Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülék család
 
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

Az Airvent légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. Alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el. Üzemeltetése rendkívül széles körben, így az egészségügyi és oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, irodaházakban, szállodákban és vendéglátóipari épületekben, különféle kiskereskedelmi üzletekben és beltéri közösségi helyiségekben javasolt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
REHAU DHU fali légszárító
 
REHAU DHU fali és mennyezeti légszárítók

A REHAU légszárítókat kifejezetten a REHAU felülethűtés rendszerekkel történő használatra fejlesztették ki. Épületek belső tereiben történő használatra készültek. Ezáltal növelhető a felülethűtés hűtési teljesítménye és a hőkomfort. A légszárítók külső vezérlése REHAU NEA SMART 2.0 szabályozással történik. A REHAU légszárítók fali és mennyezeti helyzetben építhetők be. Léteznek csak légszárításra használható és egyidejűleg hűteni is képes készülékek is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UV-C levegő fertőtlenítő berendezések
 
UV-C levegő fertőtlenítő berendezések

UV-C levegő fertőtlenítő berendezések fehér burkolattal, falra szerelhető/asztalra vagy polcra tehető kivitelben, ezüst bevonattal, titánium-dioxid (TiO2) szűrővel, mosható porszűrővel, aktív szénszűrővel, távirányítóval.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic air-e önálló nanoeX generátor
 
Panasonic air-e önálló nanoe™X generátor

A Panasonic első önálló, mennyezetre szerelhető nanoe™X generátora, az air-e, alacsony fogyasztású és ideális számos olyan alkalmazáshoz, ahol a beltéri levegő minősége prioritást élvez, mint például szállodákban, iskolákban, idősek otthonában, kórházakban, irodákban, éttermekben, otthonokban, benzinkutakon stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAIROX páramentesítők
 
CAIROX páramentesítők

Falra szerelhető páramentesítő készülék állandó kondenzvíz elvezetéssel és beépített hidrosztáttal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DEOS 10 páramentesítő DEOS 20S páramentesítő DEOS 21S páramentesítő DEOS 30 páramentesítő
 
Ariston páramentesítők
4 termék

Az Ariston páramentesítők nem csupán a penész okozta kellemetlenségektől óvják meg a helyiség használóit, hanem a levegőben lévő port, baktériumokat és allergéneket is képesek eltávolítani.

4 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A kishelyiség légtisztítására, páramentesítésére gyártott berendezések decentralizált, egyedi készülékek, melyek meghatározott térfogatú helyiségekben jó minőségű levegőt, egészséges páratartalmat képesek biztosítani. A készülékek jellemzően hordozható vagy padlóra állítható kivitelben léteznek. A légtisztítók többfokozatú levegőszűrést végezhetnek por, pollen, gombák és egyéb allergének, baktériumok kiszűrésére. Az előszűrésen kívül ionizátor, ózonizátor, UV lámpa képes eltávolítani az előszűrés után megmaradt szennyeződéseket, elvégezni a levegő csírátlanítását. A szénszűrő a kellemetlen szagok ellen nyújt segítséget. A légtisztítók enyhítik az allergiások, asztmások tüneteit, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A jól szigetelt épületek megjelenésével vált általánosságban szükségessé a háztartási páramentesítők elterjedése. Nem megfelelő szintű természetes szellőzés esetén a levegő páratartalma télen túl magas lehet, és ez a levegőben mikroorganizmusok valamint a hidegebb falakon és mennyezeteken penész megjelenéséhez vezet. Az egészségtelen páraszint csökkentése költséges klímaberendezések hiányában megoldható páramentesítő készülékekkel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...