Szifonok, lefolyók, túlfolyók

HL4000 falba süllyesztett készülék- és mosdócsatlakozó HL137 mosdószifon
 
HL szifonok
2 termék

Mosdó és mosógép szifonok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
AlcaPLAST szifonok
 
AlcaPLAST szifonok

AlcaPLAST lánctartószemes és túlfolyós kádszifonok, valamint zuhanytálca szifonok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Geberit lefolyók és szifonok
 
Geberit lefolyók és szifonok

Biztonságos, megbízható és magas vízelvezetési teljesítmény: a Geberit szennyvíz idomok és bűzelzárók eltüntetik az eltéréseket az olyan szaniterberendezések között, mint a zuhanyzók, fürdőkádak, mosdók, WC-k, konyhai mosogatók, mosó- és mosogatógépek. Biztosítják, hogy minden pontosan passzoljon az építkezés során.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tres szifonok, lefolyók, túlfolyók
 
Tres szifonok, lefolyók, túlfolyók

A Tres kínálat komplexitását jelzi, hogy a kiegészítőkből is széles választékot kínál, kezdve a leeresztő szelepektől, a csapok vízhálózatba történő bekötéséhez szükséges kiegészítőkön át, egészen a takarékos vízfelhasználást elősegítő perlátorokig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szennyvízelvezetés beltéri egységei a szifonok, lefolyók és túlfolyók. Az íves kialakítású szifonok a lefolyóvezetékből visszaáramló kellemetlen szagok útját állják el. A légbeszívó szelepek gondoskodnak a lefolyócsövekben fellépő vákuum kiegyenlítéséről, illetve a szifonokban, bűzelzárókban lévő víz biztosításáról. Az egyes szaniter berendezésekhez megfelelő szifonok állnak rendelkezésre, így beszélhetünk mosogató, mosogatógép, mosógép, mosdó, bidé, piszoár, kád és zuhanytálca szifonról. A műanyag és fém alapanyagú szifonok ellenállnak a hőnek és a vegyszereknek, könnyen és gyorsan szerelhetőek. A elhasznált víz lefolyókon keresztül jut a lefolyóvezetékekbe. A leeresztő elzárható dugóval, illetve automata le- és túlfolyó rendszereknél a leeresztő dugó bovdennel összekötött tekerőgombbal vagy gomb megnyomásával hozható működésbe. A túlfolyók a mosdók és kádak túltöltése esetén biztonsági vízleeresztőként funkcionálnak. Modern megoldást nyújtanak a túlfolyó-kádfeltöltő kombinációk.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...