ACO LipuSmart zsírleválasztók szabadon álló telepítésre

Kompakt megoldás a belvárosi éttermek szennyvízkezelésére

ACO LipuSmart zsírleválasztó
ACO LipuSmart zsírleválasztó


Megjelent az ACO új típusú zsírleválasztója, mely kompakt megoldást kínál a belvárosi éttermek szennyvízkezelésére. Az ACO LipuSmart zsírleválasztó integrált átemelőtérrel, szivattyúkkal, mintavételi hellyel és vezérléssel van ellátva, hogy a beépítés és az üzemeltetés is ideális lehessen. A szivattyúk 90°-kal elforgatva is használhatók, hogy egy szűk helyiség ne legyen akadálya a telepítésnek.

A LipuSmart típusú zsírleválasztók az MSZ EN 1825 előírásainak megfelelően készülnek. A berendezések direktleszívó csőcsatlakozással, betekintőablakkal, iszapkinyomó szivattyúval is rendelhetők. A HD-PE anyagból, osztatlan ovális formában gyártott LipuSmart zsírleválasztók szabadon álló telepítésre alkalmasak fagymentes helyiségekben.

Tekintse meg a szennyvízátemelővel ellátott ACO LipuSmart zsírleválasztót bemutató kisfilmet:Ha kíváncsi a szabadon álló kivitelű ACO LipuSmart zsírleválasztók adataira, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
A hírben szereplő termékek
ACO LipuSmart zsírleválasztó szennyvízátemelővel
 
ACO LipuSmart zsírleválasztó szennyvízátemelővel

A LipuSmart típusú zsírleválasztó berendezések az MSZ EN 1825 előírásainak megfelelően készülnek. Integrált iszapfogóval, szennyvízátemelő térrel és szivattyúval is rendelkeznek, hogy kompakt megoldást tudjanak nyújtani. A berendezés direktleszívó csőcsatlakozással, betekintőablakkal, iszapkinyomó szivattyúval is rendelhető. A HD-PE anyagból, osztatlan ovális formában gyártott zsírleválasztók szabadon álló telepítésre alkalmasak fagymentes helyiségekben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zsírleválasztók
Zsírleválasztók
Nagykonyhai berendezések
Nagykonyhai berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...