Műanyag burkolatok

Ecogarden Pixel-mozaik panel
 
Ecogarden Pixel-mozaik panel

Az egyedi méretre tervezett és gyártott Pixel-mozaikok alkalmazhatók fürdők, uszodák, szállodák, sportcsarnokok, állatkertek, múzeumok, kórházak, közintézmények, iskolák, óvodák, rendelők, irodák, de akár nappalik, télikertek, dolgozószobák falán is. A panelek egészségre ártalmatlan anyagból készülnek és felhasználhatók vizes közegben is. A lapok súlya mindössze 390 gramm, ennek köszönhetően nagy felületen sem képez komoly súlyt. Felhelyezhető olyan helyre is, ahol a hagyományos csempe, vagy a mozaik csempe a súlyuk miatt nem alkalmazható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bayaga Design Mangalawn falburkolat
 
Bayaga Design Mangalawn műfű falburkolat

A Mangalawn egy finom tapintású, bolyhos szálszerkezetű, rugalmas falburkolat, mely kifejezetten nagy terek és falak díszítésére ajánlott. Kis súlyának köszönhetően olyan helyeken is alkalmazható, ahol a fal terhelhetősége korlátozott. Ideális megoldás különleges hangulatú, egyedi ötletek és elképzelések képpé alakításához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Orac prémium falburkolatok, 3D-s fali panelek
 
Orac prémium falburkolatok, 3D-s fali panelek

A 3D-s fali panelek összekötik vagy felosztják a teret, meghatározzák a tér belső hangulatát. Az esztétikum mellett akusztikai és hőszigetelő hatásuk is figyelemreméltó. Bizonyos panelek flexibilis verzióban is elérhetőek. Könnyűek, felrakásuk egyszerű, festhetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az újrahasznosított, környezetbarát eljárással, lap, lemez, panel, lambéria formájában gyártott műanyag burkolatok beltéren fal és mennyezet, kültéren teraszok, medencék környékének burkolására alkalmasak. A kialakítást különböző választható szín és más anyagok megjelenését utánzó felület teheti egyedivé. Esztétikus, higiénikus, nedvességnek ellenálló, csúszásmentes burkolatok ezért vizes helyiségekben (például konyhában, fürdőszobában) is alkalmazhatók. Anyaguk polipropilén műanyag, mely újrahasznosíthatósága miatt környezetbarát. A burkolatok felületére gyárilag felvitt védőréteg tartós kopásállóságot biztosít, megkönnyíti tisztításukat és karbantartásukat. A műanyag padlóburkolatok elektrosztatikusan vezetőképesek, levezetőek (disszipatív) vagy antisztatikusak lehetnek. Az alacsony szerelési magasságú műanyag burkolatok alkalmasak felújításhoz és akár padlófűtéses járófelületek kialakítására is. A műanyag falburkoló és mennyezetburkoló panelekkel gyorsan kivitelezhető, tartós felületek alakíthatók ki. Kiegészítőként lezáró lécek, saroklécek, univerzális profilok segítik a burkolást. A könnyű, mégis erős szerkezetű falpanelek teljes falfelületek vagy falrészletek dekorációs burkolatai. A 3D falpanelek mintái fénnyel megvilágítva érdekes hatást kelthetnek. A lakossági alkalmazás mellett közületi és közösségi terekben (például szállodai szobákban, irodaházakban, éttermekben, üzlethelyiségekben, szórakozóhelyeken) is egyre jobban elterjedtek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...