Forgókapuk, forgóvillák, terelők

Gunnebo forgóvillák Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo üvegszárnyas forgókapu
 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ProxerGate 3E ejtőkaros forgóvilla ProxerGate M3E ejtőkaros fali forgóvilla ProxerGate 4E intelligens forgókaros beléptető kapu ProxerGate 5 forgószárnyas kapu
 
Procontrol forgóvillák, beléptető kapuk
11 termék

A Procontrol Kft. mint magyar gyártó termékeként elérhetőek az exkluzív kivitelű üvegszárnyas forgókapuk, lengőszárnyas kapuk, forgóvillák, forgókapuk, csúszószárnyas gyorskapuk és forgókeresztek. Az eszközök ellátják a személybeléptetés biztonsági funkcióját, miközben egyben presztízsnövelő tényezőt jelentenek egy irodaház előcsarnokában. A beléptető kapuk kis helyfoglalású, karcsú, elegáns stílusú beléptető eszközök. Egyedi méretekben és kivitelekben is rendelhetők. Bővíthetőek a beléptető rendszer kártyaolvasóival, vezérlőkkel, kártyákkal, a ProxerNet beléptető-, munkaidő-nyilvántartó szoftverrel, kártyaelnyelőkkel, ellenőrzött mozgásfelügyeletre alkalmas önálló, intelligens beléptető rendszerré. Órarend alapján történő jogosultság-kezelés is elérhető a Worktime szoftver SchoolGate opciójával.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
CoMETA beléptető rendszerek
 
CoMETA beléptető rendszerek

A CoMETA beléptető rendszerek gyors, elegáns és biztonságos beléptetést tesznek lehetővé. Alkalmazhatóak minden olyan területen, ahol a biztonság és az egyéb erőforrások (anyagi, emberi) védelme kiemelten fontos. Megfelelnek a bankok, posták, kincstárak biztonsági előírásainak, de ideális megoldást jelentenek a nagy forgalmú személyi közlekedést bonyolító területeken is, például repülőtereken, tömegközlekedésben, iskolákban, kórházakban, kereskedelmi és ipari területen, bevásárlóközpontokban és kiemelt biztonságú intézményekben (például börtön, bíróság, stb.) is. A biztonsági kabinok, forgóajtók és automata zsilipek készülhetnek akár golyóálló (BR2/S, BR3) követelményeknek megfelelő műszaki tartalommal is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Argus Air Boarding repülőtéri gyorskapuk	Argus V60 gyorskapu Argus 40-60-80 gyorskapuk Argus HSB és HSG gyorskapuk
 
dormakaba fizikai beléptető rendszerek
9 termék

A KABA magas minőségű fizikai beléptető eszközök széles skálájában megtalálhatóak többek között a forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, lengőajtók változatos és igényes dizájnmegoldásokkal.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PayGate 4E-40 fizető mosdóbeléptető kapu PayGate 4E-40W fizető mosdóbeléptető kapu PayGate 4E-4000 fizető mosdóbeléptető kapu
 
Procontrol fizető beléptető rendszerek, PayGate, AutoPay
3 termék

A Procontrol fizetőautomatái, illetve a fizetőautomatával összekapcsolt beléptető kapui az ellenőrzött, fizetős beléptetést teszik lehetővé forgalmas helyeken, konferenciatermekben, illemhelyeken, szabadidő parkokban, arborétumokban stb. Az egyszerű 100 Ft-os érmével működő ajtónyitó eszközöktől a legmodernebb fizető parkolók érmét és bankjegyet elfogadó, visszajárót adó, bankkártyás, PayPass technológiás automatáiig megtalálja az önnek megfelelő típust.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
CAME gyorskapuk
 
CAME gyorskapuk

Kétirányú motoros beléptető rendszer többféle mozgású edzett üveges kapuval.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME forgóvillák
 
CAME forgóvillák

Kézi és automata működésű forgóvillák és lengővillák, mozgáskorlátozottak részére is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME forgókapuk
 
CAME forgókapuk

Félmagas és teljes magasságú forgókapuk nagy forgalmú átjárók magas biztonsági rendszerű beléptetéséhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME lengőszárnyas beléptető kapuk
 
CAME lengőszárnyas beléptető kapuk

Kétirányú motoros lengőkapuk edzett üveglappal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A forgókapuk, forgóvillák, beléptető gyorskapuk, lengőkapuk, optikai beléptetők, terelőkorlátok és kordonállványok szabályozzák az épületekbe, lehatárolt, védett területekre belépő és azokat elhagyó személyek forgalmát. Alkalmazásuk sokrétű, megjelennek metró bejáratoknál, repülőtereken, sportlétesítményekben, múzeumokban, hivatalokban, ipari létesítményekben. A forgókapuk embermagasságú belépési pontok kültér és beltér határán, vagy kültéren kerítés vonalba építve. A függőleges tengely körül forgó szegmensek horganyzott acél, rozsdamentes acél anyagúak, vagy üveglapos kialakításúak. A forgóvillák mechanikus vagy elektromechanikus, középmagas szerkezetek, melyek egyszerre csak egy személy bejutását teszik lehetővé. Ezzel egy irányba való közlekedést, ellenőrizhető áthaladást biztosítanak. Az elektronika által vezérelt kapukat a bejutást kérő nyomógombbal, vagy személyazonosításra alkalmas szerkezettel egészítik ki. Háromkaros kialakításúak, egylábú vagy híd alakú fővázon. Kiegészítői lehetnek a lengőkapuk, melyek a csomagszállítást teszik könnyebbé, valamint menekülési útvonalat biztosítanak, és lehetővé teszik a mozgáskorlátozottak könnyebb közlekedését. Az optikai beléptetők fizikailag nem akadályozzák meg a bejutást, illetéktelen személy próbálkozása esetén azonban szenzoros riasztás történik. A beléptető gyorskapuk felnyíló karral vagy kicsúszó üvegpanellel vannak ellátva. A kordonállványok klasszikus vagy szalagos kivitelűek lehetnek. Az oszlopok és a hozzájuk tartozó kötelek, szalagok irányítják a közlekedés útvonalát, vagy zárják le a kívánt területeket.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...