Rakodógépek, kotrógépek, kotró-rakodógépek, bontógépek

Caterpillar GC S bontókalapácsok
 
Caterpillar GC S bontókalapácsok

A CAT® GC szériás bontókalapácsok, öt különböző kalapács mérettel biztosítják a megbízható teljesítményt, sokoldalúságot, könnyű használatot, kényelmes karbantartást és költséghatékonyságot számos felhasználási területen - ideértve az önkormányzati, általános építési, kőkitermelő és bontási munkákat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Caterpillar árokásó-rakodó gépcsalád
 
Caterpillar árokásó-rakodó gépcsalád

A Caterpillar az árokásó-rakodógépeit az első, 1985-ben megjelent modelltől egészen a jelenlegi generációig minden esetben a legújabb innovációkkal látta el. Az új generációs árokásó-rakodógépek ezt a magas színvonalat új szintre hozzák, biztosítva Önt a legkényelmesebb kezelésről és karbantartásról, illetve hosszú és kitartó munkáról. Segítségével egy géppel elvégezhetők a bontási, kotrási és rakodási munkák, akár az építőipar, akár a mezőgazdaság területén kerül bevetésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Liebherr PR 736 G8.0 lánctalpas dózer
 
Liebherr PR 736 G8.0 lánctalpas dózer

21,2-25,5 tonnás lánctalpas földmunkagép, 160 kW teljesítménnyel. Eco üzemmód - automatikus alapjárat és motor kikapcsolás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A többnyire dízel-üzemű, gumikerekes vagy lánctalpas földmunkagépek anyagmozgatásra, rakodásra, ásásra, kotrásra, bontásra alkalmas építőipari gépek, melyek mozgó alkatrészei jellemzően hidraulikus működtetésűek. A talajszint feletti rakodáshoz használt munkagépek a homlokrakodók. Az anyagmozgatás a munkagép elején elhelyezkedő hidraulikus mozgató gémre szerelt tehermegfogó szerkezetekkel történik. Az emelhető, dönthető, billenthető szerelék lehet például rakodókanál, sima és bontófogas kotrókanál, markolókanál, raklapvilla, rönkfogó. A forgórakodók esetén a gémet forgóvázra szerelik, így közvetlenül a gép mellett is lehetőség van a rakodókanál ürítésére. Az ömlesztett anyagok mozgatására alkalmazott rakodógépek lehetnek szakaszos (homlokrakodó, forgórakodó, fej feletti rakodó, markolókanalas és polip-markolókanalas rakodó) és folyamatos (serleges, marófejes, csigás-marófejes, harácsoló karú rakodó) üzeműek. A nagy magasságokba történő emelésre teleszkópos rakodók alkalmasak. A kotrólapáttal vagy markolókanállal felszerelt, kitermelést és rakodást végző építőipari gépek a kotrógépek vagy markológépek. Elforgó felépítményű típusaik a forgókotrók (exkavátorok). Ömlesztett anyagok kotrására, tolására szolgálnak a tolólappal felszerelt buldózerek. A homlokrakodóval és markolóval is ellátott földmunkagépek a kotró-rakodók. A gumikerekes traktorra felszerelt kétféle szerelékkel többféle munka is elvégezhető. Az építőiparban felmerülő bontási és darabolási feladatokra roppantó, harapó, csípő szerelékekkel felszerelt lánctalpas bontógépek alkalmasak. Nagy kinyúlási magasságú gémek végére erősített bontófogók vagy bontóollók végzik az acél vagy vasbeton szerkezetek bontását.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...