Split klímák

Panasonic PACi NX Elite fali inverter+ klíma (R32) Panasonic PACi kültéri egységek Panasonic YKEA sorozatú fali professzionális inverteres klíma -25°C-ig (R32) Panasonic PACi NX Standard fali inverter+ klíma (R32)
 
Panasonic PACi kereskedelmi légkondicionáló berendezések
16 termék

A minőségi formatervezést és műszaki kivitelezést képviselő PACi Standard tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor szűkös költségvetésből kell minőséget megvalósítani. Ezen túlmenően kompakt mérete és kis tömege révén ideális választás szűk terekben kialakított rendszerekhez, például kisebb méretű kereskedelmi egységekben vagy otthonokban.
A PACi Elite, az új tervezésű, új generációs VRF! Energiatakarékos koncepció. A ventilátorok, ventilátormotorok, kompresszorok és hőcserélők energiatakarékos kialakítása magas COP értéket eredményez, amelynek révén az iparág egyik csúcsmodelljéről beszélhetünk. A kiemelkedően hatékony R410A hűtőközeg pedig csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemeltetési költségeket.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic fali Heatcharge VZ inverter+ klíma (R32) Panasonic fali Etherea inverter+ klíma grafitszürke / ezüst / matt fehér színben (R32) Panasonic fali TZ típusú kompakt kialakítású inverteres klíma (R32) Panasonic fali BZ típusú rendkívül kompakt kialakítású, inverteres klíma (R32)
 
Panasonic lakossági légkondicionáló berendezések
7 termék

A Panasonic hisz benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért vezette be az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés Comfort Plus sorozat - oldalfali split klímaberendezés Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések Art Design sorozat - oldalfali split klímaberendezés
 
Fisher monosplit klímaberendezések
7 termék

Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. A Fisher termékválasztékában oldalfali, kazettás, légcsatornázható, parapet/mennyezeti és padlóra állítható berendezések egyaránt szerepelnek a lakossági és kereskedelmi klímatechnikai igények kiszolgálására.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
NATIV oldalfali split klímaberendezés STELVIO oldalfali split klímaberendezés SCHIARA oldalfali split klímaberendezés
 
Clivet monosplit klímaberendezések
3 termék

Oldalfali monosplit klímák lakossági felhasználásra.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KLLAP légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTAP közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KMLA közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTA magas statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32)
 
Fujitsu monosplit klímaberendezések
18 termék

Oldalfali, kazettás, légcsatornázható, parapet/mennyezeti és padlóra állítható berendezések lakossági és kereskedelmi klímatechnikai igények kiszolgálására.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher multisplit klímaberendezések
 
Fisher multisplit klímaberendezések

A Multi egyetlen kültéri egység használatával 2, 3, 4 vagy 5 helyiség klimatizálására is képes, így a felhasználók a telepítéskor helyet takarítanak meg, a használat során pedig energiát a különböző 1x1-es rendszerekhez képest. További előnye, hogy az egyes szobák, helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható. A beltéri egységek kivitele is lehet különböző, vagyis egy kültéri egységhez csatlakoztatható vegyesen oldalfali, kazettás, légcsatornás, stb. készülék is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fujitsu multisplit klímaberendezések
 
Fujitsu multisplit klímaberendezések

A multisplit klíma akkor javasolt, ha egy nagyméretű helyiségben egyenletes hőmérséklet kialakítása a cél, illetve több helyiségben szükséges klímaberendezés. Előnye, hogy egy kültéri egységhez több beltéri egység is csatlakoztatható. A beltéri egységek kivitele is lehet különböző, vagyis egy kültéri egységhez csatlakoztatható vegyesen oldalfali, kazettás, légcsatornás, stb. készülék is. A Fujitsu klíma legnagyobb multi kültéri egységéhez akár 8 darab beltéri egység is csatlakoztatható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A split klíma osztott rendszerű, vagyis beltéri és kültéri egységből áll. A mono split klíma rendszereknél egyetlen kültéri egységhez egy darab, míg a multi split esetében több beltéri egység csatlakozik. Beépítési helyük alapján a beltéri egységek lehetnek: oldalfali, parapet vagy mennyezeti, kazettás és légcsatornás típusok. Az oldalfali 2 méter feletti magasságban kerül beépítésre. A parapet klíma elsősorban tetőtéri térdfalra történő szereléshez készül, ugyanez a típus mennyezetre is telepíthető. Álmennyezetbe építve, megfelelő szerelési magasság megléte esetén alkalmazható a kazettás beltéri egység. A légcsatornázható klíma alkalmas több helyiség egyidejű hűtésére. A hűtött helyiségben csak a beszívó és kifúvó rácsok, anemosztátok láthatók. Működési mód szerint megkülönböztethető a fix fordulatszámú - más néven on/off - és az inverteres klímaberendezés. Előbbi esetében a teljesítmény szabályozása ki-be kapcsolással történik. Az inverteres klíma a kompresszor fordulat-szabályozásával ér el lényegesen rövidebb hűtési időt és akár 30-40 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztást. A hőszivattyús split klíma hűtés mellett fűtésre is alkalmas, ami átmeneti időben, 0 fok feletti környezeti hőmérséklet esetén működtethető gazdaságosan. Ilyenkor a felvett elektromos energia teljesítményének akár háromszorosát is képes leadni fűtési teljesítményben. A hatásfok mutatója hűtésnél az EER, fűtésnél pedig a COP érték. A split klímák alkalmazására leggyakrabban lakásokban, kevés helyiségből álló irodákban kerül sor.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...