Öblítőtartályok, öblítésvezérlések, nyomólapok, szerelőkeretek

 
Geberit öblítési rendszerek
6 termék

A Geberit WC és vizelde öblítési rendszerek meghatározó szerepet töltenek be a víztakarékos berendezések területén. A Geberit az öblítés/stop funkció alapján új előírásokat dolgozott ki, továbbá az öblítőtartályok vízfelhasználását 14 literről maximálisan 6 literre csökkentette. A Geberit technológiával ellátott vizeldék öblítővíz felhasználása mindösszesen 1-3 liter.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
AlcaPLAST WC tartály rendszerek

Előtétfalas WC-rendszerek, szerelő keretek, nyomólapok, távműködtetésű pneumatikus öblítés, WC tartályok, öblítő rendszerek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
DELABIE TEMPOMATIC 4 piszoár öblítőszelep

Vandálbiztos kivitelű automata piszoár öblítőszelep készlet. Falba süllyesztett, vízálló dobozban, fényes előlappal.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Geberit szerelési rendszerek
3 termék

A Geberit szerelési rendszerek bármely beépítési körülmények között - falsík előtti szerelés vagy befalazás, száraz vagy hagyományos építés esetén - alkalmazhatók. Emellett könnyen szerelhetők, variálhatók. A különféle rendszerek és elemeik különleges megoldásokat, például szabadon álló válaszfalak és sarok WC-k kialakítását is lehetővé teszik.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke szerelőelemek öblítőberendezésekhez

Szerelőelemek piszoárokhoz, szerelőelemek WC csészékhez, rögzítőelemek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke öblítőszelepek

Piszoáröblítő csaptelepek: nyomógombos öblítők, elektronikus csaptelepek külön vezérlőként, Hálózatképes piszoáröblítő csaptelepek (AQUA 3000 open), szifonvezérlés, csoportos vezérlések.
WC-öblítőcsaptelepek: nyomógombos öblítők, működtető lapok, hálózatképes WC-öblítőcsaptelepek (AQUA 3000 open).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Geberit falba rejtett lefolyó épített zuhanyhoz

Kis méreteinek köszönhetően a Geberit falba rejtett zuhanylefolyója jól illeszthető a vékony aljzatú beépítési környezethez is, és probléma nélkül csatlakoztatható a már meglévő szennyvízelvezető rendszerhez, ideálissá téve a megoldást felújítási munkák esetében is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítők, szerelőkeretek

Pneumatikus falon belüli és falon kívüli nyomógombok, vandálboztos pneumatikus falon belüli nyomógombok, falra szerelhető és padlóba süllyeszthető lábműködtetésű pneumatikus nyomógombok, vandálbiztos nyomólap 2 mennyiségű öblítéshez, pneumatikus működésű WC-öblítő szelepegység, takarólapok pneumatikus falon belüli WC-öblítőtartályokhoz, öblítőcsövek és egyéb kiegészítők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az öblítőtartályok, az öblítésvezérlések és nyomólapok a WC-k és piszoárok öblítésében vesznek részt, a szerelőkeretek pedig egyrészt összeépíthetők az előbbiekkel, másrészt tartószerkezetet biztosítanak szaniter berendezésekhez. A szerelőkeretek fém vagy nagysűrűségű műanyag alapanyagú masszív vázak, amelyek WC-k, mosdók, bidék, kiöntők, vagy egyéb szerelvények szerelési kereteit adják. A falsík előtt elhelyezett szerelőkeretek a berendezési tárgyak csatlakoztatása után befalazhatóak és elburkolhatóak. A horganyzott acél, fajansz vagy műanyag öblítőtartályok falsík előtti vagy falsík mögötti szerelésűek lehetnek. A falon kívüli, magasan elhelyezett tartályok az öblítést hagyományosan zsinór vagy lánc meghúzásával végzik, az alacsonyra helyezett tartályoknál és a monoblokkos WC-k esetén ugyanez a tartályon elhelyezett nyomógombbal történik. A falsík alatti tartályok öblítését a tartályhoz csatlakozó, falra szerelt nyomólapok hozzák működésbe. Az öblítővíz mennyiségét szabályozó nyomólapok lehetnek öblítés-stop funkcióval felszerelt egy gombos kivitelűek vagy kis és nagy vízmennyiséget biztosító két nyomógombos változatok. Schell szelepek alkalmazásával a WC-k öblítése tartály nélkül, közvetlenül a vízhálózatra csatlakoztatva oldható meg. Piszoárok esetén pneumatikus záródású manuális, valamint érintés nélküli, elektronikus vezérlésű vagy infravörös érzékelésű öblítésvezérlésekkel lehet találkozni.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...