Pillérzsaluzatok, oszlopzsaluzatok

PERI LICO pillérzsaluzat PERI SRS körpillér zsaluzat PERI TRIO TRS pillérzsaluzat PERI VARIO GT 24 pillérzsaluzat
 
PERI pillérzsaluzatok
6 termék

LICO, SRS, TRS, VARIO GT 24, QUATTRO pillérzsaluzatok

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EcoAs pillérzsalu Radius íves zsalu CaroFalt pillérzsalu Circo kör pillérzsalu
 
MEVA pillérzsaluzat
5 termék

A pillérzsaluk alumíniumból vagy acélból készülnek, szélkerék elrendezésben és csuklós kapcsolattal illeszkednek egymáshoz.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bau-Haus Monotub zsalucsövek
 
Bau-Haus Monotub zsalucsövek

A Monotub egy kör-keresztmetszetű Tetrapack rendszerfelépítésű víz- és vegyszerálló zsalucső pillérzsaluzáshoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Doka pillérzsalu - KS Xlife Doka pillérzsalu - RS Doka pillérzsalu - Framax Xlife Doka pillérzsalu - Frami Xlife
 
Doka pillérzsaluk
5 termék

Akár körpillérre, akár kézzel vagy daruval mozgatható szögletes keresztmetszetű pillérzsalura van szükség, vagy speciális látszóbeton minőségű pillérfelületet kell zsaluzni, a Doka mindig a megfelelő és mindenki előtt a leggazdaságosabb pillérzsalut kínálja.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A négy- vagy sokszög keresztmetszetű pillérek zsaluzását a hevederekkel összefogatott zsaluhéjak és a merevítést szolgáló, hevederekre felülő kalodák (ramonádok) adják. A talpkaloda a pillér helyének pontos rögzítését segíti. A pillérzsaluzatok készülhetnek fémkeretes (acél, alumínium) vagy fatartós zsaluelemekből. A fémkeretes pillérzsalu elemek nyílt vagy zárt szelvényű fémprofilból álló, keresztirányú bordákkal merevített keretvázak. A keretvázat műgyanta vagy műanyag bevonatos fa, illetve műanyag zsaluhéj boríthatja. A négyszög alaprajzú pillérek zsaluzata fémkeretes falzsalu elemekből és hozzájuk kapcsolt sarokelemekből is összeállítható. A fatartós pillérzsaluzat főbb alkotóelemei a tömörgerincű vagy rácsos fatartók, a többrétegű fa vagy műanyag zsalulemezek, a merevítést szolgáló acélhevederek és sínek, valamint a merevítők és fatartók összekötését biztosító kapcsolóelemek.

A kör keresztmetszetű tartóelemek zsaluzatát két félkör zsaluelem zsalukapoccsal vagy pillérfeszítő elemmel összekapcsolt egysége alkotja. A sokszögben összerakott lécekből álló zsaluhéj merevítésére, az oszlopzsaluzat összefogására íves kalodák szolgálnak. Oszlopzsaluzat összeszorított könnyűfém szerelvényekből és többrétegű impregnált papírcsövekből is készíthető. A fémkeretes vagy fatartós pillérzsaluzat kiegészítő tartozékai az oldaltámaszok, amelyek a pillérzsalu beállítását és rögzítését segítik. A betonozó konzolok és állványok a biztonságos munkavégzést és a betonozást biztosítják. A pillérzsaluzatok daruval történő emelését és mozgatását darukapocs, emelőfül és emelőcsavar segíti. Az egyben áthelyezhető pillérzsaluzat vízszintes irányú mozgatása a zsaluzat aljára szerelt gördítő szerkezetekkel lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...