Termékcsalád:  ACO mélyépítés
ACO Kereskedelmi Kft. ACO Wildlife PRO védelmi rendszer kétéltűeknek

Az úttest alatt átvezető polimerbeton ACO PRO típusú alagutak segíthetnek abban, hogy a kétéltűek nagyobb számban érkezzenek meg életterüknek a közút túloldalán lévő helyére. Az ACO békaalagút KT 500 polimerbetonból készül, két különböző beépítési változatban: az út felszínén megjelenő, réselt rendszer, és az út felszínén nem látható zárt rendszer. A keresztező övezetben a békaalagúthoz ACO LEP 100 polimerbeton terelőfal és alagút bejárati elem csatlakoztatható.

  • Hosszútávú megoldás ökológusokkal kifejlesztve
  • Terelőfal, alagút és keresztút csatlakozó rendszerelemek
  • Polimerbeton
Letöltések

Kapcsolódó hírek

ACO Wildlife PRO békaalagút rendszer
ACO Wildlife PRO békaalagút rendszer
A Kiskunsági kétéltű-populációinak védelmében
ACO Wildlife PRO békaalagút rendszer

További termékek a cégtől

Stormbrixx SD és HD típusú szikkasztórendszer
 
Stormbrixx SD és HD típusú szikkasztórendszer

ACO Stormbrixx egy elemes szikkasztó rendszer műanyagból, amely egyaránt alkalmazható esővíztároló blokként és esővízszikkasztó blokként is. A rendszer alapelemei intelligens módon kötésben csatlakoznak egymásba, ezáltal egy nagy szerkezeti szilárdságú integrált rendszert hozva létre. A szivárgóblokk alkalmazható közvetlenül a csapadék keletkezési helyén, de távolabb elhelyezett kialakításban is. A szikkasztó rendszer segítségével a víz ellenőrzött módon, fokozatosan juttatható vissza a talajba. Ezzel a módszerrel mind a környezet impulzusszerű terhelése elkerülhető, mind pedig települési csatornahálózat tehermentesítése megoldható. Az ACO Stormbrixx szikkasztó rendszer segítségével az esővíz az ingatlan területén marad, ezáltal komoly költségek is megtakaríthatók, ugyanakkor a rendszer jelentősen hozzájárul a víz természetes körforgásához. Az SD rendszer standard, míg a HD rendszer nehéz terhelés esetén alkalmazható.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ACO COMBIPOINT utcai víznyelők
 
ACO COMBIPOINT utcai víznyelők

ACO COMBIPOINT típusú öntöttvas víznyelô rácsok és keretek C250 és D400 terhelésre készülnek kétféle méretben, PE aknaelemmel. A víznyelô rács csavarmentes, forgalombiztos, dupla zsanérral rögzül a kerethez, 110°-ban kinyitható és kivehetô, zajcsillapítóval felszerelt, építés közbeni vízelvezetésre alkalmas.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó LIPATOMAT-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó LIPATOR-PE szabadon álló műanyag zsírleválasztó LIPATOMAT-PE szabadon álló műanyag zsírleválasztó
 
LIPATOR és LIPATOMAT szabadon álló acél és műanyag zsírleválasztók
4 termék

Nyers-zsír leválasztó berendezések, melyek azonnal hordókba gyűjtik a zsírt és iszapot a DIN 4040 / EN 1825 szerint, keverőegységgel, fűtőpaplanos fedéllel, felosztás nélkül, rozsdamentes acélból, illetve PE-HD polietilénből, félautomata vagy automata kivitelben. A zsírleválasztók szabadon álló telepítésre alkalmasak fagymentes helyiségekben.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ACO DRAIN hídösszefolyók
 
ACO DRAIN hídösszefolyók

Öntöttvas összefolyó test és víznyelőrács egységek minden hídtípushoz. Vízszigeteléshez csatlakozó karimával, vízszintes vagy függőleges, DN 110 vagy DN 150 kivezetéssel, 300x500 és 500x500 ráccsal, mely magasságilag és sugárirányban is állítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ECO-Mobil és LIPU-Mobil mosogató alá telepíthető zsírleválasztók LIPATOR-VA szabadon álló rozsdamentes acél zsírleválasztó Lipumax C földbe telepíthető vasbeton zsírleválasztó ECO-JET szabadon álló műanyag zsírleválasztók
 
ACO zsírleválasztók
16 termék

A zsírleválasztók olyan gravitációs berendezések, amelyeknek meg kell akadályozniuk, hogy kereskedelmi és ipari intézményeknél keletkező állati és növényi zsírokkal szennyezett vizek bejussanak a közműhálózatba. Az ACO zsírleválasztó berendezései különböző felszereltségi fokozatban érhetők el. Az épületen belül szabadon elhelyezhető zsírleválasztó berendezések álló berendezések polietilénből illetve saválló acélból készülnek. Formájukat tekintve lehetnek oválisak vagy hengeresek, az íves formákban ugyanis nem alakulnak ki holtterek, ahol az ürítéskor, tisztításkor megmaradhatnának iszap és zsírlerakódások. Az íves formájú készülékek garantálják a tökéletes tisztíthatóságot és ezáltal a maximális üzembiztonságot. A földbe telepíthető zsírleválasztók előregyártott vasbetonból és polietilénből készülnek, és gépkocsi terhelésre alkalmas fedlappal is rendelhetők.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Út- és hídépítési elemek
Út- és hídépítési elemek
Bentonitos szigetelések
Bentonitos szigetelések
Felszíni vízelvezetők
Felszíni vízelvezetők
Közműaknák
Közműaknák
Mobil árvízvédelmi gátak
Mobil árvízvédelmi gátak

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...