Kádak, kádparavánok

AXOR Suite kádak
 
AXOR Suite kádak

Az AXOR Suite szabadon álló fürdőkádakat lágy vonalvezetés, univerzális design jellemzi. Az akrilgyantából és természetes alapanyagokból álló SolidSurface kádtest nagyon tartós és könnyen tisztítható. A kádakhoz opcionálisan rendelhető kádpolcon tárolhatók a testápolási termékek és személyes tárgyak.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAVAK Ypsilon szabadon álló akrilkád RAVAK Ypsilon Wall térben álló akrilkád RAVAK Solo szabadon álló kád RAVAK Freedom Q térben álló akrilkád
 
RAVAK kádak
23 termék

A kényelmes kádból nem lesz kedve kiszállni. Álmai kádjába való befektetése hamar megtérül hosszú távú elégedettsége révén. A RAVAK akrilkádak bőséges forma- és méretválasztékának köszönhetően a RAVAK kínálatában hamar megtalálja az Önhöz illőt. A praktikus formák és a RAVAK akrilkádak többségének belső tere lehetővé teszi, hogy a kád zuhanykabinként is funkcionálhasson. Így adott méret esetén maximális teret biztosítanak mind a fürdéshez, mind a zuhanyozáshoz. A kádak többségéhez kiegészítőként zuhanyozáshoz alkalmas kádparavánt választhat. Némely kádunk egy úgynevezett koncepció része, ami annyit jelent, hogy a kád egységes arculatot képvisel a mosdóval, fürdőszobabútorral, vagy akár a csapteleppel. A RAVAK kádak olyan sikeres tervezők asztaláról kerülnek ki, mint a világhírű, elsősorban luxusautóiról ismert Storz vagy a Design Nosal cseh stúdió, amely a RAVAK cégnek gyártott kádjaival nem egy tekintélyes díjat nyert már el innovatív és tökéletesen működő dizájnjának köszönhetően.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RAVAK kádparavánok és kádkabinok
 
RAVAK kádparavánok és kádkabinok

A kádban nem csak fürödni lehet. Szerelje fel kádját paravánnal és zuhanyozzon állva, kényelmesen, anélkül, hogy az egész fürdőszobát eláztatná. A RAVAK a kádparavánok és kádajtók különféle modelljeinek széles választékát kínálja. Nem csupán az eredeti RAVAK kádakhoz illenek, de gyakorlatilag bármilyen klasszikus téglalap alakú fürdőkádra felszerelhetők. A kádparaván részleges védőfalként (80-110 cm széles) meggátolja a víz kifröccsenését, a kádajtó pedig körbeöleli az egész kádat, így faltól falig véd.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Strohm Teka fürdőkád - Sense
 
Strohm Teka kádak

Strohm Teka Sense, Lavi és Alaior öntött márványból készült, minimalista, szabadonálló fürdőkádak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KOLO aszimmetrikus kádak KOLO egyenes kádak
 
KOLO kádak, kádfalak
2 termék

A KOLO kádak olyan praktikus kiegészítőkkel is felszerelhetőek, mint például a kapaszkodók, fejtámlák vagy ülőkék. Számos forma és méret közül lehet választani, a kádak többsége a megfelelő fedőelemekkel is felszerelhető.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kád a zuhanyrendszerek egyre növekvő népszerűsége mellett is a fürdőszobák fontos berendezési tárgya maradt. Nagy formai változatosság mutatkozik a kádak piacán, az egyenes kádak, a sarokkádak, a szimmetrikus, aszimmetrikus és egyedi formák gazdag méretválasztékkal párosulnak. Ezen felül az kádak anyaga további választási lehetőséget biztosít. A bőség lehetőséget nyújt arra, hogy a fürdőszoba méretbeli adottságain belül mindenki ízlésének és lehetőségeinek megfelelő megoldást találjon az ülőkádtól a kényelmes fekvőkádig, a klasszikus formáktól a modern ergonomikus kialakításokig. Választási lehetőség rejlik abban is, hogy a kád szabadon álljon, vagy beépített legyen. Ez utóbbi a gyakoribb, és ilyenkor előnyt jelent a kád előlap, amely egyszerűen eltávolítható, és könnyű hozzáférést biztosít javításhoz, szereléshez kész csempeburkolat megbontása nélkül. A lemezkádakat, bár kisebb formai változatosságban kaphatók, kiemelkedően nagy szilárdság, - és a belső zománcfelületüknek köszönhetően - karcállóság, savállóság, kopásállóság jellemzi. A legelterjedtebb típus napjainkban az akrilkád. Az akril, amely a kád belső felületét képezi, megőrzi fehér színét, nem sárgul. Mivel az akril nem kellően merev anyag, a kád testének külső oldalán üvegszál és gyanta keverékével erősítik meg. Vannak úgynevezett 100% akril koptatófelületű kádak, ezek képviselik a magasabb minőséget, valamint ezek mellett léteznek az ABS akril kádak, amelynek belső akril koptatófelülete lényegesen vékonyabb. Az akrilkádak formai változatossága a legnagyobb. A súlyos, de önhordó műgyanta alapanyagú műmárvány kádak is népszerűek. Színviláguk, textúrájuk a többi használatos anyagtól eltérő, és önálló hangulatot kölcsönöznek ezeknek a kádaknak. Egy újra felfedezett anyag a fa. Az exkluzív termékeket kedvelő vásárlók különböző méretű és formájú dézsa formájú kádat is találhatnak a piacon.

A kádak vitathatatlan előnye, hogy zuhanyzáshoz is használhatók. Talán leginkább ennek köszönhetően terjedtek el a kádparavánok, melyek megakadályozzák, vagy legalábbis csökkentik a víz szétfröcskölését. Ez utóbbiról akkor beszélhetünk, ha a kád vagy annak zuhanyzásra használt része nincs körbezárva a paraván és fal által. A kádparaván biztonsági üvegből készül víztiszta, anyagában színezett, savmart, homokfújt kivitelekben. Az üveglapok fixen vagy mozgatható – kihajtható, eltolható – formában, legtöbbször rozsdamentes vasalatokkal ellátva kerülnek beépítésre. A zuhanykabinokkal rokon praktikus kádparavánok utólag is felszerelhetők meglévő kádra.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...