Fürdőszobabútorok

RAVAK mosdópultok RAVAK BeHappy II fürdőszobabútorok RAVAK Classic fürdőszobabútorok RAVAK Clear fürdőszobabútorok
 
RAVAK fürdőszobabútorok
11 termék

Legyen szó játékosan szokatlan vagy klasszikusan elegáns kiegészítőről, a RAVAK fürdőszobabútorok és fürdőszobai tükrök a mestermunka legjavát képviselik, mindezt kiváló alapanyagokból, így alapozva meg bármilyen típusú fürdőszobát. A RAVAK fürdőszobabútorok tapasztalt mesteremberek kezei közül kerülnek ki, akik a felhasznált, nemes anyagot tökéletes darabokká formálják, melyek biztosítják a mindennapos, örömteli használatot. A fürdőszobabútorok és tükrök formáját és innovatív dizájnját a Nosal Design stúdió művészei tervezik, akik gondoskodnak arról, hogy a termékek alkalmazkodjanak az adott fürdőszobai koncepcióhoz. Fürdőszobájába a bútor már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerül, hogy Ön teljes mértékben elégedett lehessen.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Geberit Option szanitercsalád
 
Geberit Option szanitercsalád

A tükörbe vetett pillantás ugyanúgy a fürdőszobához tartozik, mint a kézmosás vagy a fogmosás. Pompás, ha a világító tükrök és a tükrös szekrények az előtte álló személyt és a körülötte lévő mosdóteret a megfelelő fényben tüntetik fel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fürdőszobákban szaniter és a tisztálkodási berendezések mellett rendszerint polcok, kisebb szekrények is előfordulnak tárolási céllal. A fürdőszoba bútoraival szemben a legfontosabb elvárások a vízállóság, a könnyen tisztíthatóság és a tartósság. Leggyakrabban műanyag, üveg, fém vagy impregnált, laminált vagy dekorittal borított faforgácslapok, farostlemezek a bútorok falainak, ajtajainak, polcainak az anyaga. Az elemes fürdőszobabútorok részei általában a vízszintes, vagy függőleges kialakítású, zárt vagy nyitott tárolóelemek, szekrények, polcok, mosdó alatti bútorok, fürdőszoba pultok és a beépített szennyestárolók. Kisebb fürdőszobák esetén praktikus megoldást jelentenek a helytakarékos fürdőszoba blokkok, melyekben több bútordarab egy bútorrá olvad össze. Minden bútor kialakítástól függően lehet falra erősíthető vagy álló kivitelű.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...