Husqvarna Magyarország Kft.

Husqvarna aljzatvágók

A Husqvarna az alacsony karbantartási igényű aljzatvágót széles választékát kínálja, melyek vágási mélysége 122-625 mm között érhető el. A motorok teljesítménye a 4,2 kW-os benzines motortól egészen az 55,4 kW-os dízel motorig terjed. Az aljzatvágó gépek tömege 54 és 1038 kg között mozog. Valamennyi aljzatvágó kiváló teljesítményt és nyomatékot ad át a tárcsatengelynek, ami mély vágás esetén nagyobb termelékenységet jelent.

Termékcsalád tagjai

Husqvarna FS 400 LV aljzatvágó
 
Husqvarna FS 400 LV aljzatvágó

A robusztus felépítésű, benzinmotoros, tolható FS 400 LV aljzatvágó az állítható fogantyúnak köszönhetően ergonomikus munkapozíciót biztosít. A gép tökéletes súlyelosztása használat közben kiváló stabilitást garantál. Ideális kisebb útjavítási munkákhoz beton vagy aszfalt esetén. Alkalmazható akár 187 mm-es vágási mélységig.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna FS 600 E aljzatvágó
 
Husqvarna FS 600 E aljzatvágó

Az FS 600 E egy sokoldalú, CE-Eurotest tanúsítvánnyal rendelkező kis méretű, elektromos, tolható aljzatvágó. Tökéletes választás a kisebb karbantartási és javítási munkákhoz beltérben, vagy olyan környezetben, ahol szabályozva van a zajszint vagy a károsanyag-kibocsájtás mértéke. Az optimalizált súly és egyensúly ergonomikus testhelyzetet biztosít a munkavégzés alatt. A beépített víztartály lehetővé teszi a külső vízellátás nélküli vágást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna FS 7000 D aljzatvágó
 
Husqvarna FS 7000 D aljzatvágó

A Husqvarna FS 7000 egy modern, nagy teljesítményű, dízelmotoros, gyalogkíséretű aljzatvágó, amelyhez EPA Stage 4 vagy EU Stage V szabványnak megfelelő motor is választható. Az FS 7000 D mérete, súlya és súlyeloszlása kifejezetten az aszfalt vagy beton nagy teljesítményű vágására optimalizált. A Deutz turbo dízelmotor a legkeményebb körülmények között is maximalizálja a hatékonyságot. Az FS 7000 D aljzatvágó modern, szervizbarát kialakítása, valamint az ergonomikus kezelőszervek és az elektronikus támogató rendszerek rendkívül intuitívak, a hatékonyságra és a kezelő kényelmére összpontosítanak. Az aljzatvágó egy- vagy háromfokozatú hajtóművel, vágótárcsa-tengelykapcsolóval, hátsó tengelyes elektronikus nyomkövető rendszerrel, 5. kerékkel, lámpakészlettel, vízpumpa készlettel és súlykészlettel is elérhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...