JCB Tools gázolajos hőlégfúvók a Profirent kínálatában

JCB Tools gázolajos hőlégfúvók a Profirent kínálatában

Könnyen mozgatható, megbízható és gyors, költséghatékony fűtési lehetőség kereskedelmi helyiségekhez és munkaterületekhez

A JCB Tools hőlégfúvók segítségével lehetőség van nagy munkaterületek, például raktárak, műhelyek és garázsok vagy kereskedelmi helyiségek melegen tartására.

JCB Tools gázolajos hőlégfúvók a Profirent kínálatában
JCB Tools gázolajos hőlégfúvók a Profirent kínálatában

A JCB Tools hőlégfúvók előnyei:

Gyors és nagy teljesítményű fűtőberendezés
A hőlégfúvók kiválóan alkalmasak arra, hogy gyorsan sok hőt termeljenek. Ez különösen olyan helyiségekben hasznos, ahol a kényelmes hőmérséklet fenntartása fontos a bentlévők szempontjából.

Gazdaságos működés
A dízel üzemanyag megfizethetősége a többi fűtési lehetőséghez képest költséghatékony, mivel ezek a gépek több hőt adnak le elfogyasztott tüzelőanyag egységenként, mint néhány alternatív fűtési rendszer. Ez alacsonyabb működési költségeket jelent, ami jelentős szempont a fűtési költségek optimalizálására törekvő felhasználók számára.

Sokoldalúság és mobilitás
A JCB Tools hőlégfúvók hordozhatóak, ezáltal könnyedén áthelyezhetőek és mozgathatóak, ami rugalmasságot biztosít a használóknak. Tökéletes megoldást jelent olyan munkakörnyezetekhez, ahol az elrendezés gyakran változhat, például műhelyek, raktárak. A hő adott területre történő irányításának lehetősége biztosítja az alkalmazottak kényelmét.

Erősség és megbízhatóság
A JCB Tools hőlégfúvók erősek és tartósak, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készültek. Megbízható meleget biztosítanak ipari környezetben, még zord körülmények között is.

Biztonsági jellemzők és megfelelőség
A modern hőlégfúvók olyan fejlett biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, mint a lángérzékelők, a túlmelegedés elleni védelem és a légáramlás figyelése. Ezek a biztonsági funkciók csökkentik a balesetek kockázatát és elősegítik a biztonsági előírások betartását.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hőlégfúvót kereskedelmi helyiségekhez?

Fűtési kapacitás
Határozza meg a terület méretét és fűtési igényeit. A dízelmotoros hőlégfúvók három különböző teljesítménnyel érhetők el (20, 40 és 63 kW). Válassza a megfelelő teljesítményű fűtőtestet, amely hatékonyan felmelegíti az adott teret.

Üzemanyag-hatékonyság
Keressen olyan modellt, amely több hőt tud leadni minimális üzemanyag-fogyasztás mellett. Az üzemanyag-hatékonyság nemcsak az üzemeltetési költségeket csökkenti, hanem hozzájárul egy környezetbarátabb és fenntarthatóbb fűtési megoldáshoz is.

Hordozhatóság és rugalmasság
Vegye figyelembe a fűteni kívánt terület elrendezését és kialakítását. Válasszon egy hordozható és könnyen mozgatható fűtőtestet. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a változó területi elrendezéshez és szükség szerint a meghatározott területekre irányítsa a hőt.

Tartósság és minőség
A masszív felépítésű és jó minőségű anyagokból készült strapabíró fűtőberendezés ellenáll az ipari felhasználás megterhelésének, és hosszan tartó, megbízható fűtést biztosít.

Biztonsági jellemzők
A biztonság elsődleges szempont. Válasszon olyan fűtőtestet, amely fejlett biztonsági funkciókkal, például lángérzékelőkkel, túlmelegedés elleni védelemmel és légáramlás-felügyelettel rendelkezik. Ezek a tulajdonságok biztosítják, hogy a fűtőberendezés biztonságos paramétereken belül működjön, csökkentve a balesetek kockázatát és elősegítse a biztonsági előírások betartását.

Gyújtási rendszer
Keressen megbízható gyújtásrendszerrel rendelkező fűtőtesteket az egyszerű és gyors indítás érdekében. Egyes modellek elektronikus gyújtásrendszerrel rendelkeznek, míg mások kézi gyújtással.

Zajszint
A túlzott zaj zavaró lehet a kereskedelmi területeken, ezért válasszon alacsony decibelszintű modellt, hogy kényelmes és csendes környezetet biztosítson.

Karbantartási követelmények
Válasszon olyan modelleket, amelyek könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. A rendszeres karbantartás biztosítja a fűtőberendezés hosszú élettartamát és optimális teljesítményét.

Költség
A bekerülési költség döntő tényező a megfelelő hőlégfúvó berendezés kiválasztásánál. Vegye figyelembe az előzetes költségeket, a működési hatékonyságot és a hosszú távú megtakarításokat.

A JCB Tools hőlégfúvókat keresse a Profirentnél!

A hírben szereplő termékek
JCB Tools gázolajos hőlégfúvó - SH 70 D - 20 kW
 
JCB Tools gázolajos hőlégfúvók

A JCB Tools gázolajos hőlégfúvók nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású hőlégfúvók, melyeket ideiglenes fűtési megoldásra terveztek ipari és kereskedelmi épületekbe, építkezésekre. Ideális kereskedelmi terekbe, például gyárakba, műhelyekbe, elosztóközpontokba, építkezésekre, MoT-garázsokba, autószervízbe és javítóközpontokba, gumiszerelőknek és mezőgazdasági épületekbe, istállókba. A beépített hőkúp pontosan tudja irányítani a hőteljesítményt, hogy szükség esetén egyenletes hőmérsékletet biztosítson. Termosztáttal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, a kívánt hőmérséklet beállítását az adott fűtési igénynek megfelelően.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari hőlégfúvók
Ipari hőlégfúvók
Kézigépek
Kézigépek
Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...