STA 20 típusú egy- és kétszárnyú hagyományos tolóajtók STA 21 típusú egy- és kétszárnyú hagyományos tolóajtók STA 22 típusú egy- és kétszárnyú hagyományos tolóajtók TSA típusú 2 és 4 szárnyú teleszkópos tolóajtók
 
record tolóajtók
10 termék

Egy és két irányba mozgó, hosszú távon is rendkívül csendes és megbízható tolóajtók több erősségi fokozatban.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ASSA ABLOY vastag keretes tolóajtórendszerek Vékony keretes tolóajtórendszer ASSA ABLOY tiszta üveg tolóajtó Besam hermetikus tolóajtórendszer
 
ASSA ABLOY tolóajtók
6 termék

A ASSA ABLOY automatikus tolóajtók vonzó és korszerű megoldást kínálnak ajtók automatizálására. A fejlett dizájn és a kifinomult stílus ideális bármilyen építészeti projekt megvalósítása során.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű kétszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű háromszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY kompakt forgóajtók ASSA ABLOY tisztaüveg forgóajtók
 
ASSA ABLOY forgóajtók
5 termék

Ha a klímaszabályozás kiemelt szempont, előtérbe kerülnek a forgóajtók. Léteznek két- három- és négyszárnyú modellek, és az áthaladó forgalom terelésén felül kiválóan elhatárolják egymástól a belső és a külső környezetet.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
record FTA 20 harmonikaajtó
 
record FTA 20 automata harmonikaajtó

A record FTA 20 automata harmonikaajtó alkalmazható azokon a helyeken, ahol a hagyományos automata ajtó nem építhető be. Ilyen helyeken a harmonikaajtó nyújtja a megoldást. Ez lehet akár folyosó is, mely szinte teljes szélességben átjárható marad. Ezt az ajtótípust oly módon tervezték, hogy akár szűk helyekre utólag beépítve is nagyszerű megoldást nyújt az automata nyílászáró kérdésre. Gyors mozgás miatt jó lehetőség pl. konyhákra, pincérajtókra, de a szagok miatt kényes kérdésnek számító, fürge záródást igénylő dohányzó helyiségekre is.
A record FTA 20 FBO automata harmonikaajtó pánik funkcióval. Azokon a helyeken, ahol a tűzvédelmi hatóságok csak kilökhető szárnyú (totál pánikos) ajtót fogadnak el, ott az FBO típus a megfelelő, melynek alap pánik funkciója megegyezik az FTA 20 típuséval, ám szükség esetén ajtószárnyai kilökhetők. Alapvetően ez az ajtótípus a leginkább helytakarékos – minden típusú egyéb megoldással összehasonlítva. Rendkívül gyors mozgás jellemzi, s bár a többi record ajtó is igen hosszú élettartamával hívja fel magára a figyelmet, e típus vezeti a sort.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
dormakaba KTV ATRIUM FLEX forgóajtó KTV ATRIUM forgóajtó KTV-3, KTV-4 forgóajtók KTC-2 forgóajtó
 
dormakaba forgóajtó rendszerek
5 termék

Hatékony energiafelhasználású bejárati rendszerek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
G-U automata tolóajtó rendszerek
 
G-U automata tolóajtó rendszerek

A compactMasterCM tolóajtó a kompakt és keskeny kialakításnak köszönhetően nagy teljesítményű, felső szárnyprofilja a burkolat alá rejtetten van beépítve a mindössze 100 mm magas meghajtásba. Az econoMasterEM tolóajtó rendszer stabil, teherbíró technikája futókocsinként 2 futógörgővel és egy feszítőgörgővel garantálja a hosszú élettartamot. Az econoMasterEMT teleszkópos tolóajtók alkalmazása olyan helyeken ideális, ahol kicsi a rendelkezésre álló tér, az ajtószárnyak duplán, egy vagy mindkét oldalra nyílnak. Speciális igények esetén a heavyMasterHM tolóajtó a megfelelő megoldás, melynél még a nagy és nehéz (akár 200 kg súlyú) mozgó szárnyak is megbízhatóan és halkan működnek. A heavyMasterHM-F FT menekülőútba építhető kipattanó szárnyas tolóajtó zárt állapotban is biztonságos menekülési útvonalat garantál.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BST/FBST íves tolóajtók Talos CSD íves tolóajtó
 
dormakaba íves tolóajtó rendszerek
2 termék

A Dorma íves tolóajtóinak speciális vonala csábító és egyedi hangulatot biztosít a bejárat számára. Az ajtók kifelé vagy befelé hajlított félkörökként és szegmensekként, teljes körű konfigurációkként, sőt ovális és kettős szegmensként is kialakíthatók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAAC Airslide légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó
 
