A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact

A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact

A Liebherr legkisebb gumikerekes rakodója

2013-as premierjük óta a Liebherr Compact rakodógépek biztonságos és megbízható segítőtársak a legkülönfélébb iparágakban. A Liebherr most megújítja Compact rakodógépeit, és egy további modellel bővíti a sorozatot, az L 504-gyel. Az egyik legfontosabb újítás az újratervezett vezetőfülke, amely a nagyobb üvegfelületeknek köszönhetően kiváló kilátást biztosít a gépkezelőnek. A láthatóságra optimalizált emelőszerkezet a munkaeszköz jól láthatóságát és ezáltal a maximális biztonságot is nyújtja. Az L 506-os és L 508-as modellek most először rendelhetők „Speeder”-rel az ügyfél kérésére. Ebben a változatban elérik a 30 km/h végsebességet.

Az új Compact rakodó sorozat három tökéletesen egymáshoz illeszkedő modellt tartalmaz.

Az új L 504 Compact a cégcsoport homlokrakodó kínálatának alsó szegmensét teszi teljessé. A Liebherr legkisebb gumikerekes rakodója a nagyobb Liebherr gumikerekes rakodógépek tulajdonságait testesíti meg, és kedvező ár-érték arányával lesz meggyőző.

Számos új funkcióval az L 506 Compact megszilárdítja erős pozícióját a piacon. Az L 504-hez hasonlóan az L 506 teljes magassága is kevesebb, mint 2,5 méter, ami megkönnyíti az utánfutón való szállítást.

Az új L 508 Compact nagyobb és szélesebb, mint a másik két Liebherr Compact rakodó. Erőteljes hajtásával és nagy billenőterhelésével már szinte lenyűgöző.

A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact
A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact

Sokoldalú és erős: intelligens emelőszerkezet megoldások

Az új Compact rakodók robusztus, Z-kinematikával ellátott emelőkarokkal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a tartozékok széles skálájának használatát.

A Liebherr optimalizálta a párhuzamos emelést a rakodóvillával való biztonságos és precíz használat érdekében. Ez fontos például a térkővel vagy teraszlappal burkolt raklapok szállításakor kert- és tereprendezésben. A sokoldalúság további növelése érdekében a Liebherr az L 506 és L 508 modellekhez kérésre kínálja az emelőszerkezetet „High Lift” változatban is. Ez az emelőszerkezet nyújtott változata, nagyobb kinyúlással. Ez azt jelenti, hogy a Compact rakodók nagyobb oldalfalú szállítójárműveket is képesek rakodni.
A hulladékkezelési szegmensben a gumikerekes rakodógépek különféle kihívásokkal szembesülnek: az anyagszállítás különböző kanalakkal vagy rakodóvillával, a földmunkák a 4 az 1-ben kanállal, a takarítási munka útseprő adapterrel vagy a téli takarítás a hótolóval. A különféle feladatok hatékony és biztonságos elvégzése érdekében a Liebherr a teljesen automatikus LIKUFIX gyorscserélő rendszerét kínálja a három Compact rakodóhoz. A LIKUFIX segítségével a gépkezelő másodpercek alatt és a fülkéből egy gombnyomással válthat a mechanikus és a hidraulikus tartozékok között. Ez időt takarít meg és csökkenti a balesetek kockázatát, mivel a vezetőnek nem kell elhagynia a fülkét a felszerelések váltásakor.

A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact
A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact

Kényelmes és biztonságos: Új fülke és funkcionális kialakítás

Jól átgondolt megoldások találhatók az újratervezett kabinban is, amely egy masszív fellépőn keresztül érhető el. Ami különösen feltűnő, hogy a Liebherr minden oldalról megnövelte az üvegfelületeket. Az első szélvédőt egészen a vezetőfülke lábrészéig. Ez biztosítja a legjobb kilátást minden irányba, különösen a munkaszerszám és a rakodó csuklós területein. A hátsó ablak oldalra ívelt, így jól látható a hátsó rész. A tolatás még nagyobb biztonsága érdekében az új Compact rakodókhoz opcionálisan tolatókamera is rendelhető.
Számos részlet, mint például a jól áttekinthető kezelőszervek vagy a praktikus tárolóhelyek növelik a vezetőfülke kényelmét. A jól bevált Liebherr vezérlőkarral a gépkezelő biztonságosan kezelheti az emelőszerkezetet és a szerelékeket. Ez vonatkozik az opcionális mini joystick-re is, amely további hidraulikus funkciók működtetésére szolgál. A kormányoszlop az ügyfél kérésére fokozatmentesen állítható, a kijelző pedig egyedileg elhelyezhető a vezetőfülke A-oszlopán.

A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact
A Liebherr új homlokrakodója - L 504 Compact

Az új Liebherr Compact rakodógépek kialakítása modern és funkcionális. A motorháztető a dinamikus formájával jól áttekinthető, és jó kilátást nyújt a fülkéből. Az emelőszerkezet kúpos alakú, ami optimalizálja a munkaszerszám és a rakomány rálátását. Az alacsony súlypontú Compact kialakítás optimális súlyelosztást biztosít az új Compact rakodókon. Ez nagy stabilitást és biztonságos vezetési kényelmet eredményez.

A hírben szereplő termékek
Liebherr L 504 Compact homlokrakodó
 
Liebherr L 504 Compact homlokrakodó

A 4,6-4,9 tonnás homlokrakodó, 0,70 m³ kanál kapacitással és 34 kW teljesítménnyel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Rakodógépek, kotrógépek, kotró-rakodógépek, bontógépek
Rakodógépek, kotrógépek, kotró-rakodógépek, bontógépek
Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...