Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe

REHAU DHU fali légszárító
 
REHAU DHU fali és mennyezeti légszárítók

A REHAU légszárítókat kifejezetten a REHAU felülethűtés rendszerekkel történő használatra fejlesztették ki. Épületek belső tereiben történő használatra készültek. Ezáltal növelhető a felülethűtés hűtési teljesítménye és a hőkomfort. A légszárítók külső vezérlése REHAU NEA SMART 2.0 szabályozással történik. A REHAU légszárítók fali és mennyezeti helyzetben építhetők be. Léteznek csak légszárításra használható és egyidejűleg hűteni is képes készülékek is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DEOS 10 páramentesítő DEOS 20S páramentesítő DEOS 21S páramentesítő DEOS 21S Net páramentesítő
 
Ariston páramentesítők
5 termék

Az Ariston páramentesítők nem csupán a penész okozta kellemetlenségektől óvják meg a helyiség használóit, hanem a levegőben lévő port, baktériumokat és allergéneket is képesek eltávolítani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Panasonic air-e önálló nanoeX generátor
 
Panasonic air-e önálló nanoe™X generátor

A Panasonic első önálló, mennyezetre szerelhető nanoe™X generátora, az air-e, alacsony fogyasztású és ideális számos olyan alkalmazáshoz, ahol a beltéri levegő minősége prioritást élvez, mint például szállodákban, iskolákban, idősek otthonában, kórházakban, irodákban, éttermekben, otthonokban, benzinkutakon stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kishelyiség légtisztítására, páramentesítésére gyártott berendezések decentralizált, egyedi készülékek, melyek meghatározott térfogatú helyiségekben jó minőségű levegőt, egészséges páratartalmat képesek biztosítani. A készülékek jellemzően hordozható vagy padlóra állítható kivitelben léteznek. A légtisztítók többfokozatú levegőszűrést végezhetnek por, pollen, gombák és egyéb allergének, baktériumok kiszűrésére. Az előszűrésen kívül ionizátor, ózonizátor, UV lámpa képes eltávolítani az előszűrés után megmaradt szennyeződéseket, elvégezni a levegő csírátlanítását. A szénszűrő a kellemetlen szagok ellen nyújt segítséget. A légtisztítók enyhítik az allergiások, asztmások tüneteit, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A jól szigetelt épületek megjelenésével vált általánosságban szükségessé a háztartási páramentesítők elterjedése. Nem megfelelő szintű természetes szellőzés esetén a levegő páratartalma télen túl magas lehet, és ez a levegőben mikroorganizmusok valamint a hidegebb falakon és mennyezeteken penész megjelenéséhez vezet. Az egészségtelen páraszint csökkentése költséges klímaberendezések hiányában megoldható páramentesítő készülékekkel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...