Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések

Burkolt kényszerzuhany beépített keverőszeleppel - BK040910
 
Burkolt kényszerzuhany rendszerek

Burkolt kényszerzuhany-rendszer kevert vízre vagy beépített termosztátos keverőszeleppel és kezelő egységgel.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Franke WS vészzuhanyok
 
Franke WS vészzuhanyok

Égési sérülések vagy szennyeződések baleseti kockázataival járó munkaterületeken alkalmazható szem- és arczuhanyok, húzókaros működtetésű testzuhanyok, vészzuhanyszelepek és -fejek, valamint vészzuhany kombinációk. Az azonnali és alapos öblítés korlátlan mennyiségű vízzel segít a károk csökkentésében és a későbbi szövődmények elkerülésében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
B&K vész- és szemzuhany
 
B&K vész- és szemzuhany

Vészzuhany és szemzuhany kombináció rozsdamentes acélból, álló kivitelben. A szerkezet magában foglalja a vészzuhany, és a szemzuhany minden előnyét: vész esetén gyorsan, és hatékonyan használható, mindamellett helytakarékos és alkalmazásával kevesebb vízkiállást kell kialakítani a vízhálózatban. A vészzuhanyt a húzókar lefelé történő húzásával lehet nyitni. A víz a húzókar eredeti állapotának visszaállításáig áramlik át a speciális, nagy áteresztőképességű zuhanyfejen. A szemzuhany a nyomólap hátra történő elmozdításával működtethető, a víz mindaddig folyik, amíg a kart vissza nem állítjuk eredeti, függőleges helyzetébe. A felfelé álló perlátorokat takarókupak fedi, amit működtetéskor a víz automatikusan lelök. A kupakok elrepülését lánc akadályozza.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Egészségügyi intézmények, laboratóriumok, magánorvosi rendelők működtetéséhez megfelelő bútorok és berendezések szükségesek. Az egészségügyi és laboratóriumi bútorokkal szemben elvárás, hogy hatékony, higiénikus, biztonságos és kényelmes körülményeket biztosítsanak. Kórházak, rendelőintézetek bútorai az orvosi asztalok és orvosi székek, az ápolási ágyak (betegágyak, betegszállító ágyak, intenzív ágyak), az álló és falra szerelhető szekrények (műszerszekrények, gyógyszerszekrény, vegyszerszekrények, méregszekrények, kartontároló szekrények, kartotékszekrények, éjjeliszekrények), a műszerkocsik és műszerasztalok, a kerekes kórházi étkező asztalok. A laboratóriumi körülmények között végzett munkafolyamatok moduláris felépítésű és ellenálló felületkialakítású berendezéseket kívánnak meg. A modulos egységeket ellátó kiegészítők különböző csatlakozó- és vezetékrendszerek lehetnek. Laborberendezések a laboreszköz tárolók, a tűzálló vegyszerszekrények, és a vegyi fülkék is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...