Szifonok, lefolyók, túlfolyók

 
AlcaPLAST szifonok

AlcaPLAST lánctartószemes és túlfolyós kádszifonok, valamint zuhanytálca szifonok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HL szifonok
2 termék

Mosdó és mosógép szifonok.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Geberit lefolyók és szifonok

Biztonságos, megbízható és magas vízelvezetési teljesítmény: a Geberit szennyvíz idomok és bűzelzárók eltüntetik az eltéréseket az olyan szaniterberendezések között, mint a zuhanyzók, fürdőkádak, mosdók, WC-k, konyhai mosogatók, mosó- és mosogatógépek. Biztosítják, hogy minden pontosan passzoljon az építkezés során.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tres szifonok, lefolyók, túlfolyók

A Tres kínálat komplexitását jelzi, hogy a kiegészítőkből is széles választékot kínál, kezdve a leeresztő szelepektől, a csapok vízhálózatba történő bekötéséhez szükséges kiegészítőkön át, egészen a takarékos vízfelhasználást elősegítő perlátorokig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szennyvízelvezetés beltéri egységei a szifonok, lefolyók és túlfolyók. Az íves kialakítású szifonok a lefolyóvezetékből visszaáramló kellemetlen szagok útját állják el. A légbeszívó szelepek gondoskodnak a lefolyócsövekben fellépő vákuum kiegyenlítéséről, illetve a szifonokban, bűzelzárókban lévő víz biztosításáról. Az egyes szaniter berendezésekhez megfelelő szifonok állnak rendelkezésre, így beszélhetünk mosogató, mosogatógép, mosógép, mosdó, bidé, piszoár, kád és zuhanytálca szifonról. A műanyag és fém alapanyagú szifonok ellenállnak a hőnek és a vegyszereknek, könnyen és gyorsan szerelhetőek. A elhasznált víz lefolyókon keresztül jut a lefolyóvezetékekbe. A leeresztő elzárható dugóval, illetve automata le- és túlfolyó rendszereknél a leeresztő dugó bovdennel összekötött tekerőgombbal vagy gomb megnyomásával hozható működésbe. A túlfolyók a mosdók és kádak túltöltése esetén biztonsági vízleeresztőként funkcionálnak. Modern megoldást nyújtanak a túlfolyó-kádfeltöltő kombinációk.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...