Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülék család
 
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

Az Airvent légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. Alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el. Üzemeltetése rendkívül széles körben, így az egészségügyi és oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, irodaházakban, szállodákban és vendéglátóipari épületekben, különféle kiskereskedelmi üzletekben és beltéri közösségi helyiségekben javasolt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
B&K ózongenerátorok UV-C levegő fertőtlenítő berendezések
 
B&K levegő fertőtlenítő berendezések
2 termék

Az ózon hatékony levegő fertőtlenítő megoldás kellemetlen szagok és veszélyes mikroorganizmusok eltávolítására. Az UV-C sugarakat természetes módon állítják elő, ezeket aztán oxigénnel kombinálva ózon keletkezik. A szagmolekulák, mikroorganizmusok lebomlanak és nyom nélkül eltűnnek. Az ultraibolya sugarak (UV-C) a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. Csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő- és penészgombát, így levegő fertőtlenítő hatásuk egyértelmű.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panel + LED lámpatest
 
LEDVANCE UV-C fertőtlenítő panelek

A LEDVANCE UV-C levegő fertőtlenítő panelek erős baktérium- és vírusölő hatása a kamra magasfényű, polírozott alumínium belső rétegének köszönhető. A Panelekben lévő nagy teljesítményű és csendes ventilátor nem zavarja a napi munkavégzést. Egy UV-C fertőtlenítő panel körülbelül egy 20 m²-es alapterületű helyiségbe javasolt. A LED lámpatesttel rendelkező változat 3300 lumen fényt (UGR < 19) biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UV-C levegő fertőtlenítő berendezések
 
UV-C levegő fertőtlenítő berendezések

UV-C levegő fertőtlenítő berendezések fehér burkolattal, falra szerelhető/asztalra vagy polcra tehető kivitelben, ezüst bevonattal, titánium-dioxid (TiO2) szűrővel, mosható porszűrővel, aktív szénszűrővel, távirányítóval.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DEOS 10 páramentesítő DEOS 20S páramentesítő DEOS 21S páramentesítő DEOS 30 páramentesítő
 
Ariston páramentesítők
4 termék

Az Ariston páramentesítők nem csupán a penész okozta kellemetlenségektől óvják meg a helyiség használóit, hanem a levegőben lévő port, baktériumokat és allergéneket is képesek eltávolítani.

4 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAIROX páramentesítők
 
CAIROX páramentesítők

Falra szerelhető páramentesítő készülék állandó kondenzvíz elvezetéssel és beépített hidrosztáttal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wellisair  WADU-2 légfertőtlenítő berendezés
 
Wellisair WADU-2 légfertőtlenítő berendezés

A Wellisair egy levegő- és felülettisztító, fertőtlenítő berendezés, mely eltávolítja az összes veszélyes elem 99,9%-át. A szabadalmaztatott innovatív technológiájú eszköz a természet saját mechanizmusaival fertőtleníti és tisztítja a levegőt és a felületeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kishelyiség légtisztítására, páramentesítésére gyártott berendezések decentralizált, egyedi készülékek, melyek meghatározott térfogatú helyiségekben jó minőségű levegőt, egészséges páratartalmat képesek biztosítani. A készülékek jellemzően hordozható vagy padlóra állítható kivitelben léteznek. A légtisztítók többfokozatú levegőszűrést végezhetnek por, pollen, gombák és egyéb allergének, baktériumok kiszűrésére. Az előszűrésen kívül ionizátor, ózonizátor, UV lámpa képes eltávolítani az előszűrés után megmaradt szennyeződéseket, elvégezni a levegő csírátlanítását. A szénszűrő a kellemetlen szagok ellen nyújt segítséget. A légtisztítók enyhítik az allergiások, asztmások tüneteit, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A jól szigetelt épületek megjelenésével vált általánosságban szükségessé a háztartási páramentesítők elterjedése. Nem megfelelő szintű természetes szellőzés esetén a levegő páratartalma télen túl magas lehet, és ez a levegőben mikroorganizmusok valamint a hidegebb falakon és mennyezeteken penész megjelenéséhez vezet. Az egészségtelen páraszint csökkentése költséges klímaberendezések hiányában megoldható páramentesítő készülékekkel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...