Alátámasztó állványok, támaszok

MT 60 tartóállvány rendszer
 
MT 60 tartóállvány rendszer

Egyszerűen és gyorsan felépíthető a talajon, és rugalmasan használható különböző magasságú födémekhez és egyéb támasztási feladatoknál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MEP nehézállványzat
 
MEP nehézállványzat

A MEP koncepciója, hogy egyedi támaszként, födémasztalba építve, illetve nehézállványként összeállítva egyaránt alkalmazható legyen. Födémzsaluzás valamennyi területén használható. Nincs szükség "támaszerdőre" a födém alatt, csak a "szellősen" beépített, mindig kevés számú, egyforma alkotóelemekre, melyek mindegyike "SAS" gyors-süllyesztő rendszerrel (a támaszok gyors tehermentesítésére) van ellátva.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ME/MEP/MD födémtámasz
 
ME/MEP/MD födémtámasz

A támaszok fejlesztésük során olyan kialakítást kapnak, melynél a támasz bármely kihúzottsági (magassági) állapotában azonos terhelhetőségű. Valamennyi támasz megfelel az Euronorm EN 1065 szabvány D és E osztálya előírásainak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PERI MULTIPROP födémtámasz PERI PEP Ergo födémtámaszok PERI RS faltámasz PERI HD 200 nehézállvány
 
PERI teherhordó rendszerek, támaszok
6 termék

PERI MULTIPROP és PEP Ergo födémtámaszok, PERI RS faltámasz, PERI HD 200 nehézállvány, PERI UP Flex teherhordó torony.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MEVA támasztóbakok
 
MEVA STB támasztóbakok

A MEVA támasztóbakjai biztonságosan és gazdaságosan oldják meg a teljes betonnyomás felvételét, a fogadószerkezetbe bebetonozott lehorgonyzó-rendszer segítségével. A falzsaluzattal összeszerelt támasztóbakokat - a zsaluzási tervek alapján - a legkülönbözőbb beépítési körülmények között is egyszerű daruval elhelyezni és rögzíteni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Triplex támasz
 
Triplex támasz

A Triplex diafragmákkal merevített, hármas csővázból álló, a kívánt méretre összeszerelhető oldaltámasz, magas zsaluzatok megtámasztására, beállítására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Doka Staxo 100 alátámasztó állvány Doka Staxo 40 alátámasztó állvány
 
Doka alátámasztó állványok
2 termék

A Doka alátámasztó állványok nagy magaságú födémek zsaluzásához, nagy terhek levezetéséhez jelentenek gyors és biztonságos megoldást. A kitámasztó bakokkal egyoldali falak, a Doka hídszegélyzsaluzatok a hídépítés praktikus és gazdaságos zsalurendszerei.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A monolit vagy feszített vasbeton födémszerkezetek, boltozatok építés alatti megtámasztására fa- vagy fémszerkezetű támaszrendszerek szolgálnak. A födémzsaluzatot alátámasztó állványok fix (rögzített) vagy mozgatható (gördülő) kivitelűek lehetnek. A teherviselő szerkezetek négy alapeleme: fix kialakítás esetén az állvány alap, mozgatható verziónál a gördülő szerkezet, továbbá az alsó és felső állvány, valamint a leeresztő berendezés. Az állvány alap továbbítja az alátámasztás és az épülő szerkezet súlyát az aljzatra. Az állvány alapokra helyezett alsó és felső állványok andráskereszt és vízszintes fogófa merevítésű oszlopsorokból állnak. Az állványok alján, tetején vagy a két állvány között elhelyezett leeresztő szerkezetek (pl.: ékek, zsámolyok, csavarorsós emelők) az állvány egyenletes leeresztését biztosítják. Az alátámasztó állványok kereteinek sűrítésével vagy ritkításával igazítható a támaszrendszer a födémterhelés nagyságához. A keretállások többszörösétől eltérő alaprajzi méret esetén átlós merevítő olló használata ajánlott. A támasz bordájához erősített állványcső szintén a fokozatmentes támaszösszekötést biztosítja. Az alátámasztó állványrendszerek lakó- és középületek, ipari létesítmények, hidak, alagutak helyszíni monolit vasbetonszerkezeteinek gyors és biztonságos zsaluzását segítik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...