proidea.hu online termékinformációs katalógus

ACO LipuSmart zsírleválasztók szabadon álló telepítésre


2018. július 05.

Kompakt megoldás a belvárosi éttermek szennyvízkezelésére

ACO LipuSmart zsírleválasztó

Megjelent az ACO új típusú zsírleválasztója, mely kompakt megoldást kínál a belvárosi éttermek szennyvízkezelésére. Az ACO LipuSmart zsírleválasztó integrált átemelőtérrel, szivattyúkkal, mintavételi hellyel és vezérléssel van ellátva, hogy a beépítés és az üzemeltetés is ideális lehessen. A szivattyúk 90°-kal elforgatva is használhatók, hogy egy szűk helyiség ne legyen akadálya a telepítésnek.

A LipuSmart típusú zsírleválasztók az MSZ EN 1825 előírásainak megfelelően készülnek. A berendezések direktleszívó csőcsatlakozással, betekintőablakkal, iszapkinyomó szivattyúval is rendelhetők. A HD-PE anyagból, osztatlan ovális formában gyártott LipuSmart zsírleválasztók szabadon álló telepítésre alkalmasak fagymentes helyiségekben.

Tekintse meg a szennyvízátemelővel ellátott ACO LipuSmart zsírleválasztót bemutató kisfilmet:Ha kíváncsi a szabadon álló kivitelű ACO LipuSmart zsírleválasztók adataira, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
További hírek a Zsírleválasztók termékkategóriában
További hírek a Nagykonyhai berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACO  Lipusmart  zsírleválasztó  szabadon  álló  telepítésű  zsírleválasztó