Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe

 
Daikin légtisztítók
2 termék

A Daikin légtisztító megtisztítja a levegőt egy háromfázisú működésnek köszönhetően: allergének eltávolítása, vírusok és baktériumok hatástalanítása, szagtalanítás. 98,8%-ban távolítja el a pollent, 99,5%-ban a port és 99.9%-ban a cigarettafüstöt.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
SIG páramentesítők

Falra szerelhető páramentesítő készülék állandó kondenzvíz elvezetéssel és beépített hidrosztáttal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kishelyiség légtisztítására, páramentesítésére gyártott berendezések decentralizált, egyedi készülékek, melyek meghatározott térfogatú helyiségekben jó minőségű levegőt, egészséges páratartalmat képesek biztosítani. A készülékek jellemzően hordozható vagy padlóra állítható kivitelben léteznek. A légtisztítók többfokozatú levegőszűrést végezhetnek por, pollen, gombák és egyéb allergének, baktériumok kiszűrésére. Az előszűrésen kívül ionizátor, ózonizátor, UV lámpa képes eltávolítani az előszűrés után megmaradt szennyeződéseket, elvégezni a levegő csírátlanítását. A szénszűrő a kellemetlen szagok ellen nyújt segítséget. A légtisztítók enyhítik az allergiások, asztmások tüneteit, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A jól szigetelt épületek megjelenésével vált általánosságban szükségessé a háztartási páramentesítők elterjedése. Nem megfelelő szintű természetes szellőzés esetén a levegő páratartalma télen túl magas lehet, és ez a levegőben mikroorganizmusok valamint a hidegebb falakon és mennyezeteken penész megjelenéséhez vezet. Az egészségtelen páraszint csökkentése költséges klímaberendezések hiányában megoldható páramentesítő készülékekkel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...