Steelvent gabion támfalak

A gabion támfalak legelterjedtebb alkalmazási területe az út- és vasútépítés. A gabion támfalakat általában 6-8 fokkal megdöntve építik be.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Flórakosár támfal elemek
 
Flórakosár támfal elemek

Az előregyártott Flórakosár beton támfalelemek szárazon rakhatók. A soronként vagy kétsoronként eltolva rakott U-elemek alkotta hézagok termőfölddel feltöltve alacsony vízigényű, futó- és kúszónövényekkel ültethetők be.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Leier támfalblok - alapidom 240x60x60
 
Leier támfalblokk

A Leier támfalblokk gyorsan és könnyen összeállítható, de igény esetén egyszerűen szétszedhető és átalakítható. A támfalblokkból készült falazat szélessége és magassága az aktuális igényeknek és követelményeknek megfelelően alakítható. A Leier támfalblokk számos projekt megvalósításához használható, így ideális választás építőipari vállalatok, építőanyag kereskedők, építőanyag lerakatok, újrahasznosító és hulladékkezelő vállalatok, mezőgazdasági üzemek, betonüzemek, valamint fakereskedők számára. A rendszer elemei 7-féle kivitelben (alapidom, félidom, ferde idom, záró tetőidom, záróidom, targoncázható idom és lábazati idom) érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Első Beton támfalak EB beton blokk
 
Első Beton támfalak, térelválasztók
2 termék

Első Beton előregyártott támfal elemek és beton blokk.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Via Flor támfal elemek
 
Via-Flor támfal elemek

A szárazon, kötésben rakható Via-Flor előregyártott beton elemek növénybeültetésre teszik alkalmassá a kialakított támfalat.

CAD
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Dóm támfal elemek
 
Dóm támfal elemek

A Dóm támfal kiválóan alkalmas kerítések, támfalak, többszintes udvarok megépítéséhez. Variálható színekben áll rendelkezésre. A téglakötés szabályainak megfelelően érdemes rakni.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A terepszint tagolására, a szintkülönbségek áthidalására, valamint a lejtős talajfelületek stabilizálására rézsűk és támfalak alkalmazása adnak lehetőséget. A rézsűelemek és támfalelemek annak a földtömegnek a súlyát hordják, amely a természetes rézsű síkja felett helyezkedik el. Alkalmasak kerti rézsűk, garázslejárók, mélyépítési töltések megtartására és burkolására. A függőlegestől bármilyen szögben eltérő felületek a rézsűk. A rézsűk lejtése talajszerkezettől függően változhat, így laza talajnál alacsonyabb, kötött talajnál magasabb rézsűszöget lehet kialakítani. Rézsűelemekkel kisebb szintkülönbségek áthidalása lehetséges, a hasznos sík terület minimális veszteségével számolva. Az előregyártott betonelemek termőfölddel feltöltve növényekkel beültethetők. A támfalak függőleges felületű, nagyobb szintkülönbségek áthidalására szolgáló helytakarékos terepplasztikák. Szerkezeti kialakításukat tekintve lehetnek szögrámfalak vagy súlytámfalak. Nagy földnyomást képes elviselni az „L” alakú vasbeton elemekből álló szögtámfal. A súlytámfalak saját tömegükkel tartanak ellent a rájuk nehezedő föld súlyának. A nagy választékban kapható előregyártott ültetőkosaras támfalelemek szárazon rakhatók, a lépcsőzetes sorolással kialakuló hézagok alacsony vízigényű, futónövényekkel és kúszónövényekkel ültethetők be.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...