Steelvent ST12 Design pálcás kerítés Steelvent átmászás elleni védelemmel ellátott kerítés Steelvent ST20 Dózsa beülőfüles oszloprendszer Steelvent táblás kerítések
 
Steelvent kerítésrendszerek
8 termék

Steelvent táblás, tekercses és mobilkerítések, kerítésoszlopok, melyek egyaránt alkalmasak ipari és lakossági felhasználásra.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
DIRICKX Elixir PUR rudazott kerítés DIRICKX Axis táblás kerítésrendszerek DIRICKX myMix kerítés DIRICKX ARISTA táblás kerítés
 
DIRICKX kerítésrendszerek
9 termék

A DIRICKX Kerítés Kft. széles termékskálájában megtalálhatók az ipari és lakossági kerítések, a sportlétesítmények bekerítésére alkalmas komplex rendszerek, a mezőgazdasági hálók, védelmi és mobilkerítések, valamint a kerítéstípusokhoz tökéletesen illeszkedő különböző nyitásmódú kapuk. Nagy hangsúlyt kap az innováció, szinte évente új kerítés megoldással jelentkeznek. Az év kerítése az myMix, rudazott, táblás rendszer, kapuja az Allix.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Steelvent fényvisszaverős mobilkerítés Steelvent ST11 mobilkerítés
 
Steelvent mobilkerítések
2 termék

A többféle kivitelben érhető, elsődlegesen ideiglenes felhasználásra tervezett Steelvent mobilkerítések széleskörűen alkalmazhatók mind az ipari, mind pedig a lakossági területeken. A mobilkerítések szállítása, telepítése és bontása egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Castello kerítésrendszer Rivago kerítésrendszer Bradstone Travero kerítésrendszer Flori rézsűkő
 
Semmelrock kerítésrendszerek, támfalak
5 termék

A kerítések és falazatok tökéletes keretet adnak házának. Privát szférát teremtenek és a kert felosztásában világos struktúrát biztosítanak. Alkalmasak a házhoz vezető utak, lépcsők oldalsó rögzítésére és falazott grill-, illetve ülőhelyek létrehozására is. A falazatok kisebb magasságbeli különbségek áthidalására is alkalmasak. Meredekebb lejtők esetében a zöld növényekkel beültetett támfal tökéletes rögzítést biztosít és lélegzetelállítóan szép látványt nyújt.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál acél kerítéslécek
 
Polmetál acél kerítéslécek

A kerítéslécek a Polmetál Pruszynski többi termékéhez hasonlóan prémium minőségű acéllemezből készülnek, amire fényes vagy matt poliészter bevonat kerül, 35 µm vastagságban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kerítésrendszerek mobilkerítések
 
Kerítésrendszerek mobilkerítések

A mobilkerítés alkalmas építési és ipari területek elkerítésére, leválasztására. A dróthálós mobilkerítés panelek merev acélvázzal és előgalvanizált, 360 fokban hegesztett csövekkel készülnek. Minden drótszál külön hegesztéssel kerül rögzítésre. Ez a kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Krypton 2D50 dupla pálcás kerítés Krypton 3D50 bordás 3D kerítés Krypton 3D60 bordás 3D kerítés Gabion 2D dupla pálcás kerítés rejtett oszlopokkal
 
Kerítésrendszerek kerítések
4 termék

Krypton 2D dupla pálcás kerítés, Krypton 3D bordás kerítések és Gabion 2D dupla pálcás kerítés, rejtett oszlopokkal.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
MEISER Ferroste GFK műanyag kerítésrendszer
 
MEISER Ferroste GFK műanyag kerítésrendszer

Az üvegszál erősítésű műanyagból (GFK) készült MEISER kerítésrendszer a legkülönbözőbb követelményeknek is megfelel, így ideális választás az olyan helyeken, ahol fontos a jó elektromos szigetelőképesség, a korrózióállóság, a biztonság, a karbantartásmentesség, a kiemelkedően hosszú élettartam és a jó ár-érték arány. A GFK műanyag kerítések alapesetben RAL 7004 szürke és RAL 6001 zöld színben érhetők el, de felár ellenében további színekben is rendelhetők. A GFK kerítésrendszer számos területen alkalmazható, például lakó- és középületeknél, telephelyeknél, illetve villamosipari vagy vízkezelési területeken. A GFK kerítések kétféle - 50×50 és 100×50 mm - osztással érhetők el. A táblák magassága 2000 mm, míg a szélessége 1500 vagy 2000 mm. A táblák vastagsága 13 mm (50×50-es rácsosztás) vagy 25 mm (100×50-es rácsosztás).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Heras mobil kerítés és kordon
 
Heras mobil kerítések, kordonok

Gyorsan és egyszerűen építhető mobil kerítés munkaterületek, rendezvényterületek elkerítéséhez. Könnyen és gyorsan mozgatható kis súlya miatt, áttelepítése nem okoz gondot, akár egy embernek sem. Horganyzott acélcső-keretben, hegesztett hálós panel egyik oldalon horoggal, másik oldalon fogadó szemmel. A műanyag talpak újrahasznosított anyagból készültek. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A telekhatáron álló és a telken belüli külön használatú telekrészeket lehatároló építmények a kerítések. A kerítéseknek a behatolók elleni védelem mellett esztétikai funkciójuk is van. A drótfonatos kerítéseket fonott huzalháló alkotja. A táblás kialakítású kerítésrendszerek elemei a kerítésoszlop, a lábazat és a kerítés tábla. Háromdimenziós bordával merevített rácsos kerítés táblával különösen stabil konstrukció érhető el. A tekercses , drótfonatos, táblás és ponthegesztett kerítéseket tüzihorganyzott vagy műanyag bevonatos huzalból készítik. Kerítéspanelek készülnek keretbe foglalt léces vagy vékony, fonott fa lamellás kivitelben is. A mobil kerítések építkezések, rendezvények körülkerítésére alkalmasak. A keretbe foglalt hegesztett hálós vagy lemezes kialakítású kerítéselemek talapzatba állítva és bilincsekkel összeszerelve flexibilis területhatárolást tesznek lehetővé. A készen, előre zöldesített modul sövénykerítések élő, fás szárú növényekből kialakított térhatárolók, melyek különböző magasságú befuttatott vékony rácsok. A mezőgazdaságban és erdőgazdaságokban az állatok elkerítésére nagy szakítószilárdságú kerítések és vadhálók szolgálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...