BG-Graspointner Kft.

BG-Graspointner Kft.

V-Alfatec olajleválasztó berendezések V-Alfatec Bypass rendszerű olajleválasztók V-Alfatec zsírleválasztók
 
V-Alfatec olaj- és zsírleválasztó berendezések
3 termék

Az olajleválasztók olyan berendezések, melyek poliuretánnal bevont vasbetonból készülnek, ez biztosítja az egyszerű karbantartást és megnöveli a beton ellenálló képességét az olajszármazékokkal szemben, mivel a beton gyakorlatilag semmit sem szív magába. A leválasztókba záportúlfolyós rendszert (belső bypass ágat), a kifolyási oldalon pedig úszó zárat építenek be. Az olajleválasztók speciálisan az esővíz és szennyvíz olajszármazékainak leválasztására szolgálnak. A zsírleválasztó berendezések az állati és növényi eredetű zsírokat és olajokat választják le a szennyezett vízhálózatból, mielőtt onnan a vizet a szennyvízcsatornába, illetve a szennyvíztisztító telepre bevezetik.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
V-Alfatec víztározó tartályok
 
V-Alfatec víztározó tartályok

Moduláris rendszerben egymás mellé sorolhatók, így akár több ezer köbméternyi tárolókapacitás is megépíthető belőlük gyorsan és költséghatékonyan. A vasbeton tartályok C 30/37 osztályú betonból készülnek. A fedlapok tartályhoz történő csatlakozása gumitömítéssel ellátott. A fedlapot csavarok rögzítik a tartályhoz. A csatlakozás vízzáró és tartósan rugalmas. A víztározó tartály állhat egy, vagy - nagyobb mennyiség tárolása esetén - több egymással összekapcsolt tartályból. Az egyes tartályok PVC csövekkel csatlakoznak egymáshoz átvezetők és gumitömítések útján, amelyek a gyártás során kerülnek beépítésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BG-FILCOTEN one folyóka rendszer BG-FILCOTEN one urban vízelvezető BG-FILCOTEN green szűrőágyas folyóka BG-FILCOTEN pro folyóka - névleges méret 100 mm
 
BG-FILCOTEN folyókák
11 termék

A BG-Graspointner egy új, számos előnnyel járó gyártástechnológiát fejlesztett ki folyókák gyártására. A BG-FILCOTEN folyókák könnyűek, mégis stabilak, ütésállóak.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BG-CLASSIC BGZ-S nehéz folyóka SV - névleges méret 100 mm BG-CLASSIC GRARI árok folyóka BG-CLASSIC biztonsági folyóka
 
BG-CLASSIC beton folyókák
3 termék

A beton folyókák értékes építő elemek, a legnagyobb igénybevételre tervezve, mégis szinte észrevétlenül végzik dolgukat. A különböző terhelésnek és igénybevételnek megfelelően a BG folyókák a gyalogos zónáktól a reptéri guruló pályákig beépíthetők.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BG-FLEX FA homlokzati lemezfolyóka BG-FLEX FA homlokzati résfolyóka BG-FLEX TE terasz résfolyóka BG-FLEX omega résfolyóka
 
BG-FLEX lemezfolyókák
5 termék

Az alacsony beépítési magasság mellett is maximális vízelvezetési keresztmetszetet biztosítanak a BG horganyzott acél vagy rozsdamentes lemezfolyókák.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BG útszegély elem és jelzőoszlop tartóelem
 
BG útszegély elem és jelzőoszlop tartóelem

A BG útszegély elem az úttest védelmét biztosítja az útpadka kialakításával. Biztonságot és gazdaságosságot ad útjainknak. A LEFIX útszegély elem egy sokoldalúan felhasználható előre gyártott betonelem, mely az úttestet zárja le az út szélén. Az útszél jelzőoszlop aljzat stabil és tartós függőleges helyzetet biztosít még a kihúzható hójelzős oszlopnak is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...