Keringtető szivattyúk, kondenzvíz szivattyúk

MAGNA3 keringető szivattyúk fűtésre, hűtésre, légkondicionálásra
 
Grundfos MAGNA3 keringető szivattyúk fűtésre, hűtésre, légkondicionálásra

A Grundfos MAGNA3 szivattyút folyadékok keringetésére tervezték fűtési, hűtési és légkondicionáló rendszerekhez, valamint használati melegvíz rendszerhez. Az intelligens és nagy hatékonyságú nedvestengelyű keringető szivattyú kiválóan alkalmas például nagy kereskedelmi épületekhez, kórházakhoz, iskolákhoz. Az AUTOADAPT és a FLOWADAPT intelligens funkciók az optimális rendszerbeállítást szolgálják, biztosítva, hogy a rendszer mindig a lehető legjobb komfortot és a leghatékonyabb működést adja. Épületfelügyeleti rendszerhez csatlakoztatva teljes ellenőrzés és felügyelet érhető el, javítva ezzel egyidejűleg a megbízhatóságot. Többszivattyús funkció esetén, amelyben két szivattyú párhuzamosan van csatlakoztatva, váltakozó, tartalék vagy kaszkád üzemmód működtethető.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Calio Pro - száraz telepítésű keringető szivattyú
 
Calio Pro - száraz telepítésű keringető szivattyú

Karbantartást nem igénylő, nagy hatékonyságú, nedves tengelyű szivattyú menetes vagy karimás csatlakozással, nagy hatékonyságú villanymotorral és fokozatmentes nyomáskülönbség-szabályozással.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CalioTherm S - nedvestengelyű keringető szivattyú
 
CalioTherm S - nedvestengelyű keringető szivattyú

Karbantartást nem igénylő, nagy hatékonyságú ivóvízkeringető szivattyú nedves tengelyű kivitelben belső menetes csatlakozással, nagy hatékonyságú állandó mágneses szinkronmotorral. Az áramlási sebesség három sebességfokozatban állítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grundfos TPE3 (I) egyfokozatú, rozsdamentes acél, in-line szivattyúk frekvenciaváltóval
 
Grundfos TPE in-line szivattyúk

A rendkívül hatékony, alacsony energiafogyasztású TPE rozsdamentes acélból készült in-line szivattyúk Grundfos AUTOADAPT technológiával és integrált fordulatszám-szabályozással rendelkeznek, amely a teljesítmény automatikus adaptálását az aktuális feltételekhez igazítja. Közelkapcsolt konstrukciójának köszönhetően a szivattyú kevésbé érzékeny a szivattyúzott folyadék szennyeződéseire, míg az elektromos bevonatú felületei védik a korróziótól. Ez a robusztus egység számos alkalmazásra alkalmas, beleértve a melegvíz keringetést és a háztartási, kereskedelmi és ipari vízellátást, fűtési és hűtési rendszereket.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Install Xpump RS 25-60 EA keringető szivattyú Install Xpump RS 25-80 keringető szivattyú
 
Install Xpump fűtési keringető szivattyúk
2 termék

Elektronikusan szabályzott, energiahatékony működésű és kiváló ár/érték arányú keringtető szivattyúk családi házas központi fűtési rendszerekbe.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACO vákuumos kondenzvíz elvezető rendszer
 
ACO vákuumos kondenzvíz elvezető rendszer

Az ACO kondenzvíz-elvezetési megoldása lehetővé teszi a szupermarketekben található hűtőszekrények és fagyasztók működése során keletkező kondenzvíz és a tisztítóvíz megbízható elvezetését. A rendszer alkotórészei: vákuumszivattyú, gyűjtőtartály, vezérlés, vákuumszelep, vákuumcsövek és opcionálisan szürkevíz-elvezetés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A keringető szivattyúk fűtési, hűtési és légkondicionálási, napkollektoros és ipari rendszerekben levő folyadékok valamint használati melegvíz keringetésére szolgálhatnak. Nedvestengelyű és száraztengelyű, állandó fordulatszámú és elektronikusan szabályozott, változtatható fordulatszámú kivitelben készülnek. Mivel a keringető szivattyúk a legjelentősebb energiafogyasztó berendezések közé tartoztak, szigorú energiatakarékossági előírások születtek ezekre a termékekre. A korszerű, kiemelten energiatakarékos, elektronikusan szabályozott keringető szivattyúk fogyasztása jelentősen alacsonyabb, mint a régi szivattyúké, általában kevesebb, mint a fele. Ezen kívül zajszintjük alacsony és karbantartást nem igényelnek. A fűtési keringető szivattyú a hőtermelő berendezés (kazán) és a hőleadók (radiátorok, felületfűtések) között keringtetik a melegvizet. A használati melegvíz esetében a keringető szivattyúk elősegítik, hogy a csapból várakozás nélkül, bármikor melegvíz folyjon hosszabb csőhálózat esetében is. A kondenzvíz szivattyúk a klímakészülékekben keletkező kondenzvíz elvezetését szolgálják. Elhelyezhetők a klímaberendezés közvetlen közelében, látható módon vagy álmennyezetbe rejtve, esetleg padláson.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...