Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések

 
Green Clean sürgősségi szemmosók, vészzuhanyok és kombinált egységek

A fali rögzítésű és lábon álló szemmosók, plafonra és falra erősíthető vészzuhanyok, kombinált szemmosó és vészzuhany állomások mind a megbízható működést garantálják. ABS műanyag és rozsdamentes acél változatban is elérhető. Robusztus kialakítású, beltéri és kültéri fagyálló kivitelben is. Folyamatos, min. 15 perces öblítés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Franke vészzuhanyok

Szem- és arcmosó zuhanyok, testzuhanyok húzókaros működtetéssel, vészzuhany kombinációk, szelepek és vészzuhanyfejek testzuhanyokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vész-és szemzuhanyok, biztonsági zuhanyok

A termékválasztékban található húzólánccal (BK04022) vagy húzókarral (BK04027) működtethető időzített vészzuhany, fali rögzítésű (BK04052) vagy lábon álló (BK04053) szemzuhany, illetve a szem- és vészzuhany egybeépített kombinációja is (BK04070).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Egészségügyi intézmények, laboratóriumok, magánorvosi rendelők működtetéséhez megfelelő bútorok és berendezések szükségesek. Az egészségügyi és laboratóriumi bútorokkal szemben elvárás, hogy hatékony, higiénikus, biztonságos és kényelmes körülményeket biztosítsanak. Kórházak, rendelőintézetek bútorai az orvosi asztalok és orvosi székek, az ápolási ágyak (betegágyak, betegszállító ágyak, intenzív ágyak), az álló és falra szerelhető szekrények (műszerszekrények, gyógyszerszekrény, vegyszerszekrények, méregszekrények, kartontároló szekrények, kartotékszekrények, éjjeliszekrények), a műszerkocsik és műszerasztalok, a kerekes kórházi étkező asztalok. A laboratóriumi körülmények között végzett munkafolyamatok moduláris felépítésű és ellenálló felületkialakítású berendezéseket kívánnak meg. A modulos egységeket ellátó kiegészítők különböző csatlakozó- és vezetékrendszerek lehetnek. Laborberendezések a laboreszköz tárolók, a tűzálló vegyszerszekrények, és a vegyi fülkék is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...