Öltözőberendezések

ECOLockers öltözőszekrények
 
ECOLockers öltözőszekrények

Az ECOLockers öltözőszekrény család alapötletét a mintaoltalommal védett fém bútorpanel képezi. E bútorpanel egyesíti az acéllemezből készült bútorok előnyeit - tartósság, kopásállóság, könnyen színezhető porfestéssel, könnyű tisztíthatóság - a fa alapú bútorlapból készült jól variálható, megszokott, emberközelibb designnal rendelkező bútorokéval. Az ECOLockers öltözőszekrényeket már meglévő vagy kialakítandó beléptető rendszeréhez igazított zárrendszerrel, minden forgalomban lévő kulcsos, érmebedobós és elektronikus szekrényzárral is tudják szállítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BITT kültéri átöltöző kabinok
 
BITT kültéri átöltöző kabinok

Az átöltöző kabinban egyszerre 2-3 ember is kényelmesen elfér, belsejében öltözőpad, sminktükör és ruhaakasztó is megtalálható. Ideális megoldás strandokon. Igény esetén polikarbonát tetővel is ellátható. A kabin nagy felületű falai akár reklámfelületnek is eladhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ELAN-Inventa öltözőberendezések
 
ELAN-Inventa öltözőberendezések

Az ELAN-Inventa öltözőpadok fémszerkezetűek, fa ülőfelülettel és felső polccal a sporttáskáknak. Az öltözőszekrények víz- és nedvességálló panelekből épülnek fel, cilinderzárral felszereltek, egyenként vagy egymáshoz rögzítve használhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az öltözőberendezések helytakarékos ruhatárolásra valamint öltözködésre szolgálnak gyárakban, üzemekben, sok embert foglalkoztató munkahelyeken, sportlétesítményekben, fürdőkben. Telepíthetők külön öltöző helyiségekbe vagy folyosókra. Az öltözőszekrények, tárolók, értékmegőrző szekrények, masszív, könnyen tisztítható bútorok, melyek leggyakrabban fémből készülnek. Hosszú ajtós, rövid ajtós, Z-ajtós változatokban gyártják, biztonsági (kulcsos, pénzbedobós, elektronikus) zárral felszerelve. Ruhaakasztókkal, esetleg esernyőtartókkal, kalaptartókkal is kiegészíthetők. Az öltözőszekrények ülőpados kialakítással is készülhetnek. Az ülőpadok akasztós állvánnyal egybeépítve szintén lehetséges kiegészítői az öltözőknek. Az értékmegőrző szekrények zárható fakkokból állnak, és kisebb méretű értéktárgyak, például mobiltelefon, pénztárca tárolására szolgálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...