Megújult a Graboplast Zrt. weboldala

Modern, felhasználóbarát és informatív

A Graboplast Zrt. megújította weboldalát, így a korábbihoz képest egyszerűbb lett az oldalon belüli navigáció, javult a vizuális és felhasználói élmény, melyek mind segítik a látogatókat abban, hogy jobban megismerjék a vállalat termékeit.

Az új honlap kialakítása során cél volt, hogy minden látogató – legyen az magánszemély vagy szakember – könnyen és gyorsan megtalálja a számára fontos információkat. Az egyszerű és modern design megkönnyíti a honlapon belüli tájékozódást és az információk elérését.

Megújult Graboplast weboldal
Megújult Graboplast weboldal

Ennek szellemében a látogató már közvetlenül a főoldalon választhat, hogy az otthoni felhasználásra szánt termékeket böngészi, vagy az olyan speciális, tulajdonságaiban az átlagnál többet nyújtó burkolatok között keres, mint például a közületi padló- és falburkolatok, vagy a különböző típusú sportpadlók és sportparketták. A megfelelő kategóriára kattintva a látogató könnyedén kiválaszthatja az alkalmazási terület igényeinek leginkább megfelelő burkolatot.

Egyszerű keresés

Az oldal megújult szabadszavas termékkeresőjével sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet keresni a termékek és egyéb tartalmak között.

Hírek

A "Hírek" aloldalon a termékekkel és eseményekkel kapcsolatos legfrissebb információk érhetők el.

Kapcsolattartás

A Graboplast számára fontos – a leendő és meglévő – ügyfeleik elégedettsége, ezért az új honlap "Kapcsolat" oldalán minden fontos információ és elérhetőség megtalálható.

Megújult Graboplast weboldal - kapcsolat
Megújult Graboplast weboldal - kapcsolat

Optimális megjelenés

Az új honlap – köszönhetően a reszponzív dizájnnak – mindenféle eszközről kényelmesen használható, legyen szó asztali számítógépről, laptopról, okostelefonról vagy táblagépről.

A Graboplast munkatársai bíznak benne, hogy az új weboldaluk elnyeri a látogatók tetszését és segítségével könnyebben megtalálják a számukra hasznos információkat.

A hírben szereplő termékek
Grabo Domino SPC padlóburkolatok Grabo közületi kompakt padlóburkolatok Grabo akusztikus padlóburkolatok Grabo csúszásmentes padlóburkolatok
 
Grabo közületi padlók
7 termék

A Graboplast a terekercses vinyl padlók gyártása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatával innovatív megoldást kínál a közületi, intézményi szektorban jelentkező bármilyan nűszaki vagy design jellegű igényre. A heterogén padlóburkolók különböző rétegkeből épülnek fel. Ezen rétegek előnyös taljdonságokat kölcsönöznek a padlóburkolónak, amely ezáltal magasabb használati értéket tesz lehetővé. A koptatóréteg tiszta transzparens PVC-ből készül, töltőanyag alkalmazása nélkül, amely maximális kopásállóságot garantál. A rétegek közötti üvegvlies kiváló méretstabilitást eredményez. További előnyök a mintaszabadság és a könnyű fektetés.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo Fortis Silver Knight homogén padlóburkolat Silver Knight padlóburkolat Grabo Conducto homogén padlóburkolat Grabo Polis Silver Knight homogén padlóburkolat
 
Grabo egészségügyi padlók
6 termék

Graboplast heterogén és homogén vinil burkolatok, melyeket elsősorban kórházak, klinikák, rendelők, ápolási otthonok számára ajánlanak.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Silver Knight Wall önfertőtlenítő falburkolat
 
Silver Knight Wall önfertőtlenítő falburkolat

A Silver Knight Wall a Graboplast világszabadalommal rendelkező Silver Knight termékcsaládjának tagja. A speciális felületkezelésnek köszönhetően vegyszer nélkül képes lebontani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is. A falburkolat hatékonysága a kettős védelmi vonalban rejlik: az első egy több száz éve ismert természetes antibiotikum, az ezüst ion; a második egy fény hatására aktiválódó védőréteg, amely alkotóelemeire bontja, és ezáltal megsemmisíti a vele érintkezésbe kerülő kórokozókat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo Muravyl flexibilis falburkolat
 
Grabo Muravyl flexibilis falburkolat

A Grabo Muravyl flexibilis falburkolat egy extra kopásállóságú és tartós. Összvastagsága 1,5 mm, koptató rétege pedig 0,65 mm. Rugalmassága és kis fajlagos tömege révén függőleges és vízszintes felületek burkolására is alkalmazható, sima felszínének köszönhetően könnyen lemosható, tisztán tartható. A Grabo Muravyl hidegen és melegen is hegeszthető, a rétegei közé ágyazott üvegvlies pedig kiváló méretstabilitást biztosít. A Bs2-d0 tűzállósági bevizsgálás és az antibakteriális tulajdonság jóvoltából a falburkolat tökéletes választás bármely közületi felhasználási területen (oktatás, egészségügy, kiskereskedelem, vendéglátás és irodák).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo versenysport padlóburkolatok Grabo sportpadlók multisport célra Grabo Elite sportpadló Grabo tollaslabda/asztalitenisz padlóburkolók
 
Grabo beltéri sportpadlók
5 termék

A Graboplast több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sport célú vinil padlóburkolatok gyártása és értékesítése területén. Széles termékválasztékuk révén minden egyes igényre több alternatívát tudnak kínálni, legyen szó versenysportról, edzésről vagy kikapcsolódás céljából űzött sporttevékenységről.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Grabo SpringAir Elite sportparketta rendszer Smart-Fit parketta rendszer
 
Grabo sportparketta rendszerek
2 termék

Grabo sportparketta külön alátét rendszerrel, valamint Smart-Fit egybeépített sportparketta rendszer.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Sportpálya burkolatok
Sportpálya burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Heterogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Homogén pvc burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...