Forgókapuk, forgóvillák, terelők

Gunnebo forgóvillák Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo üvegszárnyas forgókapu
 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
CAME forgóvillák
 
CAME forgóvillák

Kézi és automata működésű forgóvillák és lengővillák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GateSet GS-3000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-4000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-6000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-7000 sorozatú gyorskapuk
 
GateSet beléptető kapuk
5 termék

Gyorskapuk és forgókapuk

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Argus 40-60-80 gyorskapuk Charon lengőajtók Kerberos forgóvillák Kentaur forgókapuk
 
dormakaba fizikai beléptető rendszerek
7 termék

A KABA magas minőségű fizikai beléptető eszközök széles skálájában megtalálhatóak többek között a forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, lengőajtók változatos és igényes dizájnmegoldásokkal.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BK09232 forgóvillás beléptető kapu
 
BK09232 forgóvillás beléptető kapu

Rozsdamentes, egy lábon álló, beléptető kapu ticket nyomtatóval, kártyaolvasóval, jobbos és balos kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A forgókapuk, forgóvillák, beléptető gyorskapuk, lengőkapuk, optikai beléptetők, terelőkorlátok és kordonállványok szabályozzák az épületekbe, lehatárolt, védett területekre belépő és azokat elhagyó személyek forgalmát. Alkalmazásuk sokrétű, megjelennek metró bejáratoknál, repülőtereken, sportlétesítményekben, múzeumokban, hivatalokban, ipari létesítményekben. A forgókapuk embermagasságú belépési pontok kültér és beltér határán, vagy kültéren kerítés vonalba építve. A függőleges tengely körül forgó szegmensek horganyzott acél, rozsdamentes acél anyagúak, vagy üveglapos kialakításúak. A forgóvillák mechanikus vagy elektromechanikus, középmagas szerkezetek, melyek egyszerre csak egy személy bejutását teszik lehetővé. Ezzel egy irányba való közlekedést, ellenőrizhető áthaladást biztosítanak. Az elektronika által vezérelt kapukat a bejutást kérő nyomógombbal, vagy személyazonosításra alkalmas szerkezettel egészítik ki. Háromkaros kialakításúak, egylábú vagy híd alakú fővázon. Kiegészítői lehetnek a lengőkapuk, melyek a csomagszállítást teszik könnyebbé, valamint menekülési útvonalat biztosítanak, és lehetővé teszik a mozgáskorlátozottak könnyebb közlekedését. Az optikai beléptetők fizikailag nem akadályozzák meg a bejutást, illetéktelen személy próbálkozása esetén azonban szenzoros riasztás történik. A beléptető gyorskapuk felnyíló karral vagy kicsúszó üvegpanellel vannak ellátva. A kordonállványok klasszikus vagy szalagos kivitelűek lehetnek. Az oszlopok és a hozzájuk tartozó kötelek, szalagok irányítják a közlekedés útvonalát, vagy zárják le a kívánt területeket.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...