Husqvarna Magyarország Kft.

Husqvarna betontechnológiai gépek

A Husqvarna berendezések széles választékát kínálja a beton bedolgozási folyamat minden lépéséhez, beleértve az öntött betonfelület és padlók tömörítését, szintezését és simítását. A Husqvarna betontechnológiai gépek elérhetőek mind elektromos, mind pedig benzines kivitelben. Minden modell tervezésénél kiemelten fontos a maximális teljesítmény és megbízhatóság.

Termékcsalád tagjai

Husqvarna SMART betonvibrátorok
 
Husqvarna SMART betonvibrátorok

A Smart a Husqvarna leghatékonyabb betonvibrátora, mely kifejezetten professzionális felhasználásra készül. Ez egy intelligens, beépített frekvencia-átalakítós, elektronikus nagyfrekvenciás vibrátor, amely ötvözi a megbízhatóságot és a teljesítményt a legújabb technológiával. A nagy centrifugális erő, a stabil sebesség és a nagy amplitúdó kiváló betontömörítést biztosít kevesebb bemerítés mellett. Az ergonomikus kialakítás csökkenti a kéz és kar rezgéseit, míg a hosszú kábel és tömlő nagyobb távolságokra is elér.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna BV 30 betonlehúzó gerenda
 
Husqvarna BV 30 betonlehúzó gerenda

A Husqvarna BV 30 egy sokoldalú, benzinmotoros, gyalogvezetésű betonlehúzó gerenda, amelyet kiváló minőségű betonlapok előállítására terveztek. Rezgéscsillapított és lehajtható dupla fogantyúval rendelkezik, amely könnyen beállítható a kényelem és az irányíthatóság érdekében. A cserélhető gerendák öt különböző munkaszélességet tesznek lehetővé, míg a korrózióálló, krómozott acélfogantyú rendkívül erős és kiváló felületminőségű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna BG 375 betonsimító
 
Husqvarna BG 375 betonsimító

A Husqvarna BG 375 egy megbízható, Honda motorral hajtott, nagy teljesítményű betonsimító gép, amelyet nagy kihívásokra terveztek. A biztonság érdekében QUICKSTOP tengelykapcsolóval szerelték fel. A BG 375 lehajtható, rezgésmentes és állítható magasságú fogantyúval és karbantartó állvánnyal rendelkezik. A fogantyú két különböző hosszúságban áll rendelkezésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...