Szállítószalagok

SR-LOGISTIC automatizált dobozos szállítópálya rendszer
 
SR-LOGISTIC automatizált dobozos szállítópálya rendszer

Az automatizált hajtott pálya vezérlése, az ellenőrző rendszerek, a mechanikai vagy optikai biztonsági eszközök lehetővé teszik a ládák ellenőrzött körülmények között történő szállítását a kívánt pozícióba.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
WEASEL® Lite vezető nélküli raktári szállítójármű
 
WEASEL® Lite vezető nélküli raktári szállítójármű

A WEASEL® Lite az SSI SCHÄFER díjnyertes vezető nélküli raktári szállítójárműve, a Weasel új változata kisárutárolókhoz. A klasszikus Weasel rendszerhez hasonlóan a WEASEL® Lite max. 35 kg tömegű ládák, kartondobozok és hasonló áruk szállítására szolgál. A két változat elsősorban a vezérlés és a kommunikáció terén tér el egymástól. Míg a klasszikus rendszert egy flottavezérlő irányítja WiFi-n keresztül, a WEASEL® Lite vezető nélküli járművek Bluetooth alapú kommunikációt használnak.

Termék kártya
Weasel vezető nélküli szállítórendszer
 
WEASEL® vezető nélküli szállítórendszer

Az SSI SCHÄFER WEASEL® vezető nélküli szállítórendszere ideális megoldást jelent új és meglévő raktárrendszerek szállítási feladatainak automatizálásához. A WEASEL® szállító jármű rugalmasan és kiemelkedően hatékony módon biztosítja a különféle tárolódobozok, kartonok vagy akár függesztett áruk biztonságos szállítását, dinamikus és komplex környezetben. A WEASEL® természetesen más feladatra is, mint például a gyártás anyagellátásában is használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A darabáruk és ömlesztett anyagok folyamatos anyagmozgatására alkalmasak a szállítószalagok és szállítópályák. Logisztikai központokban is előfordulnak, mint az épületen belüli és a kültéri szállítás lehetséges eszközei. A berendezések alapját a meghatározott vonalvezetésű pályaszerkezet és a görgős vagy sínes megvezetésű végtelenített (hevederes, elemtagos) szállítóelem adja. A futószalag anyaga lehet különböző bevonattal ellátott PVC, szilikon vagy gumi. Készítik antisztatikus, magas hőmérsékletnek ellenálló, kopásálló, vegyszerálló, lángterjedés-késleltető kivitelben is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...