Fürdőszobabútorok

RAVAK Classic II fürdőszobabútorok RAVAK Step fürdőszobabútorok RAVAK Comfort fürdőszobabútorok és mosdópultok RAVAK Balance fürdőszobabútorok
 
RAVAK fürdőszobabútorok
9 termék

Legyen szó játékosan szokatlan vagy klasszikusan elegáns kiegészítőről, a RAVAK fürdőszobabútorok és fürdőszobai tükrök a mestermunka legjavát képviselik, mindezt kiváló alapanyagokból, így alapozva meg bármilyen típusú fürdőszobát. A RAVAK fürdőszobabútorok tapasztalt mesteremberek kezei közül kerülnek ki, akik a felhasznált, nemes anyagot tökéletes darabokká formálják, melyek biztosítják a mindennapos, örömteli használatot. A fürdőszobabútorok és tükrök formáját és innovatív dizájnját a Nosal Design stúdió művészei tervezik, akik gondoskodnak arról, hogy a termékek alkalmazkodjanak az adott fürdőszobai koncepcióhoz. Fürdőszobájába a bútor már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerül, hogy Ön teljes mértékben elégedett lehessen.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
emco Pure kerek tükrök LED világítással emco Round kerek tükör LED világítással emco Pure2 és Flat2 tükrös szekrény LED világítással emco Prime black tükrös szekrény LED világítással
 
emco tükrös szekrények, LED-tükrök és kozmetikai tükrök
7 termék

Tükrös szekrények LED világítással, falra szerelt tükrök LED világítással és a kozmetikai tükrök többféle változatban. A falra szerelt tükrök nem csupán fontos eszközök, amelyeket minden nap használunk, hanem díszítik a szobákat és fokozott tágasság érzetet nyújtanak azoknak. A szemceruza tökéletes felvitele vagy egy nagyszerű borotválkozás - ennek eléréséhez megbízható fényvisszaverődés szükséges. A legkisebb részletek is kulcsszerepet játszanak. Ezt bizonyítja az emco kozmetikai tükör felszereltsége és kivitelezése.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
emco funkcionális modulok
 
emco funkcionális modulok

ASIS funkcionális modulok: kompact, sugárzó, lenyűgöző.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Geberit Option szanitercsalád
 
Geberit Option szanitercsalád

A tükörbe vetett pillantás ugyanúgy a fürdőszobához tartozik, mint a kézmosás vagy a fogmosás. Pompás, ha a világító tükrök és a tükrös szekrények az előtte álló személyt és a körülötte lévő mosdóteret a megfelelő fényben tüntetik fel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Strohm Teka Lavi mosdószekrény
 
Strohm Teka fürdőszoba bútorok, tükrök, világítás

Strohm Teka mosdószekrények, fali oldalszekrények, mosdópultok, fiókos alsószekrények, tükrök és LED lámpák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LAUFEN LANI fürdőszobai bútorkollekció
 
LAUFEN LANI fürdőszobai bútorkollekció

A ALUFEN LANI bútorcsalád karcsú és időtálló kollekció, amely éppoly praktikus, mint amennyire esztétikus. Tökéletesen harmonizál a LUA-val. Ideálisan kombinálható a más LAUFEN fürdőszobai kollekciókkal, így jól átgondolt tárolási megoldásokat tesz lehetővé mind az új és meglévő fürdőszobákban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fürdőszobákban szaniter és a tisztálkodási berendezések mellett rendszerint polcok, kisebb szekrények is előfordulnak tárolási céllal. A fürdőszoba bútoraival szemben a legfontosabb elvárások a vízállóság, a könnyen tisztíthatóság és a tartósság. Leggyakrabban műanyag, üveg, fém vagy impregnált, laminált vagy dekorittal borított faforgácslapok, farostlemezek a bútorok falainak, ajtajainak, polcainak az anyaga. Az elemes fürdőszobabútorok részei általában a vízszintes, vagy függőleges kialakítású, zárt vagy nyitott tárolóelemek, szekrények, polcok, mosdó alatti bútorok, fürdőszoba pultok és a beépített szennyestárolók. Kisebb fürdőszobák esetén praktikus megoldást jelentenek a helytakarékos fürdőszoba blokkok, melyekben több bútordarab egy bútorrá olvad össze. Minden bútor kialakítástól függően lehet falra erősíthető vagy álló kivitelű.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...