V-Alfatec

V-Alfatec víztározó tartályok

Moduláris rendszerben egymás mellé sorolhatók, így akár több ezer köbméternyi tárolókapacitás is megépíthető belőlük gyorsan és költséghatékonyan. A vasbeton tartályok C 30/37 osztályú betonból készülnek. A fedlapok tartályhoz történő csatlakozása gumitömítéssel ellátott. A fedlapot csavarok rögzítik a tartályhoz. A csatlakozás vízzáró és tartósan rugalmas. A víztározó tartály állhat egy, vagy - nagyobb mennyiség tárolása esetén - több egymással összekapcsolt tartályból. Az egyes tartályok PVC csövekkel csatlakoznak egymáshoz átvezetők és gumitömítések útján, amelyek a gyártás során kerülnek beépítésre.

  • a vasbeton tartályok C 30/37 osztályú betonból készülnek
  • a V-Alfatec biztosítja a tartályok teljes szerkezetét, beleértve az átfogó tervezési dokumentációt

Letöltések

V-Alfatec víztározó tartályok - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 2.3 MB
V-Alfatec víztározó tartályok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Egyedi igényekre szabott előregyártás: BG-Graspointner Alfatek vasbeton víztározók, olaj- és zsírleválasztók
BG-Graspointner: Alfatec vasbeton víztározók, olaj- és zsírleválasztók
Dráguló élőmunka, gyors és költséghatékony megoldás, egyedi igényekre szabott előregyártás
BG-Graspointner: Alfatec vasbeton víztározók, olaj- és zsírleválasztók
További termékek a cégtől
FILCOTEN tec folyóka
 
FILCOTEN tec folyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka horganyzott vagyrozsdamentes acél tokkal. Az innovatív folyókatest szerkezetének köszönhetően, hih etetlenül kis súlyú és könnyen kezelhető – anélkül, hogy a megfelelő stabilitását elveszítené. A folyóka acél peremének köszönhetően a határos felületek gyorsan és tisztán összedolgozhatók. A FILCOTEN tec folyóka sokoldalú felhasználását teszi lehetővé a különböző fedlap választék: horganyzott- vagy öntöttvas rács, hálós vagy hosszbordás kivitelben és designrács különböző mintákkal C250 kN-os terhelési osztályig. A folyóka alacsony építési magassággal (80 mm) is készül. Ideális megoldás sétálóutcák, közterek, parkok, sport- és szabadidőközpontok, személygépkocsi parkolók és hasonló területek vízelvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FILCOTEN pro mini folyóka - névleges méret 100
 
FILCOTEN pro mini folyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka öntöttvas, horganyzott vagy acél peremmel. Maximális terhelhetősége - kis súlya ellenére - E600 kN. Az acél- és öntöttvas rácsokat gyorscsatlakozó rendszerrel kínálják. Lehetőség van a rács további rögzítésére is. A rácsok a FILCOTEN tec és pro esetében az innovatív bepattanó csatlakozó rendszerrel csatlakoztathatóak a folyókatesthez. Egy kiegészítő rögzítés megakadályozza a rácsok eltávolítását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FILCOTEN light betonfolyóka
 
FILCOTEN light betonfolyóka

Nagyszilárdságú könnyűbeton folyóka lejtéssel vagy anélkül, végein tömítő horony kialakítással. A 115 mm standard magasság mellett a mini folyóka egyedülálló az 55 mm magasságával. A lejtéses betonfolyókák maximális magassága 165 mm. Nagyobb mennyiségű csapadékvíz elvezetésére a 150-es névleges méretű, 150 mm beépítési magasságú és 180 mm beépítési szélességű FILCOTEN NM 150-es folyóka javasolt. A FILCOTEN light termékprogramban horganyzott vagy rozsdamentes, bordás és hálós illetve öntöttvas hálós rácsok választhatóak C 250 kN terhelhetőségig. A rácsok egymáshoz való rögzítése speciális rögzítő patenttel történik. Ideális megoldás teraszok, erkélyek, garázsok, járdák, sportlétesítmények, autóbeállók, sétálóutcák és hasonló felületek vízelvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
V-Alfatec olajleválasztó berendezések
 
V-Alfatec olajleválasztó berendezések

Az olajleválasztók speciálisan az esővíz és szennyvíz olajszármazékainak leválasztására szolgálnak. C35/45 XF4 háromrétegű poliuretán bevonatú vasbetonból készült berendezések. Minden berendezés az EN 858-1,2 szabványban meghatározott paraméterekkel és 10-es biztonsági tényezővel készül, amely a jelenlegi éghajlati feltételek mellett fokozott védelmet jelent a bekötőaknák és a fedlapokon keresztüli túlcsordulás és potenciális szivárgás ellen. Az olajleválasztókba a kifolyási oldalon úszó zárat építettek be.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
V-Alfatec olajleválasztó berendezések V-Alfatec Bypass rendszerű olajleválasztók V-Alfatec zsírleválasztók
 
V-Alfatec olaj- és zsírleválasztó berendezések
3 termék

Az olajleválasztók olyan berendezések, melyek poliuretánnal bevont vasbetonból készülnek, ez biztosítja az egyszerű karbantartást és megnöveli a beton ellenálló képességét az olajszármazékokkal szemben, mivel a beton gyakorlatilag semmit sem szív magába. A leválasztókba záportúlfolyós rendszert (belső bypass ágat), a kifolyási oldalon pedig úszó zárat építenek be. Az olajleválasztók speciálisan az esővíz és szennyvíz olajszármazékainak leválasztására szolgálnak. A zsírleválasztó berendezések az állati és növényi eredetű zsírokat és olajokat választják le a szennyezett vízhálózatból, mielőtt onnan a vizet a szennyvízcsatornába, illetve a szennyvíztisztító telepre bevezetik.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Tartályok
Tartályok
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Közművezetékek, közművédő elemek
Közművezetékek, közművédő elemek
Szerelvények és idomok közművezetékeknek
Szerelvények és idomok közművezetékeknek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...