Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe

BKH6310121 Ózon generátor UV-C levegő fertőtlenítők Mobil UV-C levegő fertőtlenítők - BKH6320421
 
B&K levegő fertőtlenítő berendezések
3 termék

Az ózon hatékony levegő fertőtlenítő megoldás kellemetlen szagok és veszélyes mikroorganizmusok eltávolítására. Az UV-C sugarakat természetes módon állítják elő, ezeket aztán oxigénnel kombinálva ózon keletkezik. A szagmolekulák, mikroorganizmusok lebomlanak és nyom nélkül eltűnnek. Az ultraibolya sugarak (UV-C) a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. Csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő- és penészgombát, így levegő fertőtlenítő hatásuk egyértelmű.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülék család
 
UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

Az Airvent légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. Alkalmazásával 99,99%-os csírátlanítás érhető el. Üzemeltetése rendkívül széles körben, így az egészségügyi és oktatási intézményekben, sportlétesítményekben, irodaházakban, szállodákban és vendéglátóipari épületekben, különféle kiskereskedelmi üzletekben és beltéri közösségi helyiségekben javasolt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Daikin MCK75J Ururu légtisztító Daikin MC70L légtisztító
 
Daikin légtisztítók
2 termék

A Daikin légtisztító megtisztítja a levegőt egy háromfázisú működésnek köszönhetően: allergének eltávolítása, vírusok és baktériumok hatástalanítása, szagtalanítás. 98,8%-ban távolítja el a pollent, 99,5%-ban a port és 99.9%-ban a cigarettafüstöt.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAIROX páramentesítők
 
CAIROX páramentesítők

Falra szerelhető páramentesítő készülék állandó kondenzvíz elvezetéssel és beépített hidrosztáttal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kishelyiség légtisztítására, páramentesítésére gyártott berendezések decentralizált, egyedi készülékek, melyek meghatározott térfogatú helyiségekben jó minőségű levegőt, egészséges páratartalmat képesek biztosítani. A készülékek jellemzően hordozható vagy padlóra állítható kivitelben léteznek. A légtisztítók többfokozatú levegőszűrést végezhetnek por, pollen, gombák és egyéb allergének, baktériumok kiszűrésére. Az előszűrésen kívül ionizátor, ózonizátor, UV lámpa képes eltávolítani az előszűrés után megmaradt szennyeződéseket, elvégezni a levegő csírátlanítását. A szénszűrő a kellemetlen szagok ellen nyújt segítséget. A légtisztítók enyhítik az allergiások, asztmások tüneteit, hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez.

A jól szigetelt épületek megjelenésével vált általánosságban szükségessé a háztartási páramentesítők elterjedése. Nem megfelelő szintű természetes szellőzés esetén a levegő páratartalma télen túl magas lehet, és ez a levegőben mikroorganizmusok valamint a hidegebb falakon és mennyezeteken penész megjelenéséhez vezet. Az egészségtelen páraszint csökkentése költséges klímaberendezések hiányában megoldható páramentesítő készülékekkel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...