Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek

Viega Prevista Dry előfalas szerelési rendszer Viega WC és vizelde működtetőlapok és kiegészítők
 
Viega előfalrendszerek és öblítéstechnika
2 termék

Számos kialakítás közül választhat a Viega Prevista előfalas szereléstechnológiái közül, legyen szó száraz vagy nedves építési rendszerről. Design működtetőlapokkal egyedivé varázsolhatja vizes helyiségeit, melyek az összes Prevista tartállyal kompatibilisek.

2 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Geberit falon kívüli öblítőtartályok Geberit működtetőlapok, távműködtetők Blue Plus átszerelő készlet Geberit DuoFresh belső keringtetésű szagelszívás
 
Geberit öblítési rendszerek
6 termék

A Geberit WC és vizelde öblítési rendszerek meghatározó szerepet töltenek be a víztakarékos berendezések területén. A Geberit az öblítés/stop funkció alapján új előírásokat dolgozott ki, továbbá az öblítőtartályok vízfelhasználását 14 literről maximálisan 6 literre csökkentette. A Geberit technológiával ellátott vizeldék öblítővíz felhasználása mindösszesen 1-3 liter.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AlcaPLAST WC tartály rendszerek
 
AlcaPLAST WC tartály rendszerek

Előtétfalas WC-rendszerek, szerelő keretek, nyomólapok, távműködtetésű pneumatikus öblítés, WC tartályok, öblítő rendszerek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Strohm Teka öblítőtartály és szerelőkeret
 
Strohm Teka öblítőtartályok, nyomólapok, szerelőkeretek

Tekmodul 2 süllyesztett WC tartály, szerelőkeret fali bidéhez, valamint műanyag (ABS) és alumínium/rozsdamentes acél nyomólapok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kombifix szerelőelemek hagyományos falhoz Duofix szerelőelemek hagyományos és könnyűszerkezetes falhoz Monolith szaniter szerelőmodul
 
Geberit szerelési rendszerek
3 termék

A Geberit szerelési rendszerek bármely beépítési körülmények között - falsík előtti szerelés vagy befalazás, száraz vagy hagyományos építés esetén - alkalmazhatók. Emellett könnyen szerelhetők, variálhatók. A különféle rendszerek és elemeik különleges megoldásokat, például szabadon álló válaszfalak és sarok WC-k kialakítását is lehetővé teszik.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE nyomólapok
 
GROHE nyomólapok

A GROHE a wc-öblítést működtető nyomólapok többféel GROHE színben kaphatók. A sikkes, elegáns nyomólapjokkal, valamint a választható formákkal és méretekkel biztos lehet benne, hogy teljes rendszer tükrözi ízlését a fürdőszobában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CLEANTEC Frame Set D28 KE fali elem
 
CLEANTEC Frame Set D28 KE fali elem

Fali elem a burkolás előtti fázisban, érintésmentes elektronikus vízcsappal és érintésmentes csiszolt nemesacél fali szappanadagolóval (gipszkartonhoz vagy téglafalhoz). Telepítésre készen szállítva, az összes szükséges tartozékkal együtt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz
 
Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz

Kis méreteinek köszönhetően a Geberit falba rejtett zuhanylefolyója jól illeszthető a vékony aljzatú beépítési környezethez is, és probléma nélkül csatlakoztatható a már meglévő szennyvízelvezető rendszerhez, ideálissá téve a megoldást felújítási munkák esetében is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Franke szerelőelemek öblítőberendezésekhez
 
Franke WS szerelőelemek öblítőberendezésekhez

Szerelőelemek piszoárokhoz, szerelőelemek WC csészékhez, rögzítőelemek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CLEANTEC AirTap Frame Set fali elem
 
CLEANTEC AirTap Frame Set fali elem

A Dyson Airblade Wash+Dry WD06 kézszárítóhoz való fali elem egy alumínium/galvanizált acélból készült önteherbíró félmagas konstrukció, mely ideális gipszkarton beépítéshez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Franke öblítőszelepek
 
Franke WS öblítőszelepek

Piszoáröblítő csaptelepek: nyomógombos öblítők, elektronikus csaptelepek külön vezérlőként, Hálózatképes piszoáröblítő csaptelepek (AQUA 3000 open), szifonvezérlés, csoportos vezérlések.
WC-öblítőcsaptelepek: nyomógombos öblítők, működtető lapok, hálózatképes WC-öblítőcsaptelepek (AQUA 3000 open).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az öblítőtartályok, az öblítésvezérlések és nyomólapok a WC-k és piszoárok öblítésében vesznek részt, a szerelőkeretek pedig egyrészt összeépíthetők az előbbiekkel, másrészt tartószerkezetet biztosítanak szaniter berendezésekhez. A szerelőkeretek fém vagy nagysűrűségű műanyag alapanyagú masszív vázak, amelyek WC-k, mosdók, bidék, kiöntők, vagy egyéb szerelvények szerelési kereteit adják. A falsík előtt elhelyezett szerelőkeretek a berendezési tárgyak csatlakoztatása után befalazhatóak és elburkolhatóak. A horganyzott acél, fajansz vagy műanyag öblítőtartályok falsík előtti vagy falsík mögötti szerelésűek lehetnek. A falon kívüli, magasan elhelyezett tartályok az öblítést hagyományosan zsinór vagy lánc meghúzásával végzik, az alacsonyra helyezett tartályoknál és a monoblokkos WC-k esetén ugyanez a tartályon elhelyezett nyomógombbal történik. A falsík alatti tartályok öblítését a tartályhoz csatlakozó, falra szerelt nyomólapok hozzák működésbe. Az öblítővíz mennyiségét szabályozó nyomólapok lehetnek öblítés-stop funkcióval felszerelt egy gombos kivitelűek vagy kis és nagy vízmennyiséget biztosító két nyomógombos változatok. Schell szelepek alkalmazásával a WC-k öblítése tartály nélkül, közvetlenül a vízhálózatra csatlakoztatva oldható meg. Piszoárok esetén pneumatikus záródású manuális, valamint érintés nélküli, elektronikus vezérlésű vagy infravörös érzékelésű öblítésvezérlésekkel lehet találkozni.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...