FAAC Airslide légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó

Az Airslide egy tolóajtó és egy légfüggöny kombinációja, mely számos előnnyel rendelkezik. Mivel kettő helyett csak egy termék kerül beépítésre, így alacsonyabb a beszerelési, karbantartási és üzemeltetési költsége. Nincs rés az ajtó és a légfüggöny légpengéje között, ezért a hatékonysága 20-25%-kal magasabb, mintha 2 külön termék kerülne beépítésre. Ideális választás nyilvános helyekre, mint például üzletek, szupermarketek, irodák, bankok, kórházak, idős otthonok, raktárak, valamint az olyan szabályozott hőmérsékletű helyekre is, mint várótermek, repülőterek vagy pályaudvarok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GEZE Slimdrive SL-NT automata tolóajtó GEZE Slimdrive SL-BO Break Out automata tolóajtó GEZE Slimdrive SCR 360°-os automata körtolóajtó GEZE Powerdrive PL automata tolóajtó
 
GEZE tolóajtók
4 termék

Akadálymentes működési mód, sokféle funkció és elegáns formatervezés: ezek az elvárások az automatikus tolóajtókkal szemben. Kényelmes bejutást biztosítanak maximális biztonság mellett. A GEZE tolóajtó rendszerek rendkívül keskenyek. Ennek ellenére beépített motorral rendelkeznek, és még a nagy, nehéz tolóajtókat is biztonságosan mozgatják. Ennek köszönhetően diszkrét és keskeny üveg tolóajtó rendszerek valósíthatók meg, például elegáns előterekben.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ST FLEX automata tolóajtó ST FLEX Secure automata tolóajtó ST FLEX Green automata tolóajtó TST FLEX automata tolóajtó
 
dormakaba automata tolóajtó rendszerek
8 termék

A tökéletes megoldás szinte minden bejárathoz.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GEZE Revo.PRIME forgóajtó GEZE TSA 395 Multi forgóajtó
 
GEZE forgóajtók
2 termék

A forgóajtóknak többféle funkciójuk van a középületek bejáratainál. A biztonságnak, a kényelemnek és az elegáns formatervezésnek köszönhetően zavartalan ki- és bejárásról gondoskodnak. Aminek pedig kint kell maradnia, az kint is marad, például a barátságtalan időjárás vagy a huzat. Ez pedig növeli az épület energiahatékonyságát. Attól függően, hogy mekkora látogatóforgalmat kell lebonyolítania az ajtónak, választhat kézi vagy automatikus változatot is.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME automata forgóajtók
 
CAME automata forgóajtók

Nagy biztonságú automata forgóajtók többféle kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PORTALP automata ajtók
 
PORTALP automata ajtók

Exkluzív kivitelű félköríves, köríves és nyújtott köríves automata ajtók. Automata tolóajtók széles méretválasztékkal üzletek, bankok, irodaházak bejáratainak kialakításához. Teleszkópos tolóajtók helyszűke esetére. Hermetikusan záródó automata ajtók kórházi és laboratóriumi felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az automata ajtók a személyforgalom gyors és akadálymentes áthaladását biztosítják. Jó légzárási tulajdonságuk révén kizárják a zajokat, szélfogóként is működhetnek. Kombinálhatók beléptető rendszerekkel, így szabályozhatóvá és ellenőrizhetővé válik a rajtuk áthaladó forgalom. Az ajtók automatizálása infraelven működő mozgásérzékelők és jelenlétérzékelők, valamint fényérzékeny berendezések, fotocellák segítségével történik. Önműködő ajtók forgó, toló és nyíló kivitelben készülhetnek. Az önműködő forgóajtók nagy áteresztőképességűek, így a legforgalmasabb helyeken is alkalmazhatók. Lehetővé teszik az egyenes vonalú áthaladást, ezért bevásárlókocsival, babakocsival vagy kerekesszékkel is kényelmesen és biztonságosan használhatók. Az épületek menekülési vagy kiürítési útvonalába is telepíthetők, vészhelyzet esetén mechanikus vésznyitó rendszerrel nyithatók. Elegáns megjelenésük miatt használatuk elsősorban bevásárló központokban, szállodákban, repülőtereknél javasolt.

Az automata tolóajtók a leggyakrabban alkalmazott akadálymentes be- és kijáratok, melyek a kényelmes és gyors közlekedést segítik elő. Egy, két vagy négy mozgószárnyas, szimmetrikus vagy aszimmetrikus kivitelben készülhetnek. Egyes típusaik a szigorú higiéniás követelmények teljesítésével kórházi folyosók, műtők, élelmiszeripari hűtőterek, laboratóriumi helyiségek hermetikus és higiénikus lezárására alkalmasak.

Nagyon keskeny szabadnyílás esetén megfelelő választás az automata nyílóajtók. A nyitás módja szerint lehetnek befelé vagy kifelé nyílók, balos vagy jobbos kivitelűek. Összehangolhatók tűz-, füst-, betörésvédelmi és beléptető rendszerekkel. Menekülési útvonalba elhelyezhetők. Széleskörűen alkalmazhatók vendéglátóhelyeken, üzemanyagtöltő állomásokon, irodaházakban, kereskedelmi- és középületekben, egészségügyi intézményekben, repülőtereken.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...