Schlüter®-TROBA-LEVEL burkolatszintező rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül

Schlüter®-TROBA-LEVEL burkolatszintező rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül

Teraszok és erkélyek rendszermegoldása szabadon lerakott burkolólapokhoz

Milliméterpontos illesztés – biztonságos burkolás
A Schlüter®-TROBA-LEVEL egymásba rakható és beállítható magasságú járólap-alátétekkel és lábakkal gyorsan, pontosan és biztonságosan készíthető önhordó padlóburkolat az erkélyeken és a teraszokon. A különböző termékkomponensek egymással jól variálhatók, így szinte minden lejtési viszonyt és építészeti adottságot megbízhatóan figyelembe lehet venni. Mindezt akár már 3 mm lerakási vastagságtól. Azáltal, hogy a burkolat állandóan át van szellőztetve és a TROBA-LEVEL-termékek speciális geometriája révén a konstrukción belüli fagyási károk biztonságosan elkerülhetők. Mivel a járólapok szabadon, kötőanyag nélkül kerülnek lerakásra, így szükség esetén gyorsan és bonyodalmak nélkül hozzá lehet férni a vízszigeteléshez vagy a belső vízelvezetéshez.

Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül

Meggyőző érvek

Áttekinthető és egyszerű termékkínálat
A Schlüter®-TROBA-LEVEL sorozat mindösszesen hat különböző, állítható magasságú és egymásba rakható eleme segítségével szinte minden burkolási feladat megbízhatóan megvalósítható. Ezzel és az egyszerű kezelhetőség révén értékes idő takarítható meg. Egyszerű. Gyors. Biztos.

A kombinálhatóság révén nagyfokú rugalmasságot biztosít
A Schlüter®-TROBA-LEVEL-termékek eleve úgy lettek kialakítva, hogy egymással sokféleképpen legyenek kombinálhatók. Ez a profi burkoló számára maximális szabadságot biztosít a burkolat kialakításánál, leegyszerűsíti a tervezést, kevesebb raktározási igény jelent, továbbá azt, hogy a kivitelezés helyszínén az ismeretlen vagy a megváltozott körülményekre egyszerűen és gyorsan képes reagálni.

Akár 10% mértékű lejtésnél is alkalmazható
Szeretné az aljzat lejtését kompenzálni annak érdekében, hogy vízszintes felületet kapjon, vagy szeretné a járólapokat lejtésben lerakni, hogy megerősítse a vízelvezetés hatékonyságát? Vagy szeretné enyhíteni a lejtés mértékét? Mindegy, hogy mi a cél: A TROBA-LEVEL rugalmas kombinációs lehetőségei minden helyzetre megoldást kínálnak max. 10%-os lejtésig. Az aljzat egyenetlenségei vagy a lejtés váltás miatti „billegés“, vagy az egymástól eltérő vastagságú járólapok sem jelentenek többé problémát, ha a TROBA-LEVEL terméket használják, mivel ennek a segítségével minden egyes sarok milliméter-pontosan illeszthető. Biztos és stabil.

Előreszerelt és védett az elcsavarodástól és a kicsavarodástól
Minden TROBA-LEVEL-termék azonnal használható. Az elemeket be kell helyezni, vagy a kívánt magasságra kell csavarni. Nincs szükség bonyolult szerelésre, nem veszhetnek el apró alkatrészek. A kívánt magasság beállításakor egy zár gondoskodik arról, hogy a csavarható részek ne essenek ki. Beépített állapotban a termékek rezgéseknek és a súlyterhelésnek vannak kitéve. A racsnik megakadályozzák azt, hogy a beállított magasság megváltozzon.

Eltérő vastagságú járólapok szintbe hozása
A Schlüter®-TROBA-LEVEL támogatást nyújt abban is, hogy szabadon megvalósíthassuk elképzeléseinket. Különféle anyagok - például kerámia és természetes kőlapok - kombinálása során, az eltérő lapvastagság okán a lapok találkozásánál "lépcsők" jönnek létre, amiket ki kell egyenlíteni. Ilyenkor a járólapok alátámasztására szolgáló darabolható szintező lapka kínál optimális megoldást.

Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül

Méretre vágható a széleknél és a sarkoknál
A szélek és sarkok kialakításához is tökéletesen elő van készítve a TROBA-LEVEL: az elemeket egymáshoz illesztve azok méretre vághatók. A anyagban kialakított nútok megkönnyítik az egyes elemek pontos illesztését. Mindeközben a rendszer tulajdonságai, mint az egymásba rakhatóság és az elcsavarhatóság teljes mértékben megmaradnak.

Nagy teherbírású és újrafelhasználható
A Schlüter®-TROBA-LEVEL-termékek olyan hangcsillapító hatású speciális műanyagból készülnek, amely ugyanúgy ellenáll a szélnek és az időjárás viszontagságainak, mint ahogy felfogja a terheléseket és a vízszintes eltolódásokat okozó erőhatásokat. Ezen kívül a teherelosztó korongok és védőlemezek arról gondoskodnak, hogy az aljzat ne károsodjék. Átépítésbe fogna? Nem probléma, hiszen az ellenálló termékek hosszú élettartamúak, kiszerelhetők és újra beépíthetők. Az egymásba rakott elemek újra széthúzhatók, a becsavart elemek kicsavarhatók, illetve visszacsavarhatók.

Optimális vízelvezetés
A 3 mm széles nyitott fugás, kötőanyag nélküli szabad lerakás biztosítja azt, hogy a víz gyorsan elszivárogjon a burkolatról, a többi víz elvezetése pedig az alatta lévő síkon történik. Az alépítmény állandó átszellőzése megakadályozza azt, hogy fagyási károk keletkezzenek.

Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül
Schlüter®-TROBA-LEVEL rendszer – Biztonságos burkolás kötőanyag nélkül

A rendszert tökéletesen kiegészítik a BARA rétegrend-lezáró vízorr és TROBA-LINE vonalmenti teraszfolyókák.

A burkolatfektetés megtervezését és az anyagmennyiség számítást nagymértékben megkönnyíti a TROBA-LEVEL konfigurátor.

Burkolati konstrukció alátétlapokkal és állítható szintező lábakkal

A Schlüter®-TROBA-LEVEL változatos módon kombinálható alátétlapok a nagyméretű, önhordó járólapokat teljes felületükön feltámasztják. A helyi kivitelezési követelményeknek megfelelően a felszín vízszintbe, vagy lejtésbe precízen beállítható. A szerkezet gondoskodik a nyitott fugák között behatoló víz gyors elvezetéséről.

Burkolati konstrukció alátétlapokkal és állítható szintező lábakkal
1. Lejtésben kialakított aljzat - 2. Vízszigetelés adott esetben a Schlüter®-TROBA-PLUS drénlemez alatt - 3. Schlüter®-BARA-RTK szegélyprofil - 4. Schlüter®-BARA-RWL peremprofil - 5. Schlüter®-TROBA-PLUS drénlemez - 6. Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLA 30 tartókorongok, mint adapterek - 7. Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLV 60 állítható magasságú alátétláb - 8. Schlüter®-KERDI-KEBA polietilén vízszigetelő lemez; Schlüter®-KERDI-COLL-L vízszigetelő ragasztó - 9. Schlüter®-RONDEC burkolatprofil; Schlüter®-JOLLY élvédő profil; Schlüter®-QUADEC élvédő profil - 10. Schlüter®-BARIN ereszcsatorna - 11. Burkolólapok
 1. Lejtésben kialakított aljzat
 2. Vízszigetelés adott esetben a Schlüter®-TROBA-PLUS drénlemez alatt
 3. Schlüter®-BARA-RTK szegélyprofil
 4. Schlüter®-BARA-RWL peremprofil
 5. Schlüter®-TROBA-PLUS drénlemez
 6. Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLA 30 tartókorongok, mint adapterek
 7. Schlüter®-TROBA-LEVEL-PLV 60 állítható magasságú alátétláb
 8. Schlüter®-KERDI-KEBA polietilén vízszigetelő lemez
  Schlüter®-KERDI-COLL-L vízszigetelő ragasztó
 9. Schlüter®-RONDEC burkolatprofil
  Schlüter®-JOLLY  élvédő profil
  Schlüter®-QUADEC élvédő profil
 10. Schlüter®-BARIN ereszcsatorna
 11. Burkolólapok
A hírben szereplő termékek
Schlüter®-TROBA-LEVEL PLV 60 szintező alátét
 
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

A Schlüter®-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető. A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter® BARIN ereszcsatorna
 
Schlüter® BARIN ereszcsatorna

A Schlüter®-BARIN-SR egy porszórt alumínium ereszcsatorna rendszer az erkélyek és teraszok vízelvezetéséhez. A megfelelő Schlüter®-BARA profi lokhoz csatlakoztathatók, azok sínrendszerébe, az egyes elemekhez tartozó önmetsző csavarokkal és fedőlemezekkel. A Schlüter®-BARIN-R rendszercsöveket jelöl, melyek színterezett alumíniumból, horganyból készülnek, illetve ezek megfelelő idomait.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-JOLLY záróprofil
 
Schlüter®-JOLLY záróprofil

A Schlüter®-JOLLY egy, a fal csempével borított külső sarkain, valamint a lábazatok és burkolatok csatlakoztatásánál alkalmazható dekoratív, a fal külső sarkára való fémprofil, amely védi a burkolólapokat a mechanikus károsodástól. A fugatávtartó orr előre meghatározza a fuga szélességét.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-RONDEC profil
 
Schlüter®-RONDEC záróprofil

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BARA-RTK szegélyprofil
 
Schlüter®-BARA-RTK csatornatartó profil

A Schlüter®-BARA-RTK vízorral ellátott szegélyprofilt a lejtéssel kialakított kész esztrichre lehet rászerelni. A profil olyan rögzítő horonnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a Schlüter®-BARIN csatornarendszer felfogatását. A vízorr szegély mélyített átmenő részébe Schlüter®-RONDEC-AC vagy -JOLLY-AC burkolólap lezáróelemet lehet beépíteni. A padlólapok azonban túllógással is lerakhatók.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BARA-RWL peremprofil
 
Schlüter®-BARA-RWL vízorrprofil

A Schlüter®-BARA-RWL egy vízkivezető lyukakkal ellátott színterezett alumínium peremprofil az erkélyek és teraszok szegélyezésére. Különösen alkalmas a kavics vagy emelt padozatra lazán lerakott erkély és teraszburkolatok lezárására.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez
 
Schlüter®-TROBA-PLUS /-G drénlemez

A Schlüter®-TROBA-PLUS egy biztonságos és tartósan hatékony, egész felületen alkalmazható drénlemez, lejtésben kialakított szigetelések feletti alkalmazásra. Erős polietilén lemezből áll, amely egyik oldalán bütykös kialakítású, amelyre egy szűrő fátyol van kasírozva. A Schlüter-TROBA-PLUS 8G-nél fátyolszövet helyett 2 x 2 mm-es rácsszövet kasírozás van.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-QUADEC profil
 
Schlüter®-QUADEC záróprofil

A Schlüter®-QUADEC egy dekoratív profil a csempeburkolatok szimmetrikus külső sarokéleihez, valamint lábazat- és burkolatlezárások kialakítására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...